Reklama

Reklama

Jack – Zabiják obrů

  • Česko Gigantický zabiják (více)
Trailer

Obsahy(1)

Obří stonek fazole přenáší Jacka do země v oblacích, kde přežívá prastaré Zlo v podobě dravých pravěkých tvorů. Krvelačná zvířata se navíc rozhodnou napadnout Zemi a bude na Jackovi a jeho zabijáckých schopnostech, aby tyto potvory poslal tam, kam patří. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (38)

Evzeni1 

všechny recenze uživatele

1.dabing ■■■■ Na českém znění spolupracovali  Ladislav Cigánek , Zbyšek Horák , Jiří Ployhar ,Petr Gelnar ,Andrea Elsnerová ,Petr Neskusil ,Pavel Tesař ,Anna Theimer Suchánková ,Terezie Taberyová.☆ Překlad: Martin Havlíček ☆ Zvuk: Jiří Bartoš ☆ Produkce: Jaromír Šindelář ☆ Dialogy a Režie: Jaroslav Sypal. České znění vyrobila společnost Řitka video v DW Agentuře s.r.o.  v roce 2013.☆☆ https://dabingforum.cz/viewtopic.php?f=3&t=25523 ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Mamča, mamča, mamča! S kým že si to pred 18 rokmi uletela? Alebo ako nám chceš vysvetliť toho rusovlasého geroja keď sa kolo teba motajú samí hnedovlasí samci? Asi sa pozrieme na plynára či nepreštuchol i vodárenské trúbky. Matka je istá vždy, takže ICQ blondýna po tebe zdedil v plnom rozsahu. Ale keď tak kukám na ICQ frajerov, ktorými si sa obklopila je mi jasné, že žiadnemu tá farebná nezhoda čír neprišla podozrivá. O tom že Asylumáci nejak strácajú gule sa netreba ani veľmi rozpisovať. Jednak mi je z toho smutno, ale mi je jasné kvôli čomu bol tento Džek zbúchaný. Nebola to tá originálna MEGAhobby chatová vychytávka. [SPOJLER] Ak však prerastené 6oké triceratopsy s troma ďalšími róbertkami na chrbte zakillujú v asylumovke menej ako 5 humanoidov, ktorý sa viac menej náhodou objavia, !!!a teraz pozor!!!, na lúke nieje o čom.[KONIEC SPOJLERA] Je to jednoducho zlý film s nevyužitým potenciálom echtového béčka. Škoda. ()

Reklama

Ryuuhei odpad!

všechny recenze uživatele

Gigantická srajda a další zvěrstvo z dílny The Asylum. Začnu kamerou, která byla naprosto příšerná. Kromě jasně televizní techniky, nebyla snaha ani o nějaké kvalitní záběry a doslova mě dorazilo, když kameraman těžce našlapoval jdouc za představitelem hlavního hrdiny. Absolutně katastrofální efekty, to je věc druhá. Kromě odpudivých a „k-zblití-hodných“ kostrbatých 3D modelů se nešetřilo ani statickými, nekvalitními 2D obrázky, taktéž špatně umístěnými do obrazu. Evidentně nebyl rozpočet ani na to, aby jízda na motorce, či divném „kaijuurožci“, nevypadala jen jako výstřižek z jakési grotesky. A co měl proboha být ten mecha-cosi robot? Hnus odporný. Třetí věc, idiotský děj, kde se sice pořád něco dělo, ale proboha... kam se poděla logika? Kam se podila zábavnost? Kam se poděl aspoň trochu ucházející příběh? Pokusy o vtipné vložky nebudu brát v potaz, protože byly maximálně trapné. Herecké výkony ani nemusím zmiňovat. Sice pár herců se docela snažilo, ale zbytek tvořený naprostými amatéry bez špetky snahy to zbořil dokonale. Debilita nehorázná, která je sice možná o chlup lepší, než neméně dementní Atlantic Rim (který jsem měl tu čest vidět ob jeden další Asylumácký počin), ale pořád tak špatná, že nelze jít výše, než co je odpadové hodnocení. Můj sortiment špatných filmů se rozšiřuje o další, jeden z vůbec těch nejhorších, co jsem kdy viděl. Ani to mě bohužel neodradí od toho, abych nadále tvorbu tohoto studia sledoval a na každý takový hnusný film se dopředu těšil. Však já jednou naleznu konečně nějaký klenot. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Prvé minúty som chválil. Obstojná retro výprava ( som rád, že aspoň občas nezasadí The Asylum tradičný príbeh do 21. storočia ), s príbehom sa trošku pohrali a kamera zaberá remeselnejšie, ako v doterajších asylumáckych hitoch. Lenže netreba chváliť pred koncom. Všetko sa to opäť zvrtne v klasický výplach tohto štúdia, plný nelogičností, debilnej réžie a správne toporných hereckých výkonov. Aspoň, že ich napadlo narvať na Jane March tesné kožené nohavice. ()

AArrxen odpad!

všechny recenze uživatele

První věc, co mě napadla bylo: Super, obří stonek je kamarád, nenutí tě lézt nahoru a rovnou tě vyšvihnou do nebes. O tom zbytku už je psát o mnohem horší. Jeden z Jacků, který nikdy neměl jít na veřejnost. Příííšerná verze této skvělé pohádky s nehorázně lacinými efekty a létajícím hradem-plechovkou, vzdááleným mixem Tardis a Svatovítské katedrály (bez 3/4 technologie). Co se obsazení týče... Hlavní hrdina vzdáleně připomíná (a asi to byl účel) Peetu Melarcha z Hunger Games, bohužel je to zrzek. Velitelé té malé vojenské tlupy měli raději nechat doma už jen kvůli tomu příšernému přízvuku, zbytek těch rádoby vojáků jakbysmet. Jackův táta je trouba, který moc kulí oči, královna je jediná, na kterou se dá dívat, a tzv. Obři, kteří jsou od triceratopsů odlišní jen počtem očí a krunýřem z pásovce, mají být inteligentní rasa, která postavila onen létající zámek (jak?), tak proč se chovají jako královnina zvířátka? Nerozumím, nechápu, a ani nechci. Z té "padací scény", kde létající zámek padá nevím jak dlouho a nakonec spadne na obra, se mi udělalo skoro zle. Mohl bych pokračovat ještě hodnou chvilku, ale myslím, že obrázek jsme si udělali všichni. Jak někdo v roce 2013 může vytvořit "film" jako tohle? I kdyby to bylo natočené jako parodie na parodii, nedal bych tomu ani jednu hvězdu. A nebo možná všech pět, protože je to tak debilní, až je to zábavné :) ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Tak ako mnoho ďalších filmov podobnej kvality, aj tento obsahuje mnoho nezrovnalostí. Jedna sa týka doby, do ktorej je film zasadený. Pokiaľ ide o vojakov, tí nosia prilby, aké sa nepoužívajú od dôb Druhej svetovej vojny. No niektorí z nich sú naopak vyzbrojení puškami typu Kalašnikov, ktoré ale boli vyvinuté až niekoľko rokov po tejto vojne a navyše britská armáda ich nikdy ani nepoužívala. (ČSFD)
  • Natáčení probíhalo v Anglii ve městech Wales, Manchester a Liverpool. (Terva)

Reklama

Reklama