Reklama

Reklama

Režisér Simon West uvádí strhující akční thriller, který se odehrává v New Orleans v době vrcholícího karnevalu. Will Montgomery (Nicolas Cage) strávil osm let ve vězení poté, co se při loupežném přepadení nechal podfouknout. Teď by nejraději hodil svou kriminální minulost za hlavu a znovu obnovil zpřetrhané vazby se svou dcerou (Sami Gayle). Montgomeryho staří parťáci i agent FBI Tim Harlend (Danny Huston) jsou ale přesvědčeni, že kořist v ceně deseti milionů dolarů Montgomery před uvězněním někde ukryl. Když mu unesou dceru a za její život žádají výkupné v hodnotě lupu, Montgomerymu zbývá jediná možnost. Musí uvěřit svým instinktům a spojit síly s krásnou, svůdnou a chytrou Riley Jeffers (Malin Akerman), se kterou se pokusí provést ještě jednu loupež, aby získal dceru zpět dřív, než bude pozdě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (203)

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Každý otec si povídá se svou holčičkou, než jde loupit. To je normální.......... Film je to však divný, podprůměrný a nezáživný. Špatné dialogy, mdlá hudba a vůbec žádné napětí. Vše tak zachraňuje Nicolas Cage, který se upsal tomuto příběhu. Řekl bych, že to byla špatná volba. Zase naopak, hrát tam někdo jiný, byl by to odpad. CITÁT - Nechme veverky hašteřit a chytneme celý houf............ Film obsahuje velkou spoustu filmařských chyb. Ani nemá cenu se v tom rýpat. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $304,318Tržby Celosvetovo $6,100,000Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ rutinná záležitosť s niekoľkými slušnými akčnými momentkami ale ako celok to nedosiahne ani na žánroví priemer /45%/ ()

Reklama

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Příjemná sračka jak si užít klidný nikým nerušený večer a v poklidu usnout s pocitem, že jste o nic významného nepřišli. Celej film je postaven na hereckém výkonu pana ptačí klece, kterej sem tam běhá a předstírá, že svou dceru, kterou 8 let neviděl strašně zbožňuje a dokonce i s dírou v břiše dokáže otevřít kufr páčidlem, jen jen aby jí viděl. Nebo je to taky návod jak se dostat do trezoru banky s letlampou. Možná bych to doporučil jako povinnou filmotéku pro amnestované zloděje, tam se to bude určitě hodit. 2* ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Já vám nevím. V poslední době ať si s Nicolasem pustím cokoliv nemám problém. Že už to není co bylo kdysi jsem si dávno zvykl. A tak si užívám béček s často slabší zápletkou, kdy hlavní hrdina je velice dobře zahraný, má určitý charisma a není mi lhostejný. V těchto kolejích se jede i zde. Postavy se občas chovají hloupě, zápletka se přizpůsobuje tomu aby posouvala děj a proto se někdy objeví nelogická díra. Dojde to do fajn finále a celé si to Cage dává na půl plynu, protože ať je to jak chce herec je stále dobrý. V téhle kategorii si získává můj respekt a i zde je to za slušných 60 procent. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si stěžovat. Akce dobře natočená, West boduje, herci hrají dobře, tempo to má našláplé a u hudba je taky fajn. Popravdě nevím, co lidi od podobných filmů čekají, ale na tenhle film bych šel do kina radši, než na jiné zhovadilosti, co jsem v poslední době viděl. Pokud si Stolen za něco zaslouží krtiku, tak je to především hlavní záporák, který je svou vizáží poněkud přepálený a závěrečné akční vyvrcholení, které je příliš krátké. Jinak je ale Stolen skvělý odpočinkový film a špičkové řemeslo. PS: By mě jen zajímalo, kam se poděla stáda těch chytráků, kteří sebevědomě plácali, že tohle je to samé jako 96 hodin, aniž by film viděli. A ejhle, ono to vůbec stejné není. To je ale překvápko. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (6)

  • Se Simonem Westem spolupracoval na snímku Con Air (1997), na který je ve filmu několik odkazů, kromě Nicolase Cagea (Will Montgomery) i M.C. Gainey (Reginald Hoyt). Zmíněné odkazy jsou následující: Will stráví ve vězení stejně jako Cageova postava v Con Air 8 let, přičemž se po propuštění z vězení snaží dostat ke své dceři a kupuje jí modrého plyšového medvídka. Reginald se navíc do vysílačky ohlašuje jako Diamantovej Pes, což byla jedna z hlavních postav ve filmu Con Air. (korbitch22)

Reklama

Reklama