Reklama

Reklama

Cars Toon: Burákovy povídačky

(seriál)
  • Česko Autogrotesky (více)

Cars Toon: Burákovy povídačky "Mater's Tall Tales"  Roztúrujte motory a sledujte nezapomenutelnou sbírku Autogrotesek, ve kterých hlavní roli hraje Burák, milý a bláznivý odtahový vůz z filmového hitu Auta. Tvůrčí tým společnosti Disney Pixar přináší devět zábavných Povídaček, ve kterých nebudou chybět býčí zápasy, závody odtahovek, rockové koncerty, obří bouráky, a dokonce ani úplně fantastické odhalení.

Navíc máte příležitost spatřit nové, dosud neviděné Autogrotesky Soukromé očko Burák a Burák na Měsíci. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (72)

JosefTomas 

všechny recenze uživatele

Na Burákovy povídačky si docela živě vzpomínám a v dětských letech, kdy jsem na DVD sjížděl (mrk, mrk) Auta téměř neustále, mi Burákovy povídačky přišly jako adekvátní náhrada, kterou jsem chtěl vyplnit čekání na Auta 2. Malé epizodky rychle odsýpají, některé mají i fajn nápady a hlavně jsou totálně střelené, že mé malé já jásalo nadšením. Dnes už ale smířlivějších 70% dávám hlavně spíš nostalgicky, neboť ne všechny epizody strefují terč tak dobře, jako jiné. ()

sima275 

všechny recenze uživatele

Tak, jelikož jsem fanouškem obou dvou dílů Aut, tak jsem si tenhle krátký film nemohl ujít. Některé povídky se mi líbily více a některé méně. Asi nejvíc se mi líbila poslední povídka a to burák v Tokiu a nejméně asi úplně první a to Burák kaskadérem. Jinak se mi líbil Blesk McQueen v podání Buráka. Vždycky tam hrál nějakého nešiku, až na poslední 2 příběhy. Jinak nechyběly dobré vtipy. Cars Toon je doopravdy dobrý filmeček a když jsem ho viděl po prvé tak jsem si ho po skončení pustil ještě jednou. 80% ()

Reklama

Rannveig 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně nenápadité... každý minipříběh má přesně shodnou linii s jakýmkoli jiným... ždáný vtip, překvapení, ani nápad... jediná (snad i za tři hvězdičky) epizoda která za něco stojí je detektivní parodie na klasické filmy. Jinak hrůza! (nechápu jak může mít tohle takové ohodnocení ve srovnání s podhodnocenou dvojkou Aut, která má alespoň příběh!) ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Burák vypráví Bleskovi McQueenovi o svých bývalých extrémních sportech a bizarních příhodách, kde má roli i sám McQueen, který schytá tu největší smůlu, ale ten si nic nepamatuje a ke konci Buráka odbyje. Ovšem potom se většinou objeví důkaz, že si nevymýšlel. Jako krátká věc mezi pořady pro středně velké děti fajn. Ta jakoby Tokijská jízda byl skvělý díl, ostatní se snadno ztratí mezi sebou. ()

JARDAHONDA 

všechny recenze uživatele

Svěží seriál o Burákových povídačkách, plné vtipu a zábavy, se skvělým grafickým zpracováním,,, Tak bych definoval úvod tohoto kultovního animovaného pokračování o autech, které si oblíbili, jak malí, tak velcí diváci.. Osobně se k nim přikláním :) a tuto výbornou záležitost oceńuji plným počtem hvězd ()

Galerie (34)

Zajímavosti (2)

  • V epizodě, kde se Burák stane wrestlerem, zápasí také proti „doktorovi“, který má na svém autě nápis „Doctor Badgood“. Odkazuje tak na jednu z nejznámějších písní rockové kapely Mötley Crüe „Dr. Feelgood“. (thestrycekfido)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno