Reklama

Reklama

VOD (1)

Připravte se na opravdovou noční můru! Gigantičtí a nenasytní krokodýlové vylezli z jezera a terorizují nedaleké městečko. Podaří se obyvatelům přemoci krvelačné bestie? Biolog Nathan Bickerman (Colin Ferguson) se s rodinou přestěhoval k jezeru. Dříve se zde objevilo několik úmrtí po napadení krokodýlem, ovšem místní obyvatelé vědce ujistí, že nebezpeční obojživelníci jsou dávno pryč. Jeho syn však najde několik krokodýlích mláďat a začne je krmit. Z roztomilých ještěrek velmi rychle vyrostou krokodýlí bestie gigantických rozměrů a začnou ohrožovat nejen biologovu rodinu, ale celé městečko. (HBO Europe)

(více)

Recenze (99)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Hodnocení mě nepřekvapuje jelikož tady na csfd.cz je banda inteligentů která dává odpady i tomu když zvíře mluví jelikož je to nereálné. K filmu celá série Jezero (pokud bude ještě 4 díl klidně do něj půjde má stoupající kvalitu zatímco 1 díl byl nehorázná sračka z které se většina lidí udělala dodnes nevím proč dvojka už byl slušný masakr a nejinak je to s tímhle.) Navíc v takovýhle typech filmu nejde o logiku a ani o herecké výkony ty herci ani ten režisér si určitě pro Oskara asi nepůjdou tak bych to bral taky trochu na zřetel. P.s. druhý a třetí díl se nelíší jelikož oba točil Sy Fy Chanell :-) ()

Nach odpad!

všechny recenze uživatele

Krokodýl dvakrát máchl po papíře ocasem a co z toho vzniklo, z toho Grif Furst vyfurstoval takovouhle kokotinu. Tady se ani nedá již mluvit o scénáři ani o režii, tohle je prostě... že ani jazyk bohatý jako čeština to nedokáže pojmenovat. Vznikl tak blefilm, jenž je mimo kategorii všech známých odpadových filmů. Prostě snímek, pro který jsem založil škatulku zvanou Asylum. Odpad a jdeme dál, tohle za podrobnější komentář ani nestojí. 5% ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Mnohdy se říká, že do třetice všeho dobrého, ale tady to tak nefunguje. Krokodýlové vypadají otřesně, jejich digitální zpracování trapně - stejně jako většina vizuálních efektů. Co taky čekat od společnosti SyFy, která tenhle kousek měla pod patronátem. Dějově sice film nebyl zas až tak špatný, ale tvůrci se opět nevyvarovali nelogických chyb a samotné chování postav bylo spíše k smíchu (nebo pláči), zbytečného natahování děje (kdy akci střídala nuda) a většina krvavých scén byla rovněž upravena počítačem, což bylo patrné na první pohled. Přesto všechno tenhle kousek neodsuzuji do odpadních vod, protože místy jsem se tu přece jenom i zasmál. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Úplně průměrný film od Syfy, je to špatné, hloupé, a ne moc krásné. Já se celkem bavil i když tentokrát jsem se občasně i nudil. Butler, Ironside jsou moc fajn herci, a dokonce i dobře hrají(a Ironside je prostě borec). A ostatní za moc nestojí. Efekty se mi zdály o něco více horší než ve dvojce, ale aspoň tohle mělo celkem spád a pár scén bylo skvělých. Můžu za sebe říct že celá serie má sestupnou kvalitu ale i tak se dost často bavím. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Za 11 rokov svojej existéncie prešla séria Lake Placid dlhou cestou, večná škoda že smerom strmo dole. Kým svižná, zábavná a miestami aj hororová jednička z roku 1999 bola vďaka čierno-čiernym humorným zložkám vcelku prijemným relaxom, tento, už na tretí krát riedený cajrajt je poznačený vôňou žumpy. až tam sa na poli kvality prepracoval krokodíl, obývajúci kedysi čisté vody jazera. Na koniec štípku optimizmu, ešte stále to nie je také zle, aby to nemohlo byť horšie. Keď uvidím zmienku o pripravovanej štvorke, začnem sa triasť ako osika... ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama