Reklama

Reklama

Bundy: Dítě Ameriky

  • Česko Bundy: Příběh sériového vraha (více)

Obsahy(1)

Životní příběh Teda Bundyho, nejznámějšího amerického seriového vraha, který zabil v sedmdesátých letech desítky žen. Přesný počet obětí není dodnes znám. Americký thriller podle skutečné události.  Ted Bundy je mladý muž na vzestupu své kariéry. Úspěšně ukončil studium psychologie, angažuje se v politice a právu. Jeho šarm, pěkný vzhled a inteligence mu perfektně umožňují skrývat, že manipuluje se ženami a nutí je nastoupit do jeho zdánlivě neškodného automobilu VW BUG, kde je potom zmlátí a zabije. Po dlouhé 4 roky terorizoval Ameriku, což přinutí policii ke štvanici za pachatelem a Ted musí dvakrát uprchnout z policejní vazby, aby mohl pokračovat ve svých vražedných praktikách. Používá různé identity a převleky, aby unikl dopadení. Později cestuje na Floridu, kde spáchá své poslední vraždy, než je chycen a postaven před soud. Využívá svou znalost práva z dob studií a obhajuje sám sebe ve svém vlastním soudním procesu. Bundy jasně dokazuje, že je jedním z nejchytřejších a neproslulejších masových vrahů v historii Ameriky, než je odsouzen a v r.1989 poslán na elektrické křeslo. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

kreveta.joe

kreveta.joe (hodnocení, recenze)

JosephineM

Delibrate Stranger je určitě lepší než toto "dílo". Ale taky mi tam některé věci vadí. Třeba jak vyskočil z toho okna u soudu. Ve filmu to vypadá, jakoby náhodou našel okno, a ještě ke všemu v přízemí, a tam to prubnul. Ve skutečnosti se na to připravoval a v cele trénoval skoky, aby posílil nohy.

JosephineM

JosephineM (hodnocení, recenze)

Prosím vás, nedělejte z Bundyho blbečka vyjícího vedle mršiny vlka. Nebyl geniální, ale nebyl ani debil. Byl to normální znásilňovač, sériový vrah, nekrofil, uřezávač hlav, některé si nosil domů, k mrtvolám si lehal, česal je, líčil je, ale blbeček fakt neby ( sarkasmus). A nikde jsem se nedočetl, že by hlavy pálil v krbu. Taky byl velmi úspěšný na lince pro sebevrahy, členem komise pro prevenci znásilnění a jednou zachránil tonoucího malého chlapce. Tak si to přeberte. Kdo chce vidět Tedyho Bundyho, ať se podívá na Deliberate Stranger s Markem Harmonem. Škoda, že se na to Ted Bundy tehdy nechtěl podívat. 

Jednou se ho bachař zeptal, proč to dělal a on odpověděl, protože se mu to líbilo. No, máme rozdílné koníčky, ale nebyl nijak šílený ani blbeček. 

Souhlasím, že obsazení je divné a vůbec nesedí.

na příspěvěk reagoval kreveta.joe

eleonnore

eleonnore (hodnocení, recenze)

Jsem jediná, komu připadá volba obsazení nešťastná? Kdyby Corin Nemec hrál řadovýho vraha, pak by jeho herectví bylo na jedničku. Ale kouzlo Teda Bundyho spočívalo v šarmu a eleganci, na což lákal i své oběti. Corin působí jako bezcitný odporný vrah celou dobu. K němu by do toho jeho brouka vlezla jenom blbá hluchá slepá.

na příspěvěk reagoval kreveta.joe

Reklama

Reklama