Reklama

Reklama

Motel smrti

Trailer 1

Mladý manželský pár v opuštěném motelu objeví skryté videokamery ve svém pokoji. Brzy si uvědomí, že pokud se jim nepodaří utéct, stanou se dalšími oběťmi snuff filmu. (HBO Max)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (389)

Javert 

všechny recenze uživatele

Nechte se zmýlit českým názvem, kterej jakoby předurčuje film k tomu, aby dostal odpad!. To rozhodně ne. Po pomalejším rozjezdu nastává maraton napětí a strachu, který vás od obrazovky nepustí ani na malou milisekundu. Místy je překlišováno, to ano, ale film je na koukání hodně dobrej i tak. Rozmýšlím se mezi 3 a 4. Nakonec tedy 4.:) Kate to tam sluší a ten hlavní záporák je fakt hnusák. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Som zvedavý dokedy to tak bude, ale na mňa táto šablóna stále funguje. Vlastne obyčajnejšie to už ani nemohlo byť a predsa všetko fungovalo tak ako keby som niečo podobné videl prvý krát. Stačí dobrá kamera, rýchle tempo, sympatický párik, vynovené ľakacie scény, premyslené priestorové zabezpečenie a spokojnosť sa dostavila hneď. Určite mi nebude film rezonovať v hlave dlho, ale účel bol pri sledovaní splnený a to sa ráta. 80%. ()

Reklama

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Mark L. Smith .. Dvě hvězdy za scénář, čtyři hvězdy za režii. Jádro příběhu nemá daleko do Psycha, inspirace tam rozhodně byla. Výsledkem je průměrný, přesto stále takový "malý hezký promo" film, kde si Nimród Antal vyzkoušel Hollywoodské hvězdy (Kate Beckinsale ta chladná mrška zatraceně sluší) a pocvičil se ve stylistické orgii. Doufám, že příště sáhne (nebo dostane?) i po patřičném scénáři. 55%. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku to vyzerá super, keď sa ale ukáže, že v tom nie je nič nadprirodzené, je to trochu sklamanie a zvyšok je vlastne už len rutina. Že to točila tá istá osoba čo má na svedomí Revízorov by som asi neuhádol, ale sklamaný nie som. Beckinsaleovej a Wilsonovi to spolu sedí a napätie by tiež ušlo, takže také solídne tri hviezdy. Ps: Frank Whaley by už po Pulp Fiction radšej nemal hrávať vo filmoch. Pôsobí to značne parodicky. ()

oje 

všechny recenze uživatele

Velmi svižný horror, ve které mne nenudila ani minuta ze zdravě krátké stopáže. Přítmím opuštěného motelu Antal skvěle navodil mrazivý pocit a strach. Nikdy bych netušil, že klepání na dveře může být tolik děsivé! No režisér se zkrátka předvedl. Obsazení Luka a Kate bylo rozhodně dobrým krokem. Známá jména potěšila a díky jejich výkonům se mi tajil dech společně s nimi. Potěšilo i dost intelingetní chování a obratné řešení situací hlavních postav, kdy vrahům rozhodně na kudlu neskákali. Jako horrorový thriller splnil tento nenápadný film účel skvěle a zaslouží si bezzesporu dobré hodnocení. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (8)

  • Scéna kolem 20. minuty, kdy Amy (Kate Beckinsale) rozsvítí v koupelně a následně zalézá šváb pod koberec, byla použita i ve snímku Hostel III (2011). (Syna.1990)
  • Film se natáčel v Santa Claritě v Kalifornii. (rafix)
  • Všetky snuff scény boli natočené hneď v prvý deň nakrúcania. (misterz)

Související novinky

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

24.06.2009

Jsou tady nové informace o dvou filmech z produkce Roberta Rodrigueze. Minulý týden jste v našich novinkách četli, že průvodcem mimozemských lovců na třetím safari na Zemi bude zřejmě Neil Marshall.… (více)

Reklama

Reklama