Reklama

Reklama

Tom Popper je rozvedený čtyřicátník, který pracuje jako velmi úspěšný realitní makléř. Zisk je na prvním místě, ale jeho děti už s ním nechtějí trávit víkendy a jeho bývalá manželka Amanda, do které je stále zamilovaný, začíná randit s novým mužem. Do toho umírá v Antarktidě jeho otec – dobrodruh, kterého si Tom jako malý chlapec příliš neužil. Otec mu jako dědictví mu poslal živého tučňáka a Tomovi nastaly problémy. Tučňák devastuje jeho luxusní byt a Tom ho chce poslat zpátky. Ovšem kvůli nedorozumění mu pošlou dalších pět tučňáků. Tomovi začínají krušné chvíle a to by se měl soustředit na získání restaurace V zeleni. Jeho nadřízení o ni mají eminentní zájem a na tom, zda ji Tom pro ně získá, závisí i jeho budoucnost. Rád by se stal spolumajitelem firmy, ale partnerství dostane jedině tehdy, když se mu podaří přemluvit majitelku k prodeji. Ta stále odmítá, protože nechce, aby její zaměstnanci, které považuje za součást rodiny, dostali výpověď a také nechce, aby nový majitel restauraci zboural a na jejím místě postavil další mrakodrap. Tom dělá, co může, ale situaci mu komplikují všudypřítomní tučňáci. Pozitivní na této situaci je, že jeho děti k němu díky tučňákům zase nacházejí cestu a tráví s ním více času než by si kdy dovedl představit. Dokonce i Amandě se zdá, že Toma z této lepší stránky vlastně neznala. Tom se s ní snaží zase sblížit a pozve ji na večeři do restaurace V zeleni. Poví jí, že tam chodívali jíst s otcem, když se na krátko vracíval z cest. Tom, ač se tučňáků chtěl původně zbavit, si je natolik oblíbí, že jim ve svém bytě zajistí téměř ideální podmínky k životu a tučňákům se dokonce podaří vyvést dva mladé. Má to však i negativní stránku a to tu, že jedno vejce se nechce vyklubat a Tom se doslova stane posedlým a vejce hlídá ve dne v noci. Jeho nadřízení ho propustí protože nechápou co se to s ním děje, už jim k ničemu není. Restauraci pro ně koupit nechce. O tučňáky má velký zájem také místní zoologická zahrada. Tom jim je nechce dát, ale když se dozví, že z vejce, na které čekal, se žádný tučňák nevyklube, je velmi zklamaný a tučňáky dá do ZOO a vrací se do práce. Dokonce to vypadá, že restauraci V zeleni pro své nadřízené získá. Ovšem tím, že se zbavil opeřených kamarádů, strašlivě zklamal svou rodinu, a když navíc najde zapadlý dopis od otce, ve kterém mu píše, že nejdůležitější jsou v životě děti a že on na to přišel příliš pozdě, uvědomí si Tom, jaké jsou doopravdy jeho priority. Namísto na tiskovou konferenci vyrazí s celou rodinou do ZOO, aby získal tučňáky zpět... (TV Prima)

(více)

Diskuze

DamonS

DamonS (hodnocení, recenze)

Nádhera :-)))) není na světě nic krásnějšího než zvířátka 

ElStupido

ElStupido (hodnocení, recenze)

Vsadím se, že kdyby tam nehrál Jim, tak by to nemělo víc jak 30%, naprosto nevtipnej scénář, nejlepší herecký výkon: hned po Jimovi měli ti tučňáci.(i když to vlastně byly jen efekty..)

tiny24

tiny24 (hodnocení, recenze)

Na červený hodnocení to rozhodně není, klasickej rodinnej film plnej klišé, takovejch je nespočetně, jen s rozdílem, že v tomhle vystupuje Carrey. Ze začátku sem se bavil slušně, ale ke konci jsem film už skoro nevnímal. Carreyho mám taky rád, ale tohle prostě není ono.

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

Georgex: Přesně tak, je to klasická rodinná komedie točená pěkně podle šablonky :) Ale ten Carrey je prostě taková ta nadstavba, něco, co ty jiný komedie nemají. Já ho mám rád a tady mu to sedlo, nijak nepřehrává, ani se nepitvoří, přesto je to zase pr*el :) Místní hodnocení je vážně docela dost nízký, podle mě by si to zasloužilo být v červený barvě... Ale co, vždyť je to jedno, já se bavil víc než slušně.

Aknah

Aknah (hodnocení, recenze)

Podle mě fakt povedenej film, kde Carrey nějak nepřehrává, tudíž nevidíme znova ty stejný grimasy a podle mě zbytečně podhodnocenej film.. já se fakt bavila :)

Georgex

Georgex (hodnocení, recenze)

Pajaindian:  jak jsem psal v komentu, je to klasická rodinná komedii, ničím nelišící se od ostatních, až na Jima Carreyho, takže pokud ho někdo nemusí film se mu líbit nebude a naopak, rozhodně nezavrhovat film podle hodnocení, kdo ho chce vidět at na to jde :-) mě se třeba libil

Pajaindian

Pajaindian (hodnocení, recenze)

Názory rozdílné... tak si raději uděláme každý svůj :-) já tuším, že to nebude nic extra, lae mile rád se podívám :-)

Hakuna Matata

Hakuna Matata (hodnocení, recenze)

Byl jsem na tom v kině, náhodou moc dobrý! Dabing není tak hrozný jako v traileru a že je to propadák, to si absolutně nemyslím! Vřele doporučuju!

Flipper

Flipper (hodnocení, recenze)

korbitch22: ale ved no... utri slzičku daj tomu 5 hviezd a pošli všetkych tych zakomlexovanych haterov do análov Zeme. A Georgex ma pravdu: pojdem na to aj ja až to vínde v dvdripe (alebo R5) šak kino je drahe tu na Slovensku ;(

Georgex

Georgex (hodnocení, recenze)

korbitch22: nikdy nesud film podle hodnoceni na podobnych webech jako tento, každý má jiný názor a i kdyby to tady bylo největší odpad, pokud to chces videt, zajdi na to, jak já říkam co zde může být odpad, pro někoho může být i poklad.. Ja na to jako milovnik a fanousek Jima pujdu uz jenom proto, ze tam hraje on, at to je jake je, ale posoudim az po filmu :-)

korbitch22

korbitch22 (hodnocení, recenze)

no nijak,jen mě překvapuje tak nízký hodnocení.se na to těšim a koukám že se to zatim moc nelíbí,ale udělám si svůj názor samozřejmě až se na to podívám

Flipper

Flipper (hodnocení, recenze)

wedders: lebo Amerika je čim ďalej tučnejšia a treba točiť filmy blíke srdcu a proporcii divaka

wedders

wedders (hodnocení, recenze)

prečo "tučniacka" tematika je v poslednom období taká ovľubena?? :)

BMAJTZ

BMAJTZ (hodnocení, recenze)

Tak tomuhle teda nevěřím vůbec. Podle traileru to bude hrůza a to mám Carreyho rád.

skinny

skinny (hodnocení, recenze)

sl4necek: :D no to musí být strašně zábavný a zároveň napínavý film:D
BigDeal: díky :)ale v poho, každý má právo říct co si myslí

Georgex

Georgex (hodnocení, recenze)

BigDeal:  to jestli to bude ci nebude sracka uvidime po premiere, navic se tu nikdo do nikoho nenavazi ...

BigDeal

BigDeal (hodnocení, recenze)

Nechápem, prečo sa navážate do skinny. Keď som prvý krát prišiel k tomuto filmu, myslel som si, že je to len žart. Načo chodiť okolo horúcej kaše a prehovárať samých seba o opaku? Vyzerá to na sračku a všetci to vieme - ako to vystihli tvorci South Parku: "Jim Carrey in whatever, you´ll go see it. Fuck you!" (http://www.youtube.com/watch?v=GjxRngn2fck) Jediná možnosť, ako by z tohto filmu mohlo niečo byť (ani nie niečo dobré, ale aspoň niečo), by bolo natočiť to s nadhľadom a celý čas si z tejto otrepanej zápletky uťahovať.

sl4necek

sl4necek (hodnocení, recenze)

skinny: Tys viděla trailer? :D Popsala jsi zápletku filmu, respektive traileru - otravní tučňáci, otravná děcka, dětem se líbí tučňáci, ochranáři chtějí dostat tučňáky zpět, kam patří.

skinny

skinny (hodnocení, recenze)

Georgex:
já jsem samozřejmě nemyslela, že to bude špatná komedie, ale jen, že se od toho nedá čekat nic výjimečného. Taky se na to ráda podívám a zasměju se vtipům Jimma Carryho ale do kina na to nepůjdu. A souhlasím s vámi, radši ať se děcka dívaj na tohle než na masakry.

Georgex

Georgex (hodnocení, recenze)

skinny: ale nevim co vsichni mate, vsak ten film se tim netaji, ze to bude dalsi rodinna komedie, která bude stejná jako ty ostatní s dobrým koncem, ja jdu na to hlavně kvuli Carreymu se tesim na jeho ksichty, vtipy atd... tady vubec nejde o to, že to nebude nic nového... navíc jen at se maly decka na takovyhle filmy koukaj, aspon dostanou nejakou lasku k zviratum, i kdyz nerealnym a nebudou koukat na masakrovani upiru a podobny sracky

skinny

skinny (hodnocení, recenze)

Mám ráda tučňáky i Jimma Carryho, ale tohle musí být další z amerických "úžasných" komedii, kdy hlavnímu představiteli zvíře (v tomto případě zvířata) otravují život ale na závěr si ho stejně zamiluje a budou žít spokojeně až do smrti. Na tohle jít do kina znamená zbytečně vyhozené peníze.

sl4necek

sl4necek (hodnocení, recenze)

Chipešek: Nějak jsem si nevšiml. Ale pořád to není tak hrozné jako trailer na Tenkrát v Americe, který trval dvě minuty a taky shrnul celý děj filmu, navíc tam přihodil několik vyloženě spoileroidních záběrů (smrt postav, atd).

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Chipešek

Chipešek (hodnocení, recenze)

sl4necek: "Už dlouho jsem nezažil, aby v traileru byl shrnut děj celého filmu." ... a není to charakteristický znak téměř všech trailerů poslední doby?

sl4necek

sl4necek (hodnocení, recenze)

Včera jsem nedobrovolně viděl trailer v kině. Už dlouho jsem nezažil, aby v traileru byl shrnut děj celého filmu.Nebudu to hodnotit podle traileru, ale na film se podívat nepůjdu - když pominu podivný dabing, tak ta zápletka vypadá dost podivně a tančícím tučňákům prostě neuvěřím.

stadoblec

stadoblec (hodnocení, recenze)

samozrejme ze to bude po americku. dilema rodina vs prace ... samozrejme s happyendem ... ale zase bych to nevidel tak cerne :) traielry se mi libi a treba gag "proc se mlatis" uz jsem dlouho nikde nevidel :)

Georgex

Georgex (hodnocení, recenze)

Nezapominejte kolik Jimovi je, to je uz nejakych par let, od doby kdy delal nehorazne grimasy, mel telo ohebne jako gumovy, blaznive pohyby, jestli by to jeste dokazal uz by to take nemuselo vypadat v jeho veku prirozene a naopak by nam to mohlo pripadat spatne :-) i kdyz takovy blby a blbejsi 2, to by se mi libilo :-)

tom88

tom88 (hodnocení, recenze)

Phillip Morris je podla mna dost dobry film, Yes Man tiez dobrý film, ale je pravda, ze sme sa pri nom nasmiali menej ako pri starších Carreyovských kúskoch. Pán popper bude sice priemernejši film, ale nasmejeme sa viac. Teda môj odhad.

Georgex

Georgex (hodnocení, recenze)

Nahodou Philip Morris byla suprová podívaná, drama s Jimovým humorem, nevím proč se to lidem nelibí, možná proto, že tam JIm hrál homosexuála a lidi stale pri pohledu na homosexualy jsou dosti konzervativní, ja je sice taky nemám v lásce, ale vemte si jak Jim a hlavně Obivan to zahral duveryhodne

Paulie88

Paulie88 (hodnocení, recenze)

Jim je blázen a byl stvořený pro komedii... jeho ksichty a gagy sou prostě nezapomenutelné... Chtělo by to nějakou roli podobnou jako Ace Ventura, kde sou jeho ksichty a gagy nezapomenutelné... bohužel jak je vidět už na to nikdo nemá.... podle traileru tento film vypadá že sranda bude... Yes Man nebyl špatnej film ale já se u něho tolik nezasmál...

 (hodnocení, recenze)

Po průseru Phillip Morris bych rád zase viděl Jima v nějaké vážnější roli jako Číslo 23 nebo Věčný svit, tohle bude průměrná komedie. Yes Mana to nedotáhne.

divak84

divak84 (hodnocení, recenze)

očekávám že to bude sračka. Jim už není co býval. jeho poslední jakž takž kousek Yes Man semtam pobavil (někdy ale křečovitě a nuceně). tohle, tipuju za sebe, bude nuda

Georgex

Georgex (hodnocení, recenze)

Vsak ono tech rodinych komedii s logikou moc ani neni :-), ale ja bych radsi, kdyby natocil zase neco pro jeho "hardcore" fanousky, kterí ho miluji v blaznivych rolich ala Maska, ja me druhe ja irena atd :-)

Flipper

Flipper (hodnocení, recenze)

Christman: tak keď ide o komedie ani nie, hlavne tie Americke si na logiku nepotrpia. Ide tam skôr o to, či taketo jednoduche logicke chyby nebudu vadiť pri humornom vyzneni snimku. Lebo ak hej baviť sa nebudem

MMR

MMR (hodnocení, recenze)

Flipper: Viděls někdy podobnou komedii, která je úplně logická?

Flipper

Flipper (hodnocení, recenze)

hmm myšlienka: tučniaci prišli z antarktídy v bedni a v pohode prežili a Jim im musí robiť s domu iglu... lepšie než Happy feet 2 to bude, ale už citim plno logickych chyb

Související novinky

Jim Carrey šlohne Monu Lisu

Jim Carrey šlohne Monu Lisu

17.02.2012

Jeho kariéra už není, co bývala. Pan Popper a jeho tučňáci ale obstojně vydělali a právě natáčený kouzelnický souboj se Stevem Carellem The Incredible Burt Wonderstone rovněž vypadá na slušný úlet,… (více)

Reklama

Reklama