Reklama

Reklama

Paranormal Activity 4

  • USA Paranormal Activity 4 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Příběh hororu Paranormal Activity 4 volně navazuje na druhý díl, v němž démonem posedlá Katie vyvraždila rodinu své sestry s výjimkou nemluvněte Huntera, které unesla neznámo kam. Uběhlo pět let a tahle dvojice s velice pohnutou minulostí se přistěhuje na poklidné americké předměstí, které záhy poklidné být přestane. Paranormální sílu na vlastní kůži pocítí především matka s dcerou, které žijí v sousedství Katie. Po prvních nevysvětlitelných událostech instalují v domě kamery a další bezpečnostní prvky a nestačí se divit tomu, co na nich uvidí. Jenže u toho se temné síly, které se nad nimi stahují, nezastaví. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (368)

dom156 

všechny recenze uživatele

Tak toto je fakt už příliš. Otravné, trapné a nudné až k uzoufání. U některých scén když se má člověk leknout jsem smál a u některých kroutil hlavou. Ano asi 2x jsem se i lekl, ale to je jen výjimečný případ u tohoto filmu. Teda jestli se tomuto rádoby hororu dá říkat vůbec film. Tento díl už nikdy! ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Paranormal Activity je filmová série s napínavými scénami, neviditelným démonem co umí nastolit děsivou atmosféru pro diváka skrz hlavní postavy a příběh, který má vysvětlovat proč se to děje. .. Ale čtvrtým dílem se P.A. stává jen nudným dílem do počtu, který nevysvětluje nic, děsivou atmosféru postrádá až do posledních cca. patnácti minut ve kterých je už ale divák stejnak znuděný, díky nedokázání nastolení dvou věcí -napínavé atmosféry- a -sympatiím k hlavním postavám- + naprostý závěr je jak z jiného filmu. .. Jednoduše řečeno, tohle je ten zlom u P.A. kdy se už tahle značka živí jen jménem. .... HODNOCENÍ: 20% (1*) ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Když se vám miniklon vzbudí ve dvě ráno, snaží se vám hodinu jen tak pro zábavu rozeškrábat krk i ksicht a potom si zase spokojeně usne, zatímco vás jako obvykle postihne insomnie, možná si vyberete nějakou ukolébavku v televizi. Vsadila jsem na PA4, od začátku páchnoucí odérem nudného rodinného videa. Puberťáci, spratci, nikdo nepoužívá mozek, nikdo se nechová logicky, sem tam něco spadne, sem tam šmouha... děsivé. Opravdu děsivě nuzáživné. A já jako na potvoru pořád ne a ne usnout. Jak hodnotit úplně zbytečný film, který není navzdory tagu "horor" vůbec strašidelný, ani nesplní očekávanou funkci barbiturátu? Vydojím ze sebe jednu upocenou, mouchami hojně obletovanou hvězdu. ()

RedAK 

všechny recenze uživatele

Vlastně ani nevím, za co tu jednu hvězdu dávám... I když, možná jo; chvíli jsem měl skutečný strach! Na filmu jsem byl v kině a během projekce jsem sežral tři balíčky paprikových chipsů, jeden sáček slaného popcornu, dvě oříškové milky, půlku kuřecí bagety, čtyři hořké fidorky, dva páry hořických trubiček, jedny kakaové vlnky, patery mléčné miňonky, dva chilli longery, tři krémové věnečky, sáček preclíků, půl kilogramu skittles, jednu čivavu a měl jsem skutečný strach, že se poseru a svojí vražednou hnilobou zamořím celý kinosál. Naštěstí vše dobře dopadlo a já se posral až po cestě domů. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Nové postavy, nové prostředí, další nudný a zbytečný díl. Ne, to není upoutávka na Rodinná pouta, ale na další díl PA. Tentokrát můžu říct, že celý film se čeká jen na konec . Atmosféra se vytratila, ale nebudu tady psát (jako spousta z vás), že jsem se nelekl, lekl jsem se a nejednou. Celý film se nic neděje a směřuje to sice k dobrému, ale krátkému konci, kde se vlastně hodně vysvětlí a naladí to na případný 5. díl. Kromě dobrého konce, který trvá 2,01 sekundy je film vlastně o tom, že si nějaká holka pořídila notebook. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (22)

  • Vizuální efekty a animaci dělala společnost Industrial Light & Magic založená Georgem Lucasem, která se postarala např. o efekty k filmu Avatar (2009) nebo k filmům ze sérií Piráti z Karibiku, Iron Man nebo Transformers. (Freakyy)
  • V kinectové kameře je vidět, jak se Alex (Kathryn Newton) jde podívat do prvního patra, co shodilo míč. V dalším záběru z normální kamery, kterou Alex nese dolů po schodech, ale míč není. (t.mon)

Reklama

Reklama