Reklama

Reklama

Obsahy(1)

To, co chvíli vypadalo jako zvláštnost, se nečekaně mění v drama! Malé víry nad New Yorkem se spojí v tornádo a rozmary počasí nabírají stále děsivějších rozměrů. Meteoroložka Nicole de Boer je jediná, kdo může zachránit město před katastrofou - pokud včas odhalí tajemství podivných přírodních úkazů... (oficiální text distributora)

Recenze (76)

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto bola neskutočná hovadina, po všetkých stránkach odpad. Ak ste navyknutí na dobré filmy, tak toto nepozerajte. Vizuálne scény k smiechu, realita takisto úplne mimo, herci to nezvládli, scenár, dej, to všetko hrôza. Po anglicky by som to zhodnotil slovom disaster. V Kanade by si mali tĺcť hlavu o múr. Režisér Tibor Takács sa u mňa na dlhý čas odpísal ako režisér. Nechcem ten film už viac vidieť. ()

Luqi 

všechny recenze uživatele

Ďalšia zmotanina cez kopirák o nejakej katastrofe, ktorá sa snaží byť realistická ............ ale potom napríklad príde do kancelárie tá elektrická guľa a zničí aj tie miniatúrne náznaky reality .............a na záver zaklincované neuveriteľné tupým záberom na pudlíka, dovidenia............... Ale napriek tomu, do kategórie "odpad" by som to nehádzal, sú stovky oveľa horších filmov. ()

Reklama

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Televizní snímek se nepřekvapivě honosí ohromnou plností různých nelogičností a absurdit. A přitom námět nebyl zase až tak špatný. Ani speciální efekty nebyli na TV nejhorší. Tvůrci si to buď chtěli zjednodušit, nebo prostě o toho vůbec nepřemýšleli. Ano, od TV se nedají očekávat nějaké velkorozpočtové katastrofické snímky, ale přeci jen by nějaká logika měla být předností. Atmosféru snímek má a i o napětí místy nouze není, jen se nesmí u toho moc přemýšlet a divit se nad chybami. ()

lennyd odpad!

všechny recenze uživatele

Malé větrné víry, které spíše pobaví než vyděsí se náhle mění na velká tornáda, která pak devastují různé části New Yorku. Jediný, kdo může celé město zachránit je meteroložka Cassie Lawrence (Nicole de Boer), která se nevšedním úkazům snaží přijít na kloub. Musí ale pospíchat, neboť vědci z NASA se snaží o totéž, a jejich pokusy celé procesy naopak ještě urychlují ... Tak tenhle film představuje všechno, co si můžete představit pod pojmem Odpad!. Jednotlivé postavy se chovají tak (s prominutím) blbě, že by tomu jeden ani nevěřil (pár příkladů - mladá dvojice se potácí v podzemí, a když dojde k vratům se zámkem, párkrát do něj drbne a jdou zpátky. To by se tam nenašel kus trubky, kterým by ten řetěz rozbili? nebo když odešlou SMS z cizího čísla, tak velechytrou doktorku nenapadne kdo by jí o své poloze mohl informovat?). Nu což, čekal jsem, jestli se z filmu něco vyklube nebo ne - a nezlobte se na mně, že to prozradím - je to sračka až do konce. Navíc se pan režisér nenápadně snažil naznačit, že by to mohlo mít i druhej díl - já říkám, jen to ne... ()

st.verka 

všechny recenze uživatele

Další z řady katastrofických filmů, ale tenhle se mi trochu víc líbil. Nejsou tu žádné trapně přehnané triky a efekty, jen prostý příběh o tom, čeho ještě by matička příroda mohla být schopna, když se nadále budeme chovat takhle nezodpovědně a že vypořádat se s tím bude sakra drahé. Podle mne si tři hvězdičky zaslouží.. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se ve Vancouveru v Kanadě. (willy1)

Reklama

Reklama