Reklama

Reklama

Epizody(6)

Dříve než svého prvního soupeře přemohl Spartakus, prošlo branami arény mnoho jiných gladiátorů. Spartakus: Bohové arény vypráví příběh Gannica, jednoho z prvních šampiónů Batiatusovi gladiátorské školy, z kruté doby před příchodem Spartaka, kdy pro čestnost nebylo v aréně místo.
Batiatusova gladiátorská škola je na vzestupu a užívá si slávy svého nechvalně proslulého šampiona Gannica, jehož umění bojovat s mečem se vyrovná jen jeho záliba ve vínu a ženách. Nastala příhodná situace, na kterou čekal mladý Batiatus - konečně dokáže svrhnout nadvládu svého otce a převzít kontrolu nad školou. Je připraven zradit kohokoli, jen aby jeho gladiátoři byli ti nejžádanější. Po boku mu stojí loajální, vypočítavá manželka Lucretia, která navíc neváhá využít bezostyšnost svůdné přítelkyně Gaiy kdykoliv se to hodí. Společně se nezastaví před ničím, aby oklamali davy, upevnili svou moc a získali co největší bohatství. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Judhisthira

Judhisthira (hodnocení, recenze)

Úžasně nekorektní, přisprostlý, tvrdý a hlavně kvalitní dramatický seriál. V dnešní cenzurované době toto působí jako naprosté zjevení. Seriálový Spartacus je možná větší kultovka, než se v době vydání mohlo vůbec zdát :-)

esopesokeso

esopesokeso (hodnocení, recenze)

Konečne tá posledná časť mala úroveň..seriál pekne skĺzol dole.Je to ozaj divné, ked chodia v mraze počas padania snehu odhalený ako na gay-striptíze.To už bolo trochu moc.A dobre, že sa to trochu preriedilo, ved na to sa už nedalo dívať.. niektorí mi už začali v každom zábere evokovať myšlienku, akoby zožrali hovno.

na příspěvěk reagoval martin1990

Camran

Camran (hodnocení, recenze)

:D :D a to je co tohle? Ještě víc gelu apod věcí co si plácají svalovci na tělo pro zvýraznění svalů? :D :D

Dustin Clare - a kdo je tohle???? :D

Eržik

Eržik (hodnocení, recenze)

Gannicus rules!!

Neskutečný sympaťák a noblesní zabiják. Díky jeho podání mám přesnou představu jak vypadá tanec smrti.

NinadeL

NinadeL (hodnocení, recenze)

No, Vengeance potrebuju videt urcite jeste jednou bez opojeni z GOA, pak mozna budu mit lepsi dojem, ale kvalita sla neskutecne dolu, jenom 10 dilu a pulka o nicem.

-Dawe-

-Dawe- (hodnocení, recenze)

dawe03: Dustin Clare je výbornej... jeho postavu mam asi ze všech nejradši, včetně Spartaka. To je dobře, že je to poslední série, protože si zatim seriál drží svojí kvalitu a aspoň z toho nevznikne hovadina, která by měla třeba 7 sérií... (z vlastní zkušenosti vim, že hodně sérií nedělá dobrotu).

dawe03

dawe03 (hodnocení, recenze)

Preobsazeni Naevie mi tolik nevadi a Spartaka prekousnu:) Ale je skoda ze War of Damned bude posledni. Je to celkem dobry serial, na to jak jsem o nem zezacatku pochyboval:)

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

dawe03: Jmenuje se pomsta. Přeobsazená je pouze Naevie protože původní představitelka nechtěla pokračovat a Spartakus. Andy bohužel podlehl rakovině. Na Naevii si časem zvykneš a Spartakus je pohoda. Kvalita ze začátku drobet kolísá, pak to nabere na obrátkách a je to opět skvělý. Připravuje se War of Damned. Která bude bohužel konečná. Premiéra Leden 2013.

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

dawe03: Jo ta se točí potažmo už i vysílá jenže jde o pokračován serie první, část hlavnich hrdinů je přeobsazena a navíc kvalita klesla na polovinu.

dawe03

dawe03 (hodnocení, recenze)

NinadeL:  to jo, uz jsem na to celkem zvedavej:) A planuje se nebo uz toci i treti serie?

NinadeL

NinadeL (hodnocení, recenze)

To musíš zažít, na konci Blood budeš mít depku a Gods tě z ní nejenom vyvedou, ale i uspokojí všechny smysly :)

dawe03

dawe03 (hodnocení, recenze)

Je to opravdu lepsi nez krev a pisek jak vseci rikaji? jsem ted u 10 dilu Spartakus-Krev a pisek a Andyho jsem si celkem oblibil. Ten   Dustin Clare  se mi uz od pohledu moc nezda, nemam moc rad muze s dluhyma vlasama, pridou mi takovi celkem nesimpaticti:) tak doufam ze to umi aspon dobre zahrat a ze si ho taky oblibim:) 

Wulz

Wulz (hodnocení, recenze)

-Dawe-: JJ to je. Hlavně má být "Krev a písek" podle komixu a to snad Bohové arény ne.... Ovšem najisto to nevím, ale přídou mi více historičtější než Krev a písek, a méně přehnaný.

-Dawe-

-Dawe- (hodnocení, recenze)

Protože v první řadě eště pořádně nevěděli co diváci chtěj a v Gods of the Arena sme to dostali v plné parádě ... hlavně tam dostal nejvíc prostoru Batiatus, který je podle mě o hodně zajímavější postava než Spartacus ...

Wulz

Wulz (hodnocení, recenze)

Klidně se mi smějte ale Bohové arény jsou pro mě o trochu lepší než "Krev a písek" :)

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Což je vzledem k jeho názvu a k tomu, že tu spousta seriálů má nepochopitelně profily pro každou serii lišící se pouze číslem nějak divné.

fantasmic

fantasmic (hodnocení, recenze)

Caesar/: spartacus vengeance nemá a asi v dohľadnej dobe ani nebude mať samostatný profil na csfd, pretože je to regulérna druhá séria Blood and Sand (rovnako jeden profil je aj na IMDb)  

Caesar/

Caesar/ (hodnocení, recenze)

Nevíte někdo proč spartacus vengeance není zatím přidán na čsfd? některé díly hraničí s odpadem a některé zas balancují na five stars.Jsem zvědavej na hodnocení bo si na spartakovi ujíždím avšak bez talentovaného A.W to není ono.Budiž mu země lehká

-Dawe-

-Dawe- (hodnocení, recenze)

SeTTi: mě se zatím celkově Vengeance líbí teda až na tu Naevii. Samozřejmě to je bez debat že 5 díl byl nejlepší ale přece jenom 1.série se pořádně rozjížděla až někde v polovině...

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

No nevím na svých stránkách uvádí že se snažila se studiem domluvit. Mrzi ji to, ale že ji odmítli. Těžko říct jak to vlastně bylo.

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

SeTTi: Aby ušetřili ? Představitelka Naevie odmítla dál pokračovat. Proto jí nahradili. Že to neni dobrej výběr souhlasim.

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Jo ten byl výjměčně dobrý, ale je zatím jediný. Celkem mi vadí že nahradili postavu Naevií jen aby ušetřili a navíc velice špatně.

Sartorius

Sartorius (hodnocení, recenze)

SeTTi: viděl jsi 5. díl? Ten byl na úrovni nejlepších dílů předchozích sérií...

Judhisthira

Judhisthira (hodnocení, recenze)

Vengeance opravdu není místama moc kvalitní podívaná, ale koukatelné to ještě je. Předchozí "Spartakové" byly bez debat lepší.

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Prequel co aspoň pro mě lehce překonává předchůdce. Narozdíl od právě vysílaného Vengeance - to bojuje na hranici dvou hvězdiček.

Jacob92

Jacob92 (hodnocení, recenze)

Tolbiac9: Tak myslím,že ani Andy nevyzeral v "reále" tak napumpovane ako v seriály...

Tolbiac9

Tolbiac9 (hodnocení, recenze)

Jacob92: tím masér myslím figuru:) Rozhodne sanci dostane:) to je jen prvotni dojem.....Hlavni je že serie pokračuje:)

Jacob92

Jacob92 (hodnocení, recenze)

Tolbiac9: maser ? ..
Ja si myslím , že mu treba dať šancu :) ..schválil ho predsa samotný Andy :/

Tolbiac9

Tolbiac9 (hodnocení, recenze)

Ten novy spartakus je sice Andymu celkem podobny ale zdaleka neni takovy maser a jeho hlas je mi strasne nesympatický:( Můj názor) takze uvidime Vengeance se blíží

Roxeet

Roxeet (hodnocení, recenze)

Škoda, že tak krátký prequel...nemůžu si pomoct, ale byl o stupínek lepší jak Blood and Sand. Takže doufám, že v tomhle zvyku budou tvůrci pokračovat i v další řadě. I když ten Andy Whitfield jako Spartakus mi bude chybět :(

Eržik

Eržik (hodnocení, recenze)

Neumím nic psát k takovým věcem...
Začnu se prostě na jeho seriál dívat znovu...

klondike

klondike (hodnocení, recenze)

Výborně další sezona na obzoru,jen tak dál ,jenom aby bylo z čeho vařit :)

klondike

klondike (hodnocení, recenze)

Je to hodně zajímavé tenhle seriál,vypadá to lacině žádní známí herci a je to seriál ,normálně bych řekl že to musí být zákonitě blbost ale tohle prostě baví .Lucy Lawless tam klidně může půlku epizody prosedět polonahá na židli a pořád to bude dobré ,trocha akčních (digi) scén ale ještě ne tak přehnaných ,trochu sexu a máme tady dokonalý seriál. PS:UŽ ABY BYLA DALŠÍ ŘADA :)

Eržik

Eržik (hodnocení, recenze)

Vše už bylo napsáno, ale poslední díl byl vážně famózní. Taky doufám, že se Gannicus vrátí a s Crixem, jehož postava prošla rapidní změnou ze školy od Spartaca, se nebude jen rvát, ale budou bok po boku mordovat římany jako mašiny,,, Podle mě by mohla ta nová série být ještě více epická, skutečně jako 300, příběh bude možná chudší, ale o to emotivnější a jakékoli memento o to více potěší. Co je však velká škoda, je změna představitele Spartaca...
No uvidíme, tenhle prequel byl perfektní a klidně by se unesl ještě jeden... scénáristi se opravdu překonávali...

Ice123

Ice123 (hodnocení, recenze)

tak koukám, že na další serii si budeme muset počkat až do konce ledna 2012... to je naprd :(

Judhisthira

Judhisthira (hodnocení, recenze)

S tím sexem to Spartacus už kapku přehání. Zabírat chcajícího týpka zepředu nebo trojku už nepotřebuje šlušný divák asi vidět :-). Koukám, že od první sérky ještě přitvrdili. Je to samoúčelné a seriál si na tom až okatě zakládá. Děj, intriky a bitky jsou samozřejmě zabavné, ale to od erotického seriálu neočekávám :-). Každopádně mi tam trochu chybí Spartacus a zápletky či scénky se mírně podobají událostem v první sérce. Ale stejně to je dobrý seriál

Ice123

Ice123 (hodnocení, recenze)

tak jsem konečně dokoukal šestou epizodu.... a teda oproti závěrečnému dílu Blood and Sand je tohle docela chabý (ale tím nechci říct že je to blbý, jen byla laťka nastavena až přliš vysoko...). Jinak jen tak pro zajímavost tak, jak hlavní postava v Blood and Sand (Andy Whitfield) tak v Gods of the Arena (Dustin Clare) hráli v McLaudových dcerách :D Koukala se na ně babička a je to téměř až telenovela.... velice zajímavý, když pomyslíte kde se dají najít gladiátoři v hlavní roli :D

Kirja

Kirja (hodnocení, recenze)

schlédl sem šestku a mám slzy na krajíčku, je to jak kdyby mě opouštila milovaná přítelkyně. Tohle je nejlepší seriál. Konec byl naprosto absolutně nejlepší vyvrcholení. Nic lepšího snad nešlo vymyslet. Jak souboj v aréně, tak i odchod Gannica. Fakt sem celou dobu věřil, že umře. Herec neskutečnej sympaťák. Celkově intriky a zvraty byly naprosto úžasný. Nedokážu si představit, že by mohli tvůrci sami sebe překonat. Jak už bylo milionkrát řečeno. Tenhle seriál dělali úžasným hlavně intriky a ač je to zvláštní, tak mě přišlo, že to mělo skvělej příběh. Žádná tupá vyvražďovačka...

Související novinky

Spartakus se vrací na obrazovky

Spartakus se vrací na obrazovky

10.02.2023

Stanice Starz se údajně dohodla s tvůrcem seriálu Spartakus Stevenem S. DeKnightem (Daredevil, Pacific Rim: Povstání) na vzniku nového pokračování historické řežby z roku 2010. Původního Spartaka… (více)

Herkules kráčí ve stopách krále Leonida

Herkules kráčí ve stopách krále Leonida

01.05.2011

Ještě vás fráze „ve stylu 300“ neomrzela? Užili jste si seriál Spartacus a líbí se vám trailer na starořeckou fantasy Tarsema Singha Immortals? Připravte se na další projekt v podobném duchu. Tím… (více)

Reklama

Reklama