Reklama

Reklama

Pařmeni

  • Austrálie A Few Best Men (více)
Trailer

VOD (1)

Bláznivá komedie o ženichovi a třech svědcích, kteří se vydají na cestu do australského vnitrozemí na velikou svatbu. Svérázní svědkové se postarají o řadu skandálních situací a zažijí na vlastní kůži význam fráze "v dobrém i ve zlém". Ztřeštěný příběh je klasickou ukázkou komplikovaných vztahů ženichových přátel s rodinou nevěsty. Rodinná pouta jsou silnější, ale stejně neodbytní jsou i Davidovi přátelé... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Místy velice zábavné a místy standardně trapné. Vždycky, když někdo ve filmech správně po americku paří, tak je mi trapně za něho. Tady je to však tak nějak britsky odlehčené a držet si to celou dobu svižnější tempo s hutnější kadencí humoru, mohla to být bomba. Bohužel je výsledek spíše takovou slabčí verzí Pařby ve Vegas. Svatba ovšem byla báječná, svatební řeč o análním sexu nezapomenutelná a tchýně na koksu přímo k popukání. ()

Gee.Rocks 

všechny recenze uživatele

Já jsem se nadmíru bavila. Kombinace Británie/Austrálie se ukázala jako výtečná a i když je film plný jistých klišé... byla jsem překvapena kolik na mne čekalo výbuchů smíchu. Jistě svatba, chlapi, kámoši, bráchové... to už tu bylo... jenomže tohle je v pár směrech jiné. Nemyslím si, že měl někdo v úmyslu točit britsko-australskou Pařbu ve Vegas. Film je protkán úžasným sarkastickým a absurdním humorem, který na bránici zaútočí mnohdy zcela nečekaně. ()

Reklama

ludovit14 

všechny recenze uživatele

Few Best Men-je jedna scénáristická vykrádačka s viacerých filmov-ktorá vôbec nefunguje a už v polovičke filmu musí mať divák toho dosť.Oproti Vo štvorici po opici sú to malé zmeny,ako napr:sfetovaná svokra,namiesto LEVA je BARAN-ktorému sa rýpu v zadku-a takisto sa po opici preberú a nič si nepamätajú ako aj drogy sú na dennom poriadku.Je to samé klišé a klišé-ktoré pôsobí veľmi trápne.HOD:27%.Škoda času!PS: scenárista Dean Craig je jeden veľký chudák a môže sa hanbiť-čo je toto za človeka? ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Netuším, co vytváří snahu porovnávat tento film s Hangover. Je to svatba, beran, drogový dealer, Austrálie, 4 chlapy v oblecích či snad ruka v prdeli? Tak jo, jedná se o svatbu, ale právě o svatbu, ne stag night/bacherlor party, která se celá zesere. Jsou tam občas neskutečně vtipné momenty (svědkův proslov a to je asi vše co mě teď napadá), vtipné momenty (maska na hlavě) a plno dalšího. Nebylo to špatné, ale rozhodně jsem vyděl lepší. Jako relax film pro zlepšení nálady to funguje, ale některé věci jsou nedotažené. ()

MiniRecenze 

všechny recenze uživatele

Sice se jedná o komedii,ale já se moc nesmál.Dostaneme naservírované téma:předražená svatba,politicky zaměřený budoucí tchán a tři idiotští kamarádi,kteří po*erou vše na co sáhnou... je to ohrané vše co uvidíte zde jste určitě viděli jinde a lépe natočené.Navíc špatně vybrané obsazení rolí dělá film ještě trapnějším.A musím se přiznat,že čím déle film poběží,tak tím častěji budete sledovat čas jeho konce.Největší srandou je ,že Vás britsko-australská režie,produkce okradla o čas a peníze. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (3)

  • Pozornému divákovi určite neujde, že pôvodný, anglický názov filmu pripomína snímku A Few Good Men (1992), no podľa tvorcov to nebol úmysel, iba náhoda. (m.a.t.o.)
  • Celosvětová premiéra proběhla 14. října 2011 na filmovém festivalu Mill Valley Film v Kalifornii. (ČSFD)
  • Olivia Newton-John (Barbara) sa podieľala na filme i ako spoluautorka hudby. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama