Reklama

Reklama

Shenaniganz je restaurace, v níž potkáte známé tváře a vnadné servírky. Když si ale jeden z bývalých zaměstnanců otevře hned vedle vlastní podnik, přetáhne ty nejhezčí dívky a brzy i velkou část zákazníků. Pokud chce Shenaniganz porazit konkurenci a ukázat, kdo je tou nejlepší restaurací ve městě, bude muset veškerý personál řádně zabojovat! Povoleny jsou všechny zbraně – včetně těch nejsvůdnějších… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (69)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Komedie? Vůbec. Ani náznak úsměvu se po dobu trvání tohoto filmu na mé tváři neobjevil… teda vlastně jo, když tam přišel Justin Long a prohodil pár vtipných vět. Přísahám, kdyby tam nebyl on a ty pěkný kočky, tak bych tohle poslal nemilosrdně do filmového odpadu, takhle budu štědrý a dám tomu slabší 2 hvězdy. A celkem lituju, že jsem u toho promarnil 90 minut svého života… ()

Marcus.das 

všechny recenze uživatele

Jednicka byla proste dokonala -byla by to dobra lecba pro lidi s chronickym smutkem-clovek se smeje od prvni vety do posledniho zaberu. Ale v tomhle byl k smichu tak leda totalne zprzneny a ubohy dubing!! Dej o nicem, herci trapnejsi nez sanky v lete...kdyby se tam neobjevilo tolik slicnych slecen, hodnotil bych odpadem!! ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ech, u jedničky (Hele, kámo, kdo tu vaří) jsem se hodně nasmál a pobavil, u tohohle se mi hlavně z mnohých postav a celkového vyznění filmu převážně zvedal kufr. Pár fórků dobrých, ale obecně nepovedená snaha navázat na zábavnou jedničku. Jediným pozitivem tak zůstává stále ultimátní řeznice Alanna Ubach, ta je stále stejně boží. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Mělo to děj nebo jsem ho minula? Tak to vážně nevím. Myslela jsem si, že půjde o konkurenční boj dvou restaurací a že je ve hře titul okresního manažera. No, to byl patrně úplně jiný film a já sáhla vedle do jiné přihrádky. Když je to komedie, tak proč jsem se k sakru nesmála. Aha. Už vím, já jsem zapomněla vypnout mozek. To bude hlavní příčina problému, takže chyba je u mě a ne u tvůrce tohoto opusu. Konečně se mi rozsvítilo. ()

Fortius 

všechny recenze uživatele

proste slabé... Síce som nevidel jednotku, tak nemôžem porovnávať ale čakal som od toho viac. Zo začiatku sa to začalo vyvíjať celkom sľubne, ale potom to už bolo len o tom istom. Ku koncu ma tento film už začal unavovať až trápnymi pokusmi o humor. Niektoré scény síce mali niečo do seba, ale bola to skôr výnimka. Návšteva Justina Longa vo filme pôsobila akoby tam prišiel skutočný herec medzi amatérov... vôbec sa tam nehodil, len poukázal na to aký je tento film úbohý. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama