Reklama

Reklama

Lovec: Zimní válka

  • USA The Huntsman: Winter's War (více)
Trailer 2

Děj snímku Lovec: Zimní válka se zčásti odehrává v době, kdy ještě Sněhurka nebyla na světě a královna Ravenna (Charlize Theron) tak může bez obav diskutovat s kouzelným zrcadlem o tom, kdo že je na tom světě nejkrásnější. Starosti má jen s mladší sestrou Freyou (Emily Blunt), která je v očích Ravenny příliš měkká. Když ale Freya při tragické nehodě přijde o právě narozené dítě, promění se v Ledovou královnu, jejímž smyslem existence se stane dobytí celého světa. Kvůli tomu začne na svých taženích unášet děti a z nich pak vychovává nelítostné válečníky. Takovými rekruty byli i Erik (Chris Hemsworth) a Sára (Jessica Chastain), kteří z řad bojovníků armády Ledové královny vybočují svými schopnostmi a také vzájemnou náklonností, jež se v téhle zemi považuje za největší zločin. Trestem pro Erika je ztráta Sáry a vyhnanství. Z něj vede cesta přes porážku jeho bývalé velitelky. Ta se však chystá zmocnit kouzleného zrcadla sestry Ravenny a s ním pak bude prakticky neporazitelná. Erikovi by se ho muselo podařit ukořistit dřív. Jenže jak může neobyčejný smrtelník uspět v souboji proti dvěma sestrám, z nichž jedna je nebezpečnější než druhá? (CinemArt)

(více)

Videa (25)

Trailer 2

Recenze (424)

Spinosaurus 

všechny recenze uživatele

Zábavné pokračování Sněhurky a lovce, ke které jsem si dlouho nacházel cestu, ale nakonec se mi tahle série líbí. Zážitek z filmu by mohl být větší, kdyby se v traileru na film neobjevily dva megaspoilery. Také se tam nachází závěrečná smrt hlavní záporačky, což je neuvěřitelné. Takže kdo chce vědět bez shlédnutí, o čem to bylo, stačí kouknout na trailer. ()

castor 

všechny recenze uživatele

U jedničky jsem si hrozně přál, aby se odhodlala k výrazně údernějšímu podání. Neměla osekávat v rámci možností PG-13, ale vzít to pořádně od podlahy. I dvojka nabízí solidní vizuální pochutiny i několik lákavých scén, ale divák znovu jen zoufale kroutí hlavou nad plochostí postav, nulovým dějem a motivy, u kterých by bylo zbytečné čekat na nějaké smysluplné rozřešení. Pokračování je tak rovněž navenek přitažlivé (už jenom ta skvostná ženská herecká sestava, která si své role dokonale užívá), ale uvnitř uhlazené a podlízavé. Možná po vzoru animovaného Ledového království tu máme dvě sestry, které spojuje nejen krása, ale i magická moc. Jenže sestřičky se odloučily (ano, mohlo za to zrcadlo, které mělo povědět, kdo je na světě nejkrásnější), ta hodnější se pomátla a nově nenávidí všechno, co připomíná lásku. Takže zatopí i našemu hrdinovi z jedničky, kterému to tak náramně jde se sekerou. Zbytek jde podle klasicky vyšlapané cestičky. Nijak neurazí, ale zdaleka ani nenadchne. Akce je slušná, ale prostě moc líbivá, aby náhodou děcka s popcornem neměla špatné spaní. Přitom ona doba byla syrová, zlá, nehostinná. A béčková. Jenže my uvidíme jen pár kapek krve. Příště prosím trio Jessica Chastain, Emily Blunt a Charlize Theron znovu pospolu v nějakém dusném erotickém thrilleru :-). ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,MYSLELI JSME, ŽE ČERNÁ MAGIE ZEMŘELA S RAVENNO. MÝLILI JSME SE. ZLÁ SÍLA ZRCADLA JENOM VZROSTLA…“ /// Bylo nebylo … (co jsi kurva dělal Lovče, než si Sněhurka začala válet prdel na trůně?)… ale vono spíš nebylo. Pohádka s vohraný poselství vo síle lásky, ble ble ble (von ji má rád a vona jeho ne…pak zas jo, pak zas ne..) s fajn obsazením, na jejímž konci budou všichni šukat jako veverky a žít až do smrti (voboje berte s rezervou). Fláknu 3*, páč se to dalo vydržet. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nevím, kdy brát vod starý ránu šípem do hrudi jako vyznání lásky. 2.) Přeju si, aby přede mnou Sněhurka klečela. A pak bych ji.... 3.) Thx za titule „McLane“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE *** NAPĚTÍ * ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Pořád jsem přemýšlela, v čem se mi to líbí víc než předchozí film, když děj je tak nějak stejný... Pak jsem na to přišla! O Sněhurce-zmírající-lani-po-lobotomii se totiž jen mluvilo, ona sama se tam nevyskytovala. Už jen tento fakt mě přiměl k tomu, abych tomu napálila o hvězdu víc, Emily Blunt jako ledová královna je skvělá. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Výtvarně je film nádherný: zlatá a stříbrná královna, ledové království, mechové lesy.... Jenomže, tím to končí. Psychologie postav je při nejlepším těkavá, spíše však všichni trpí bipolární poruchou. Od toho se také odvíjejí dialogy, kdy divák nepřestává žasnout, jakou blbost to zase kdo plácnul. Legrační figurky trpaslíků - které se vyskytnou v příběhu zcela nahodile, leč tvrdošíjně zůstanou až do konce - snad scenárista obšlehl od Disneyho. ______ Nezvládnutá fantazy nabízí záplavu kouzelných tvorů, ale vyprávění nemá smysl ani logiku. ___ Chris Hemsworth připomíná neandrtálce nejenom zjevem a hereckým rejstříkem (nula), ale i vystupováním. Přeseknout provazový most na špatné straně opravdu není hrdinství, jak se film tváří, ale stupidita. Závěr je výbuchem absurdit a nereálných změn postojů několika protagonistů. SHRNUTÍ: Když proženete Andersenovu Sněhovou královnu počítačem, přidáte hodně megalomanství a zapomenete na filtr soudnosti. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (15)

  • Whitney Avalon natočila v rámci své série "Princess Rap Battles" rapový videoklip „Freya vs. Ravenna" parodující tento film. (fiLLthe3DD)

Související novinky

20 největších propadáků poslední dekády

20 největších propadáků poslední dekády

15.12.2019

S blížícím se koncem roku se pochopitelně pojí vznik různých žebříčků, rok 2019 je ale specifický ještě v tom, že spolu s ním zároveň končí i celá dekáda, a to ohlížení proto bude místy větší.… (více)

Jessica Chastain se vrátí k akci

Jessica Chastain se vrátí k akci

03.08.2018

Od jejího posledního akčního filmu Lovec: Zimní válka už uběhly dva roky, teď se ale hvězda nadcházejícího pokračování hororového hitu To Jessica Chastain (Velká hra) k akci vrátí. Zahraje si totiž… (více)

Lovec bez Darabonta

Lovec bez Darabonta

17.01.2015

A další krásný příběh s ponurým koncem. Prequel Sněhurky a lovce nazvaný The Huntsman měl režírovat věhlasný Frank Darabont (Vykoupení z věznice Shawshank, Zelená míle), pár týdnů před natáčením jej… (více)

Universal chystá Lovce a Mumii

Universal chystá Lovce a Mumii

02.08.2014

Studio Universal začíná sestavovat svoji filmovou nabídku pro rok 2016. Zatím pro nás chystá především pátého Bournea od Justina Lina (Rychle a zběsile 6), Warcraft od Duncana Jonese (Moon) a… (více)

Reklama

Reklama