Reklama

Reklama

Jackass: Děda Mizera

  • USA Jackass Presents: Bad Grandpa (více)
Trailer 1

V přestrojení za chlípného staříka si Johnny Knoxville může dělat spoustu legrace z každého, kdo má tu smůlu, že se mu přimotá do cesty. (Netflix)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (309)

maseer2 

všechny recenze uživatele

Johnny Knoxville ve stylu Borata.. Bad Grandpa je v podstatě hodně příjemná podívaná, která je místy trochu nudnější a trapná, ale nabídne rovněž spoustu vtipných momentů a několik povedených scén či hlášek.. závěrečné titulky jsou navíc hodně fajn, takže nakonec převládají spíš pozitivní dojmy, i když je to jen za 3*.. ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $15miliónovTržby USA $102,003,019Tržby Celosvetovo $151,831,537Tržby za predaj Blu-ray v USA $11,184,371 //počet predaných kusov 541,314Tržby za predaj DVD v USA $12,782,766 //počet predaných kusov 632,932║ ide sa po vzore Borata, robiť si z ľudí prdel ale tu to je minimálne funkčné teda skôr úplne mimózne /10%/ ()

Reklama

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Ne moc klasičtí Jackass, což někomu možná vadí, ale už zpočátku to bylo přece jasný. Je fakt, že mi tam občas chybělo přeskakování ze scénky na scénku bez zbytečné vaty a snahy udělat z toho film, což se povedlo tak napůl. Fajn ale je, že je to ve výsledku celkem slušnej road movie se spoustou skopičin, keců a emocí (ať už jen hraných). Musím ale pochválit skrytou kameru, protože si nepamatuju scénu, která by se jim nepovedla přesně tak, jak bylo v plánu - a možná ještě líp. A doporučuju prodlouženou verzi, je to větší prdel. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Opravdu nahlas jsem se gebil u scény ve strip clubu, kdy mu ze slipů čouhaly megavytahaný svraštělý koule. Jinak je to spíš taková příjemná polohraná komedie. Má to trochu i příběh, který docela funguje. Ten malej špekoun byl vtipnej a měl jsem z toho opravdu dobráckou náladu. Klasické Jackass filmy mě ale baví více. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Takhle snůška klasických Jackassovin se až moc snaží být filmem. Všichni jsme zvyklí na jednotlivé miniscénky s komickým úvodem. Všichni jsme zvyklí na celou partičku šílenců. Tady máme jen Johnnyho jakožto starého dědka se svým malým společníkem Billym a vše to máme brát jako film/komedii/roadmovie. Je fain, že se Johnny snažil vymyslet něco nového, ale někdy je prostě lepší zůstat při starém a osvědčeném. Hlavním faktorem úspěchu a zábavy tu nejsou postavy samotné, ale spíš reakce nic netušících kolemjdoucích, přísedících a všemožně se motajících osob v záběrech. Když bych film rozdělil na jednotlivé scény a vymazal ty vycpávací/propojovací sekce, tak je to opět vtipné, povedené, jakž takž se drží toho, co banda Jackass umí nejlíp a já se zasměji. Takže nemám problém vysolit 3*. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (9)

  • V 63. minúte môžete vidieť, ako vchádzajú do mesta Knoxville v štáte Tennessee, kde sa hlavný hrdina Johnny Knoxville narodil. Zaujímavý je aj rok založenia mesta Knoxville - 1791. Johnny Knoxville sa narodil v roku 1971. (zetpi)
  • Ide o prvý film, na ktorého scenári sa podieľali aj scenáristi, ktorí nie sú súčasťou "Jackass" tímu. Fax Bahr a Adam Small však už predtým sparodovali "Jackass" v seriáli MADtv. (m.a.t.o.)

Související novinky

Další Jackass v roce 2021

Další Jackass v roce 2021

22.12.2019

Studio Paramount Pictures stanovilo premiéru čtvrtého filmu v sérii Jackass. Původně zábavní pořad na stanici MTV vznikl v roce 2000 a stvořili jej Johnny Knoxville, Spike Jonze a Jeff Tremaine, o… (více)

Oscarové nominace 2014

Oscarové nominace 2014

16.01.2014

Dnes odpoledne vyhlásila Akademie filmového umění a věd (AMPAS) ústy své prezidentky Cheryl Boone Isaacs a herce Chrise Hemswortha nominace na Oscary pro letošní rok. O prvenství v počtu nominací … (více)

Reklama

Reklama