Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agent FBI, Thomas Mackelway (AARON ECKHART, sci-fi hit Výplata), vyšetřuje řadu bizarních vražd, které se zdají být náhodné, avšak jsou spojeny podivnými vzkazy, které vrah zanechává u obětí. Mackelway závodí s časem, aby tyto záhadné vraždy vyřešil. Stopy začínají odhalovat děsivé skutečnosti, že samy oběti byly nejdříve vrahy a že vše nějak souvisí s kanceláří FBI. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (147)

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Film měl dvě místa, kdy jsem se nenudil. První bylo hned na začátku. Druhé po zjištění jaký je motiv vraha. Jinak jenom nuda. Tam kde měl film být napínavý já se nudil. Tam kde by měl film gradovat atmosféru já se nudil. Tam kde by vám měl film nevěřícně otevřít ústa já je otevřené vážně měl. Bohužel z důvodu jestli to fakt mám brát vážně. Bavil, jsem se, myšleno filmem, přesně tak jak to film zamýšlel, asi 4 minuty a vzhledem k názvu do hodnocení za 4ku přidám právě tu nulu. 40 procent za to, že to nebylo delší a místy se to i dalo. ()

Santa666 

všechny recenze uživatele

Velice povedený krimi thriller. Jeho děj může sice někdy vypadat jako mísa zamotaných špaget, to vám ale všechno vynahradí parádní tempo příběhu i jeho záverečné rozluštění. Aaron Eckhart je do role detektiva skvělá volba a u mě další plusové body k temnému rytiři, který byl jeho životním výkonem. Já se moc na krimi filmy nedívám, tenhle můžu ale s klidným svědomím doporučit. 85% ()

Reklama

Falko 

všechny recenze uživatele

Netrpezlivy divak by mozno tento psychac vypol asi po dvadsiatich minutach, ale ja som zvedavy divak a myslim si, ze sa oplati tento film vidiet az do konca, pretoze s pribudajucim casom je dej filmu stale jasnejsi a zaujimavejsi, pricom ma neminul ani sokujuci a napinavy zaver. Urcite uz boli natocene aj kvalitnejsie psychothrillery, ale tento si ma ziskal hlavne vdaka druhej polovici filmu a skvelej trojke Kingsley - Moss - Eckhart...22.04.2009 ___ Aaron Eckhart - (Thomas Mackelway) +++ Ben Kingsley - (Benjamin O´Ryan) +++ Carrie-Anne Moss - (Fran Kulok) +++ Harry Lennix - (Rich Charleton) +++ Kevin Chamberlin - (Harold Speck) +++ Keith Campbell - (Raymond Starkey) +++ Hudba: Clint Mansell +++ ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Keď som videl som trailer na ,,Podozrenie nula" tak som očakával naozaj skvelý thriller. Kamera a atmosféra sú naozaj výborné, herecké obsadenie s Benom Kinsleym, Carrie-Anne Moss a Aaronom Eckhartom je veľmi nadpriemerné, no scenár bohužiaľ nefunguje dobre. Myšlienka je originálna, dej sa odhaľuje v dobrom tempe, no k naplneniu mojich prílišných očakávaní niečo chýba. Napriek tomu ma film bavil. 6/10 ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Poměrně neznámý krimithriller,který si to však vůbec nezaslouží.Jde totiž o velmi solidní napínák,s parádně temnou atmosférou,obsahujíc několik vydařených zvratů,mrazící hudbu a i zajímavé herecké výkony.Jen škoda málo uvěřitelného podkladu,přece jen thrillery s reálným jádrem bývají sugestivnější.Závěr se mi zdá pak až moc uspěchaný,nicméně vydařený. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (4)

  • Film byl financován pomocí New Mexico's Film Investment Program, kde může každý finančně podpořit projekty, které se mu líbí. (Cheeker)

Reklama

Reklama