Reklama

Reklama

Nikdo jí nevěří. Nikdo ji nezastaví. Jill byla před rokem unesena záhadným mužem a následně vržena do hluboké díry plné mrtvol předchozích obětí. Jako jediné se jí podařilo přežít, protože znala pachatelovo tajemství. Rok po tragické události stejně záhadně mizí i její sestra Molly. Jill je přesvědčena, že je únosce zpět. Tudíž sestru čeká stejný osud a do zítra může být mrtvá. Policie jí však stejně jako tenkrát nevěří a Jill nezbývá nic jiného než podniknout pátrání na vlastní pěst. Podaří se jí do dvanácti hodin najít vraha? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (178)

johnymdoe 

všechny recenze uživatele

Dovolím si půjčit slova klasika na čsfd Verbala: "Film ve kterém opět řádí ta ohyzdná, neherecká blondýna se sveřepým výrazem penetrovaného konečníku." S tím můžu i souhlasit... ono také v kravinách typu Mamma Mia! nebo Jennifer's Body není prostě co hrát a ošklivá v obličeji je nesporně. Nicméně s pytlem na hlavě má něco do sebe a zároveň se mi v některých věcech líbila jako Red Riding Hood nebo teď Gone i svým hereckým umem. Asi hold nezáleží na ní ale na scénáři a režii. Nicméně thriller to byl napínavý a mě se i přes pár "krp" líbil. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Proboha, to bylo chvilkami tak moc nelogické a stupidní. Vcelku neoriginální příběh, který má ovšem slabější rozplétání než jemu podobné. Herecky je to slabé, a i když jsem celkem fanoušek Amandy, tak tahle role nebyla pro ní. Ostatní herci nestojí ani za zmínku. Nepovedený thriller, který potěší jen vcelku nečekaným a povedeným koncem. ()

Reklama

A.Beech 

všechny recenze uživatele

Viem, moje hodnotenie trochu vybočuje percentám filmu, ale mňa to bavilo. A to aj napriek tomu, že som mal ku koncu veľké výhrady. Správanie hlavnej postavy ku koncu filmu je vážne dementné a tak "filmovo americké". Taktiež keby bol prezradený spôsob, akým sa teda vrah dostal do domu, by rozhodne pomohlo znížiť vnímanie dementnosti filmu. ALE - nenudil som sa! Slabé 4*. Ak by som mal brať naplno do úvahy dementnosť tak by to boli 2* (prečo teda nehodnotím 3*? Neviem. Ale Emily Wiskersham mám v obľube). ()

Gary 

všechny recenze uživatele

AMANDA má papíry na hlavu a ŘÁDÍ po městě S OSMATŘICÍTKOU na vlastní pěst. Ona ví, že jí UNESL sestru stejný chlapík, který jí před léty trýznil v jámě. Policie zase ví, že ta holka je blázen, nikdo neunesl JEJÍ SESTRU a nikdo neunesl ani jí před léty. Hm. Amanda běhá po ulicích a honí důkazy. Tu ohrožuje pistolí zámečníka, tu domovníka, potom zase prchá před policejní hlídkou. NIKDO JÍ NEZASTAVÍ a ona si chce dát bez jakékoli opatrnosti dostaveníčko s vrahem, který možná ani neexistuje.... Zase jeden průměrný thriller s hromadou nelogických chyb a neuvěřitelného jednání postav, navíc s průměrnými herci (Wes Bentley je konečně tam, kde mu to sedí - na pozici třetích houslí). Kdo však chce vidět tuhle mladou okatou herečku, jak vyšetřuje, rozčiluje se a tahá na každého zbraň, je to film pro něj. Ale pozor: NESVLEČE SE! ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Mohlo to být zajímavé, atmosférické, napínavé a chytré. Bohužel se tu dá najít od každého tak maximálně, co by se za nehet vešlo a možná, že ani to ne. Po tom všem očekávala alespoň pořádně šokující konec, který by to mu dal alespoň nějaký význam. Ovšem, ani ten se nekoná. Celkem zbytečný film s pár hazkými záběry přírody na začátku filmu. Herci tu v podstatě neměli ani co hrát. Hlavní postava akorát chodí odněkud někam nebo jede autem. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (8)

  • Film sa stal kasovým prepadákom, kedy si nezarobil ani na náklady. (Arsenal83)
  • Celý film bol natočený v meste Portland v americkom štáte Oregon. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama