Reklama

Reklama

Paranormal Activity 3

  • USA Paranormal Activity 3 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

I kvůli maximálnímu požitku z filmu zůstává jeho příběh úzkostlivě střežen. Prozradit lze snad jen to, že v něm znovu vystupují hrdinky předchozích dvou dílů, paranormálními aktivitami pronásledované sestry Katie a Kristi, s nimiž se vrátíme ke kořenům zla, do časů jejich dětství, kdy se rády vzájemně strašily a hrály si na vyvolávání duchů, až se jim to jako bumerang začalo vracet. Připravte se na intenzivní filmový zážitek, který nenechá nikoho chladným. Snad kromě hrdinů filmu, kteří se s paranormálními aktivitami setkají na vlastní kůži. Vy ostatní toto setkání možná přežijete. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (450)

Zeck 

všechny recenze uživatele

Panečku, tentokrát tam nebyl jen jeden fádní stín, ale rovnou létaly židle! Skutečně nevím jak velká sračka musela být dvojka, když tento prázdný shit bez scénáře někdo chválí jako skvělý posun vpřed. Fakt, že kazetová kamera z 80. let má lepší obraz než leckteré dnešní digitální HD kamery jsem v rámci "real nahrávky" ignoroval, ale nemohl jsem nevidět ten trapný pokus o příběh, který selhal snad ve všech směrech. Do teď jsem vlastně nepochopil celou pointu filmu a pokud už čumím na trapný horor o nahrávání duchů na kameru, nehodlám jí pak zjišťovat na diskuzích jenom proto, že scénárista byl kokot a režisér ještě větší. Uznávám, že jsem se párkrát lekl, bohužel ne díky gradaci napětí a nějakém inovativním "baf efektu", ale díky zkurvenému ozvučení, kdy se zvuk zvýšil z vteřiny na vteřinu o 300% při "lekací" scéně, protože rejža je impotentní debil, co neumí pracovat s napětím a tak pokládá za jedinou možnost jak vyděsit diváka, nechat mu popraskat okna v baráku. Vyždímejte to prase pořádně, snad to 10. pokračováním skončí... 20% ()

Arbiter 

všechny recenze uživatele

Jednička byla fajn, protože mi připomněla že se někdy i dnes bojím, co je ve tmě za rohem. Žádný zázrak, ok. Ale lekačky měly smysl. Prodlevy měly smysl. I ta dementní každodenní nuda dodávala sílu vteřinkám strachu. Dvojku jsem neviděl a trojka je díky posledním dvaceti minutám pěkně na hovno. Dynamika je filmovější, ale bububu je pouhou nahodilou atrakcí, která více méně zabijí možnost tušit hlubší motivace démonova tajtrlíkování. ___ To, že je potřeba nasadit do scénáře idioty s rozvinutou potřebou natáčet a zakrnělou potřebou uvěřitelně jednat, jsem si už nějak zvykl. Že mi ale autoři posvítili do tmy za roh a rozšafně sdělili, že film je teda fakt o hovně... to si mohli ušetřit. Vše mělo skončit s větou: ,,Ok, Toby, I'll do it!'' ()

Reklama

Filmmaniak 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná nuda. Oceňuji autenticitu, provázanost a stylizaci do konce 80. let, na pořádné strašení si ale musíte tři čtvrtě (!) hodiny počkat. Oproti celkem povedné dvojce je tohle spíš návrat k prvnímu dílu, kde jsou největšími trumfy zabouchávání dveří a nadzvedávání peřiny. Akorát snad závěrečná pointa je celkem fajn, výslednému skóre to ale moc nepřidává. ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Okrem troch scén to pre mňa bola strašná slabota, aj keď priznávam, že občas som pre istotu zadržala dych, pretože som strašný strachopud a nepomohol ani fakt, že som to pozerala cez deň. Takže áno, bála som sa, ale určite nie celý film, veď predsa, kto by sa napríklad bál 2 hodinového státia dákej malej holčiny, a dokonca ešte aj v zrýchlenom zábere..... A ten koniec, taký nemastný neslaný, a to nerátam fakt, že začiatok bol tak oničom, že po konci filmu mi to akosi nedopínalo, pretože som ten začiatok nevnímala a musela som si ho pozrieť znovu, aby mi to do seba zapadlo. To si ako tú zmiznutú kazetu pozrel duch?! Ako čo tým sledovali? Prišlo mi to dosť odveci. Úprimne, trailer bol oveľa viac desivejší ako celý film, všetky dobré scény, čo tam boli sa vo filme ani neobjavili, vraj za účelom nalákania ľudí do kín. Fajn mňa trailerom ohúrili, už pri ňom som sa bála ale film ma rozhodne sklamal, pretože trailer bol lepší a som rada, že som si za ten film nemusela platiť. No dobre ale tá posledná scéna s tým Dennisom bola dobrá, úznávam. Ale tak bála som sa a o to išlo, lepšie 3*.. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $5miliónovTržby USA $104,028,807Tržby Celosvetovo $207,039,844Tržby za predaj Blu-ray v USA $4,029,350 //počet predaných kusov 201,568║ Až na pár slušných scén opäť neskutočne vatové(aj to dve "ľakavé" scény sú len tak pre pobavenie mimo strašenia duchov) a nedomyslené, ťažko povedať akú výpovednú hodnotu od toho tvorcovia čakali, je to len guláš chvíľkových nápadov, nehorázneho klišé, ťažko pochopiť a to už po 3x kto by ostal v dome kde straší??? A nechal svoje detičky vystaviť čudesným výjavom. Osobne je to podľa mňa jedna z najhorších filmových sérii čo kedy vznikla. /15%/ ()

Galerie (15)

Zajímavosti (11)

  • Film byl do kin dodáván pod krycím názvem Sports Camp. (SidneyP)
  • Natáčelo se od června 2011 do srpna téhož roku. (Hal_Moore)
  • Film nemá žádnou hudbu. (griph)

Související novinky

Nejúspěšnější filmové studio roku 2011

Nejúspěšnější filmové studio roku 2011

04.01.2012

...je Paramount Pictures. Včera jsme tu s Rogerem Ebertem sténali nad dramatickým úbytkem diváků v kinech. To samozřejmě neznamená, že by se tok peněz v Hollywoodu zastavil. Nejlepším hráčem loňska… (více)

Reklama

Reklama