Reklama

Reklama

Smrtící nenávist 3

  • USA The Grudge 3
všechny plakáty
Trailer

Jake, který přežil masakr děsivé Kayako a Toshia, je znovu vystaven mučivým vizím. Skončí v nemocnici, kde se o jeho případ zajímá Dr. Sullivanová. Postupně zjišuje, že Jakeovy strašidelné historky jsou pravdivé. Jeho jedinou nadějí se zdá tajuplná Japonka, která by možná mohla umlčet duchy navždy... pokud její plán nezničí všechny! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (91)

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Každý se něčeho bojí. Já se bojím Kayako takže ať už vleze kam vleze mám infarkt a nutím AsiiPower aby si tu svou černou hřívu vylepala dohola a nestrašila mě po ránu. Příběh je tentokrát jednoduchej takže sem se v tom neztrácel jako kolikrát před tím (přece jen oni asiati jsou skoro všichni stejní na první pohled) a tak jsem tady u USA obsazení neměl problém rozeznat kdo je kdo (to zas na druhou stranu měla problém Asie - prý jsme všichni stejní) . Pro mě silně znepokojující horor, kdy jsem čekal Kayako že vyleze i ze záchodu a jak se objevila na scéně prodělával jsem lehkou mrtvici. Co dodat. Snad jen , že se musím mrknout na další díl a ten strach překonat. ()

Hellknight12 

všechny recenze uživatele

Posledná časť sa nám z Japonska presúva do USA. Bohužiaľ za mňa je to rozhodne najslabší článok série. Herci sú sympatický ale ich výkony až sú celkom priemerné. Atmosféra filmu je úplne slabá. Príbeh sa nám posunie o pár rokov dopredu. Príde na scénu jedna postava o, ktorej ani nebola reč v prvých dvoch filmoch, čo mi príde trochu zvláštne ale čo už. Scenárista asi rozmýšľal nad obedom, keď písal scenár pre hlavnú postavu. Na jednej strane sa snaží pomôcť rodine a na druhej strane, keď príde riešenie problému, tak ho odmietne, teda dôjde jej to až na záver. Film môžem odporučiť ale iba na jedno pozretie. Celkové hodnotenie za mňa je 50%. ()

Reklama

Boudyy 

všechny recenze uživatele

Ach jo. Jednou u toho není Schimizu a už jde o podprůměr. Minulý film si o podprůměrné hodnocení koledoval, avšak právě díky režii japonského "otce" Kayako se film zvedl z průměru. Trojka je však jiná. Úvod s Jakem je zbytečný a je tam pouze proto, aby tam byl. Atmosféra je i oproti dvojce velmi slabá a sestra Kayako, která může vše vyřešit, dokonce to tak i vypadá, nevyřeší nic a sama je na konci filmu zabita a víte kým? No přece Kayako. Dal bych dvě, ale protože mám se sérií slitování přihazuju jednu navíc, i když si to film asi nezaslouží. ()

jerenymo odpad!

všechny recenze uživatele

Výsměch.... bral sem ohled na to, že tento díl vyšel jako video film,ale stejně si nemůžu pomoct. Těžká nuda od prvních minut víte jak to dopadne, klučina, ze kterýho mi v první dílu opravdu těžce běhal mráz po zádech je zde ztělesněn nejspíše 15ti letým klukem...což je dosti úsměvné a samotná jeho maminka, která opět v prvním díle byla děsivá je zde znázorněna jakousi ženou (nejspíše s parkinsonem) v bílém pyžamu, která se plazí všude a povšem....dle mě ta žena měla hlad a proto otvírala na všechny hubu a plazila se po nich.... jinak se tento počin nedokážu vysvětlit.... doufám že už další díly nevzniknou, páč prznit takhle první díl je opravdu hanba. ()

Knor 

všechny recenze uživatele

Ta svinská zkroucená krkající Kayako mi nahání husí kůži. A to je tak jediný co můžu tomuhle filmu připsat k dobru. Všechno ostatní je špatný. Potěší jen snad ještě Shawnee Smith a to je asi tak všechno. Tahle prokletá série má to nejlepší za sebou a už bych ji nechal bejt. I Kayako musí jednou dokrkat. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • První část ze série Grudge či Ju-On, která se odehrává chronologicky. (TomikZlesa)
  • První film série Grudge, který dostal rating „R“, nemá tzv. DVD verzi „Unrated“, nebyl vysílán v kinech a nerežíroval ho Takashi Shimizu. (TomikZlesa)
  • První část ze série Grudge a Ju-On kde postavu Kayako nehraje Takako Fuji. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno