Reklama

Reklama

Motel smrti 2

  • USA Vacancy 2: The First Cut
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Ve filmu Motel smrti 2, který dějově předchází Motelu smrti z roku 2007, se seznámíte s krvavou historií hotelu pana Smithe. V hlavní roli se představí Agnes Bruckner (Vzorek pro vraždu). Caleb, jeho přitažlivá snoubenka Jessica a jejich nejlepší kamarád - sarkastický Tanner neočekávají od motelu Meadow View Inn nic víc, než tvrdé matrace a nevkusnou výzdobu. Nikoho z nich by vůbec nenapadlo, že to ve skutečnosti není žádný obyčejný motel, ale děsivá past. Ubytovaní hosté jsou tu brutálně mučeni a vražděni, zatímco sadistický maniak pan Smith a jeho chtiví kumpáni krvavá jatka za účelem zisku natáčejí. Začíná smrtelná hra kočky s myší, ve které musí tři mladí přátelé bojovat doslova o holé přežití. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Tohle nemá s hororem naprosto nic společného. Od video filmu jsem moc nečekal, ale že to dopadne až tak hrozně...místo toho abych se bál, jsem se spíš dost nasmál. I to je třeba ohodnotit, tak aspoň jednu hvězdu za pobavení. :-) Ne teď ale vážně, pokud chcete solidně využít skoro hodinu a půl, tak bych volil jinou možnost než Motel smrti 2. Takových braků jako je tento už bylo natočeno dost. A abych 3/4 filmu musel poslouchat uječenou ženskou, to chce taky notnou dávku odvahy a člověk na to musí být předem připraven. Takže děkuji, ale tohle opravdu ne. Doufám, že něco podobného dlouho nebudu muset vidět a těch 82min opravdu lituji. ()

castor 

všechny recenze uživatele

No, jednička kdysi s „hvězdným“ obsazením hodně bavila. Dvojka je rovněž v rámci možností příjemným překvapením (dějově se vrací před svého staršího hororového brášku), u kterého nebudete ani zdaleka nadávat a křičet do obrazovky věty typu „ty krávo, kam to jdeš?“ nebo „proč neuděláš tohle a pak neutečete tamtudy..“. Dvojka je prostě béčko bez větších ambicí, které potěší nejen dvacetileté publikum. Dva vidláci provozující motel přežívají i díky prodávání kopií amatérského porna, které bez vědomí hlavních účastníků pořizují přímo na pokojích motelu pomocí několika kamer. Až příliš rychle (!) ale kývnou na novou, mnohem brutálnější živnost. A to už se k motelu uprostřed lesů, blíží zamilovaný páreček s jedním černochem na krku. Jednají překvapivě logicky, tvůrci zase přidávají velmi slušnou atmosféru a divák si v duchu tu a tam říká, že by klidně snesl i třetí díl!! ()

Reklama

dannyd14 

všechny recenze uživatele

Síce dej kvalitný spolu s mierne famóznym koncom, ale verdikt filmu taký nie je. Partia amatérov sa nechá ešte viac zamaterizovať amatérskym vrahom a spolu sa rozhodnú vraždiť ľudí a natáčať ich umučenie k smrti pre veľký biznis. Spočiatku sa im darí, atmosféra hustá, ale skutočný vrah sa vykľuje iba z nevinného človeka, ktorý bojuje o holý život. Záporáci nesympatickí a tupí, vrah celkom obstojný, ale tiež nevyzeral nejako úchvatne a aby dokázal odolať ohňu, ktorý ho takmer pohltil, veď to bol určite nejaký terminátor ako skutočný vrah. Nakoniec som bol spokojný, ale predsa mi tam niečo chýbalo a celý ten dej bol taký urýchlený a ten začiatok s manželmi bol zbytočný. Nerozumiem čo tým chcel básnik povedať. Ale i tak film odo mňa dostáva sladké 3 bodíky :). ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

Tak velmi by som to nepovažoval za odpad aj keď jednotka bola za 4 hviezdičky, dvojka je na takej istej úrovni len o niečo slabšie 3 hviezdičky. Atmosféra je tu priemerná, herci tu sú v pohode hlavne to dievča, máme tu 3 zabijakoch najhorší z nich je ten ktorý zabije hneď na začiatku jedno dievča a potom sa pripojí ktým dvom a bude im vypomáhať s obeťmi. Nuda tu vôbec neprekypuje čo je len dobré a je to skvelý nástupca po vydarenej jednotke i keď o niečo slabší. ()

Alexandre 

všechny recenze uživatele

Ve srovnání s jedničkou to byla docela bída. Nudný děj, hororová atmosféra tu úplně chybí a celkově byla druhá část celkem zbytečná. Kdyby alespoň ta hudba to trochu vylepšila... No pochválit se dá tak námět, který se ovšem špatně vyvinul, pár scén nebylo špatných a obsazení by taky ušlo. Ale čekal jsem od filmu víc! 30%, víc tomu nedám. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama