Reklama

Reklama

Cars Toon: Burákovy povídačky

(seriál)
  • Česko Autogrotesky (více)

Cars Toon: Burákovy povídačky "Mater's Tall Tales"  Roztúrujte motory a sledujte nezapomenutelnou sbírku Autogrotesek, ve kterých hlavní roli hraje Burák, milý a bláznivý odtahový vůz z filmového hitu Auta. Tvůrčí tým společnosti Disney Pixar přináší devět zábavných Povídaček, ve kterých nebudou chybět býčí zápasy, závody odtahovek, rockové koncerty, obří bouráky, a dokonce ani úplně fantastické odhalení.

Navíc máte příležitost spatřit nové, dosud neviděné Autogrotesky Soukromé očko Burák a Burák na Měsíci. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (72)

Zodd 

všechny recenze uživatele

Burák vypráví Bleskovi McQueenovi o svých bývalých extrémních sportech a bizarních příhodách, kde má roli i sám McQueen, který schytá tu největší smůlu, ale ten si nic nepamatuje a ke konci Buráka odbyje. Ovšem potom se většinou objeví důkaz, že si nevymýšlel. Jako krátká věc mezi pořady pro středně velké děti fajn. Ta jakoby Tokijská jízda byl skvělý díl, ostatní se snadno ztratí mezi sebou. ()

Radek273 

všechny recenze uživatele

Burák si hraje na hasiče (1), kaskadéra (3), toreadora (3), pak je v Tokyu (2), vidí UFO "Bouráka" (3), stává se wrestlerem (3), rockerem (1), kosmonautem (1), detektivem (2), je přestavěný na akrobatické letadlo (4) a nakonec cestuje časem (0). A vše končí "..a ty si nevzpomínáš, Blesku?!" No, zkrátka hodně laciné! ()

Reklama

JosefTomas 

všechny recenze uživatele

Na Burákovy povídačky si docela živě vzpomínám a v dětských letech, kdy jsem na DVD sjížděl (mrk, mrk) Auta téměř neustále, mi Burákovy povídačky přišly jako adekvátní náhrada, kterou jsem chtěl vyplnit čekání na Auta 2. Malé epizodky rychle odsýpají, některé mají i fajn nápady a hlavně jsou totálně střelené, že mé malé já jásalo nadšením. Dnes už ale smířlivějších 70% dávám hlavně spíš nostalgicky, neboť ne všechny epizody strefují terč tak dobře, jako jiné. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Devět různě krátkých grotesek, resp. povídaček o Burákově vpravdě bohaté minulosti (kaskadér, hasič/doktor, wrestler, toreador, ufolog, soukromé očko, metalista, astronaut, tuningový drifter). Samozřejmě jsou zacílené na dětské diváky, ale spoustu vtípků, detailů a žánrových parafrází ocení spíše ti dospělejší. Protože se princip nemění, je těch 35 minut najednou docela velká porce, lépe tedy konzumovat jednotlivě. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

No nekecám, fakt !!! Povídka první - ** KASKADÉR. Americké barvy mu seknou. CITÁT - Kupte si Burákův předkus !! Povídka druhá - **** HASIČÁK BURÁK Sakra i v tom červenym vypadá dobře, co ? CITÁT - Tam je ta fabrika na benzín a sirky !!! A počkejte až ho v této povídce uvidíte jako doktora - já tam u toho byl. Povídka třetí - *** BOURÁK BURÁK. Přivítejte Arašídu !!!! CITÁT - Ale já jsem Burák !! Povídka čtvrtá - ***** UFO. Parkoviště 51. Tajná základna. CITÁT - Kurňa, kuuuurrrrňa. Povídka pátá - *** EL TÁBURÁK. CITÁT - Červený lak se někdy nevyplácí. Povídka šestá - **** BURÁK NA MĚSÍCI. Jsem autonaut. CITÁT - Houstone, máme problém !!! Povídka sedmá ***** BURÁK METALISTA. Začínali jsme v garáži. CITÁT - Kurňa, kurrrrrňa, kuuuuurrrrrrňňňaaaaááááá !!!!!! Povídka osmá - **** SOUKROMÉ OČKO. Pak přijela ona, měla gumy s bílým pruhem, co mě odjakživa rajcovaly. Povídka devátá - ** BURÁK V TOKIU. Burak - san měl pěkný tuning, byl v něm bourák. CITÁT - Aligator. Na dvd je velká spousta bonusů. Třeba ten, jak Mc Queen ukazuje mapu a potíže kolem této scény. Uvidíme také předlohu pro Buráka. Spousta nepoužitého materiálu a nápadů, které nejsou realizované. A další a další bonusy. No fakt, nekecám !!!! Celkem za ****. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (2)

  • V epizodě, kde se Burák stane wrestlerem, zápasí také proti „doktorovi“, který má na svém autě nápis „Doctor Badgood“. Odkazuje tak na jednu z nejznámějších písní rockové kapely Mötley Crüe „Dr. Feelgood“. (thestrycekfido)

Reklama

Reklama