Reklama

Reklama

Lovec kořist

(festivalový název)
  • USA Hunter Prey
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Vesmírná loď Prometheus spadla z oběžné dráhy. Komunikační systémy a systémy na podporu života jsou zničeny. Kritická situace: Stav posádky a vězně je neznámý. S rozkazem chytit mimozemského vězně a zanechat jej naživu, se musí posádka přeživších vydat na opuštěné a pusté planetě do nebezpečné hry na kočku a myš s uprchlým vězněm. Kdo je lovec a kdo je jeho kořist? (mrqe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (123)

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Moc milé překvapení. Člověk se neubrání srovnání s Petersenovým „Enemy Mine“, ale dovolím si tvrdit, že Hunter Prey jde ještě o kousek dál. Je to mnohem svižnější, samozřejmě i modernější a hlavně to teda nekazí uspěchaný happyend tak jako právě Enemy Mine. Pravda, žádné velké umění to taky není, ale to od laciného béčkového sci-fi asi nikdo čekat nemůže. Já osobně tleskám, dobrého sci-fi není nikdy dost. Jen houšť a větší kapky. ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Sázet na pár kilo plechu, trochu masek a na 3 herce se málokdy vyplatí. Collora zapojil 3D (3 dolary) a už se točilo. Ani on sám nečekal, že pár kopců písku a propracovaná režie dokáže udělat divy. Modlil jsem se, abych nedostal podobnou vylomeninu jako Star Wars a pro moje štěstí dostávám jen kopírující klasický sci-fi oblek a pár emzáků. Koukatelné ()

Reklama

drake31 

všechny recenze uživatele

Skvelý film pri ktorom platí ... za málo peňazí veľa muziky. Sandy Collora už svojimi krátkometrážnymi snímkami ukázal že je veľký talent a týmto filmom to len potvrdil. Výborné masky, úžasné prostredie, a skvelo vygradovaný príbeh ktorý sa ktorý sa ku koncu krútil ako len mohol. Obvykle by som hodnotil o hviezdu menej ale u tohoto snímku to hodnotiť inak ani nejde ... ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

No páni... Takové komorní, minimalistické, a víc konverzační než akční scífko, a přece jsem po jeho zhlédnutí ve stavu mírné euforie a blaženosti. Hunter Prey je zářným příkladem toho, že k natočení zajímavého a napínavého filmu stačí jen pár herců, kus pouště, jednoduchá výprava a levné triky. Podstatný je totiž poutavý příběh. A bonusy navíc jsou nádherný obraz a působivý zvuk (tím zvukem myslím samozřejmě hudbu). A doufám v pokračování. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

NEPŘEŽÍVAJÍ DRUHY NEJSILNĚJŠÍ, ANI NEJINTELIGENTNĚJŠÍ. PŘEŽÍVAJÍ TY DRUHY, CO MAJÍ NEJVĚTŠÍ SCHOPNOST SE PŘIZPŮSOBIT...(Charles Darwin)....... /// Jednoduchá transportní mise se zvrtla. Převáženej organismus sejmul posádku a loď (kosmická) havarovala. Jsou na něj teď kdesi v poušti ,,jen“ tři a mají 100 hodin do evakuace..... Vyhoďte na poušť pár chlápků ve sci-fi oblečcích, zařiďte měniče hlasů, ,,plazmový“ zbraně..... ještě samozřejmě to nejdůležitější!!! PŘÍBĚH! Skandální odhalení po 30ti minutách? Co chtěj hrát dál? Žádnej debatní kroužek....., trochu boje, lehce naznačený charaktery a ,,on“, POSLEDNÍ SVÝHO DRUHU! Říkám vám – ZAJÍMAVÝ!!! Uplést z hovna bič? (Ale jo...) Ovšem dokázat s ním prásknout? Tož zkuste tohle levňoučký povídání o hvězdných křížových výpravách.... /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Už (nebo ještě?) trochu pamatuju. 2.) Jsem poslední svýho druhu 3.) Nesnáším drahý ,,sračky“. 4.) Thx za titule ,,fčelí medvídek“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Pracovným označením filmu bol názov Untitled Sandy Collora Project. (MikaelSVK)
  • Filmovalo sa vo federálnom štáte Mexika s názvom Baja California, nachádzajúcom sa na severe Kalifornského polostrova. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama