Reklama

Reklama

Obsahy(1)

To, co chvíli vypadalo jako zvláštnost, se nečekaně mění v drama! Malé víry nad New Yorkem se spojí v tornádo a rozmary počasí nabírají stále děsivějších rozměrů. Meteoroložka Nicole de Boer je jediná, kdo může zachránit město před katastrofou - pokud včas odhalí tajemství podivných přírodních úkazů... (oficiální text distributora)

Recenze (76)

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto bola neskutočná hovadina, po všetkých stránkach odpad. Ak ste navyknutí na dobré filmy, tak toto nepozerajte. Vizuálne scény k smiechu, realita takisto úplne mimo, herci to nezvládli, scenár, dej, to všetko hrôza. Po anglicky by som to zhodnotil slovom disaster. V Kanade by si mali tĺcť hlavu o múr. Režisér Tibor Takács sa u mňa na dlhý čas odpísal ako režisér. Nechcem ten film už viac vidieť. ()

Borrtex 

všechny recenze uživatele

Film který začne jednou scénou která se stále opakuje celých 87min. Pořád dokola případy malých tornád v parku, nic nového se nedělo. Efekty byly šíleně počítačové, a na tu dobu r.2008 by se to dalo rozhodně lépe vypracovat... Já vlastně ani nevím jak to dopadlo, když byla posledí reklama odešel jsem, a k filmu se již nevrátil, jaksik mě přešel zájem vědět jak to dopadne. Nejvíce mě asi pobavila část kdy spadla ruka od sochy, a někdo kdo byl schovaný uvnitř čirou náhodou řekl: "Myslím že to byla ruka" Celkem zvláštní že někdo kdo to neviděl ví co se stalo, takže trošku nedomyšleno. 1* Dávám za prostředí a za hezké New Yorské počasí. ()

Reklama

corona 

všechny recenze uživatele

Ak chcete vidieť pekné tornádo pustite si ho radšej na youtube v tomto filme sa ho nedočkáte. A prečo to skoro vždy schytá Paríž? Lebo ten ako jediný dokážu Američania z európskych miest identifikovať /aj to len keď ukážu Eiffelovku/. Ako som už dávnejšie raz napísala, jedinou katastrofou je sledovať tento film. ()

Echelon1 odpad!

všechny recenze uživatele

No, zo začiatku to vypadalo na celkom dobrú 1*. Ale ako to išlo ďalej a ďalej...Nakoniec sa z toho stal odpad! Čo je škoda. Efekty, to hádam nemusím ani pripomínať, samozrejme klišovité, smiešne dialógy- "Je to svetový problém."__"A toto je svetové mesto." A tých blbostí...Ľudia zamrzli (žeby Deň po tom?), ale tu sa to stalo len tak, bez zmyslu, samozrejme nezlomnosť a hrdosť amerického národa (tu to len umocňuje hroznú stránku filmu), mini-tornáda (vždy bola pri nich zima, museli byť veľmi silné, keď stiahli chladný vzduch z hornej atmosféry, pri tom ich ale naháňali deti), koniec filmu a mnoho krádeží z iných filmov... Strašné. ()

misulka03 odpad!

všechny recenze uživatele

Skutečně reálný film :D, snad ani nemá cenu komentovat jeho efekty, režii atd. To co se zde předvádělo bylo prostě nereálné!Prostě to byl děs. Herci možná byli dobří - já prostě ani nevím, protože u těchto filmů vás hned otráví děj a způsob natočení, že herecké výkony nemají cenu a nedostanou ani žádnou příležitost předvést, co v nich vězí, takže nemůžu hodnotit jinak :( Film jsme dokoukala do konce, protože jinak bych tento film nemohla kritizovat a ten konec v Paříži?? No comment :-D ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se ve Vancouveru v Kanadě. (willy1)

Reklama

Reklama