Reklama

Reklama

Evidence

všechny plakáty
Trailer

Štyria najlepší priatelia vyrazia na výlet spojený s kempovaním. Ryan túto cestu chystá už dlhšie, pretoťe chce nakrútiť dokument o kamarátovi Brettovi.Pri prechádzke lesom si táborníci čoskoro uvedomia, že tu nie sú sami. Ich cestu skríži tajomná postava, ktorá ich začne loviť. (Slavigrom)

Videa (1)

Trailer

Recenze (233)

honajz 

všechny recenze uživatele

SPOILER - Found footage prequel k Resident Evil. Found footage mi už přijde hodně přežité, a Resident Evil v poslední době taky. Celou první půlku to vypadá na další Blair Witch, pak je chvilku zmatek, ale jak se objeví vojenská základna a mutanti, máme jasno. Zhruba čtvrt hodiny filmu tvoří záběr na ve tmě běžící zadek té tlustější herečky, ozářený světlem kamery. A taky by mě zajímalo, kdo teda ryl ty vtipné věty do kůry stromů a proč? A kde se kurnik v lese, kterým předtím dva dny chodili sem a tam, najednou objeví baráky, vojenská základna a poušť? Nějaký potenciál to v sobě má (třeba kdyby jim dramaturg poradil, aby někdo z té prvotní čtyřky o vojenském komplexu věděl a chtěl točit furt schválně právě proto - to by aspoň mělo nějaký twist nebo pointu), ale celkově je to otravné jako svědci Jehovovi neustále zvonící u vašich dveří. Navíc found footage mají jediný důvod své existence - zakrýt chatrnost zápletky a lacinost svého vzniku. Jo, a takovou kameru, která v dnešní době se seká, přeskakuje a sama vypíná, by měli reklamovat, a ne s ní točit film. Btw, chci baterku ke kameře, která při takovém provozu vydrží tři až čtyři dny bez nabití! ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Po dvaceti minutách jsem se začal křižovat a připouštět si, že se budu muset jít vyzpovídat (opět) z marnivosti. Nepůjdu! Stalo se něco málo vídaného - FF v kombinaci s milým překvapením. Že se FFka rozjíždí jak zabrzděnej vlak, to už bývá skoro pravidlem, ale kdyby měly všechny takový nářezový konce, měl bych se jak prase v žitě. Viděno ve dne s doporučením pustit si to v noci, protože věřím, že závěrečná, pomalu půlhodinová noční naháněčka musí být ještě daleko lepší. ;) ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Nevím, mě to teda nijak zvlášť originální nepřišlo, spíše naopak, i když přiznávám, že to, co se z toho od zhruba poslední třetiny vylouplo, jsem fakt nečekal. Problém vidím hlavně ve čtyřech hlavních postavách- dva namyšlení kokoti a dvě uječený kravky- a pak takový squadře fanděte... Jinak se jede podle tradičního scénáře- větu "vypni tu zasranou kameru" tu slyšíme cirka desetkrát, samozřejmě bez kýženého efektu, natáčí se i v nejvypjatějších chvílích, kdy jim jde vyloženě o život a každej, kdo není totální retard, by kameru už dávno zahodil. Jediné, co mi tak z tohoto trapného FF utkví v paměti, je ten fakt, že je režisér nebo scénárista (případně oba) maniak do PC her a o jednom volném víkendu si usmyslel, že na jejich základě si natočí taky svůj supr trupr FF horor. 1* a to navíc za ty dvě šukézní baby, kdy blondýna potěší v jednom záběru horňáky a bruneta v dalším záběru zase dolňáky :-) ()

mcb 

všechny recenze uživatele

Zhruba do poloviny velmi dobře gradovaný found-footage - pozvolně se stupňující atmosféra neznáma a nejistoty, výborná práce se zvuky a jednotlivými charaktery. Škoda, že se to poté zvrhne v epileptické a zmatené pobíhání lesem a skladištěm, které svou monotónností uzemňuje jinak velmi dobře vystavěný poloamatérský horor. Ano, bolela mě z toho hlava. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (3)

  • Mená všetkých štyroch hlavných postáv sú totožné s krstnými menami hercov. (MaxForValue)
  • Natáčanie prebiehalo v Santa Clarita v Kalifornii. (Laslo)
  • Herec Ryan McCoy (Ryan) je autorom scenára, Ashley Bracken (Ashley) mala na starosti make-up a spoločne sú aj producentmi tohto filmu. (MaxForValue)

Reklama

Reklama