Reklama

Reklama

Megažralok vs. obří chobotnice

  • USA Mega Shark vs. Giant Octopus
Trailer

Obsahy(1)

Za nešťastných okolností jsou rozmrazeni dva obrovští tvorové, kteří zůstali v ledu z dávných dob. Již tehdy bojovali o vládu nad mořským světem a nyní v tom pokračují. Avšak nebojují jen spolu, ale každým svým krokem ničí lidstvo a zabíjí spoustu nevinných obětí. Skupinka vědců se rozhodne proti nim bojovat a zachránit tak lidstvo před obrovskou hrozbou. Otázkou pro ně však zůstává, jak zabít obřího Megalodona a ještě většího Octopuse. (m@rz)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (295)

Rocky62 odpad!

všechny recenze uživatele

Zda-li dostanete také šílený nápad jako já a pustíte se do projekce, musím vás předem varovat. Chobotnice a žraloci jsou všežravci, když nemají zrovna chuť na velryby, není pro ně žádný problém smlsnout si na ponorkách, mostech či ropných plošinách. Také se jistě budete těšit na úchvatné záběry obrovských mořských nestvůr, ale dostane se vám příšerné počítačové animace, kterou by strčila do kapsy zvířátka vyrobená z plastelíny. Pokud se i přes tyto ''klady'' pustíte do projekce, snad vás potěší lehká romantika mezi hlavními postavami. Nevídaný sračkoidní paskvil. 0% ()

juta odpad!

všechny recenze uživatele

To zas byla blbost... Jsem člověk, který velmi zřídka dá odpad, ale tady to jinak nešlo. Tohle je opravdu stupidní věc, která neměla být natočena. Nechápu jak se do něčeho takového někdo mohl pustit. Nesmyslné, všechno tu je špatně. Efekty - naprostá katastrofa, ty střihy na různá tlačítka, záblesky... Sice mě film tolik nevytáčel jako třeba Slipstream, ale je neskutečně hloupý a nudný. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Čo myslíte ako by dopadol podmorský súboj na život a na smrť medzi žralokom a chobotnicou? Kto by zvíťazil? Čo by bolo silnejšou zraňou, ostré zuby alebo dlhé chápadlá? Ťažko povedať. No určite by to bola poriadne brutálna mela. Zvlášť keby sa do seba pustili megažralok a obria chobotnica. Žralok, čo bez problémov potopí veľký vojenský torpédoborec a chobotnica, čo hravo strhne do hlbín celú ropnú plošinu. "Mega Shark vs. Giant Octopus" - neľútostný súboj gigantických prehistorických morských netvorov. Ktorý z nich je mocnejší? * ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Když se žralok zakousne do ponorky a zamává s ní, budiž, ale sundat letadlo letící v několika kilometrech, to už je umění! Nejhezčí jsou úvodní záběry zasněžených štítů hor s prostřihy do mořských hlubin. Hejno kladivounů nemá chybu! Jinak je to klasické Asylum s příšernými hereckými výkony, dobrou hudbou a pěknou kamerou. Tedy s použitím feromonů na žraloka a chobotnici bych byl skeptický, ale třeba by to fungovalo. Nemá cenu se dohadovat, proč jim neublíží ani torpédo, jelikož jde o fantastickou ptákovinu. Akce jede až na doraz a fyzikálním zákonům navzdory. Slušná komedie jako celá série nejen s megažralokem od Asylum. ()

drackula odpad!

všechny recenze uživatele

Čo už len k tomuto napísať ? Vyjadrovať sa k príbehu, hereckým výkonom, úrovni vizuálnych efektov a podobným aspektom, ktoré sa bežne pri filmoch hodnotia by bolo úplnou stratou času. Tento film zlyháva už v elementárnej logike a tak uvažovať o tomto výtvore v hlbších súvislostiach je priam nemožné. Jediné čo sa mi na filme páčilo, a za čo aj dostal tých 5 percent, je odvaha natočiť scény, ktoré by nikoho nenapadli ani v tých najbujarejších snoch - stíhačka zostrelená chápadlom chobotnice, žralok ktorý si odhryzol zo San Franciského mostu - skrátka treba vidieť ! 5 % ()

Galerie (10)

Zajímavosti (8)

  • Vedci vo filme tvrdia, že žralok patrí k druhu megalodon. Tento druh žraloka však dorastal len do dĺžky okolo 20 metrov. V jednej scéne však žralok zaútočí na Boeing 747. Toto lietadlo má dĺžku zhruba 70 metrov a žralok je ešte omnoho dlhší. O fakte, že do úst sa mu zmestí jadrová ponorka, ani netreba hovoriť. (ČSFD)
  • Prúdové lietadlo v jednej scéne je Boeing 747 so štyrmi motormi. Keď však lietadlo stiahne žralok pod hladinu, jedná sa o iný typ lietadla s dvoma motormi. (ČSFD)
  • Asylum se nestydí za svou podporu prezidenta Baracka Obamy a v každém jejich filmu je alespoň jedna jeho fotka. Zde to je nálepka na zadním blatníku auta irského vědce. (PRobin)

Reklama

Reklama