Reklama

Reklama

Ledové sny

Trailer

Obsahy(1)

Mladá, krásná a talentovaná Alexis Winston pochází z malého městečka a stává se krasobruslařskou superstar. Ale její cesta k úspěchu není vůbec snadná. Stojí ji spoustu úsilí, sebezapření a hlavně - ve starém domově zanechává i svého milovaného přítele. Když Alexis po tragickém pádu oslepne, potřebuje někoho, kdo by jí věřil; někoho, kdo by ji přesvědčil, že má dost sil znovu si obout brusle a uskutečnit svůj sen. V dojemném, inspirativním a emocionálním remaku romantického filmu, který byl v roce 1978 nominován na Oscara® (Nejlepší původní píseň – Through the Eyes of Love), se představují americké krasobruslařky Taylor Firth a Molly Oberstar, olympijská zpravodajka NBC Andrea Joyce a olympijská medailistka Michelle Kwan. Zažijte sílu a radost ze skutečné lásky…na ledě i mimo něj. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (41)

Karmyn 

všechny recenze uživatele

Netušila jsme o čem film je, jediné co jsem věděla, že je o krasobruslení (to napoví už jenom název) a tak jsem očekávala něco podobného jako série Ledové ostří, ano bylo to podobné, ale tady slečně nešlo jenom o to zvítězit, ale o to dělat něco co ji baví a žít tím. Film mě velmi překvapil a na nudná odpoledne je ideální. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Sportovní filmy mám ráda, ty z krasobruslařského prostředí obzvláště. Tento snímek byl slušnou i když skoro přesnou kopií předlohy k filmu Ledové království, který byl natočen v roce 1978, tedy před více než třiceti lety. Nabízí se srovnání, z něhož u mne vychází vítězně starší verze, hlavně co se výraznějších hereckých osobností a tudíž i výkonů týče. Hudba a ukázky krasobruslařského umění z prostředí vrcholového sportu, jsou srovnatelné. Škoda, že do příběhu nepřinesli tvůrci nic nového, současnějšího. ()

Reklama

mira.l 

všechny recenze uživatele

No... tři hvězdičky jenom proto, že se na ženské krasobruslení pěkně kouká, jak už tady v komentářích zaznělo. Možná bych šel i do čtyř, celkem se mi to líbilo, ovšem ten konec byl opravdu praštěný, jak už tady v komentářích taky zaznělo. Přijde mi zcela neuvěřitelné a nereálné, aby něco takového dokázala na značně nestabilních a vratkých bruslích nevidomá osoba, která nevidí kam jede, jak daleko má k mantinelu, plus to všechno ostatní, co to obnáší, byť byla předtím skvělá bruslařka. Ten konec byl doják, který na mě osobně teda nějak nezafungoval, spíš to celé srazil níž a docela se divím, že sebou flákla, až když zakopla o plyšáky naházené na led. ()

siki37 

všechny recenze uživatele

film pre mládež, ktorý by mohli televízie uviesť v nedeľu okolo 14.00. krasokorčuliarskym figúram sa rozumiem rovnako ako štiepnej reakcii v jadrovom reaktore, takže môj komentár nemôže byť objektívny, no aspoň subjektívne to bolo pekné. keby som bol násťročný, tak by ma určite motivoval k športu, povzbudzoval k prekonávaniu prekážok v prvom vážnejšom vzťahu a utvrdil vo viere, že každému sa môže splniť jeho sen. za pozitívny prístup si zaslúži moje pozitívne hodnotenie! ()

Cyklistka 

všechny recenze uživatele

V TV programu dopředu vyzradili, kolem čeho se bude točit hlavní zápletka, kromě toho mívají sportovní filmy identické schéma s lehko odhadnutelným koncem.... Překvapilo mě proto, že hrdinčina nehoda se stala tak pozdě z hlediska délky filmu - škoda, že děj před nehodou dostal tolik prostoru, očekávala jsem to naopak. Ale jinak se na tenhle slaďoučký film dobře koukalo, a to hlavně kvůli krasobruslařským číslům než vztahu hlavních hrdinů. ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama