Reklama

Reklama

Studentka literatury Anastasia (Dakota Johnson) je podle vlastních slov nezajímavá a nudná „šedá myš" s nízkým sebevědomím, pravý opak tajemného podnikatele Christiana Greye (Jamie Dornan), kterého přišla vyzpovídat pro článek do studentského časopisu. Přestože se ji Grey svým chladným a odměřeným chováním snaží odradit, má ho plnou hlavu, což ještě prohloubí jejich opakovaná pracovní setkání. Bez ohledu na to, že ji varuje, jak je komplikovaný a ve zlověstných náznacích mluví o svém specifickém vkusu, není Anastasia jeho přitažlivosti schopná odolat. Ani Grey však není vůči téhle plaché dívce imunní a postupně ji začne otevírat dveře do své třinácté komnaty. Pokud do nich Anastasia vstoupí, pozná pravého Christiana Greye. Na posteli určené jen pro vyvolené zároveň pozná pravou Anastasii – své touhy, své vášně, svou živočišnost. Až z toho jde strach. (Cinemart)

(více)

Diskuze

Nikol10

Nikol10 (hodnocení, recenze)

hellstruck

Ale on je svým způsobem zajímavý i sexy,ale určitě ne tak,aby byl hned na prvním místě a souhlasím,ta oholená brada mu moc nesluší,na té tvé fotce už je ok!

na příspěvěk reagoval rytir1, hellstruck

hellstruck

hellstruck (hodnocení, recenze)

Někde tu tuším padlo, že Jamie není dostatečně sex. Ehm, ehm. Akorát mu dost neprospěla ta oholená tvář, s tou se mi fakticky nelíbí. Přesto, vcelku mě zklamal, viděla jsem ho v The Fall a tam byl perfektní. Takhle už pravděpodobně bude známý jako "ten z toho filmu pro vlhký náctky". Škoda :D

KateDee

KateDee (hodnocení, recenze)

rytir1

Ale tak to je mi jasný :D Ale ono se to má odehrávat po roce 2010 a vzhledem k tomu, jak moc jsem na PC závislá já a to jsem jen na vysoké tady v Česku, tak v USA musí ten počítač potřebovat a mít všichni už tuplem.

na příspěvěk reagoval rytir1

erased

erased (hodnocení, recenze)

Maerlyn0

Výhercovo filmový studium by taková reklama zcela jistě zaplatila, kdyby se teda zbláznil a rozhodl se i přes nesporný talent přerušit úspěšnou kariéru a vrátit se do školních lavic :))

Maerlyn0

Maerlyn0 (hodnocení, recenze)

Vůbec by mě nepřekvapilo, kdyby to první místo v  žebříčku zaplatilo filmový studium, přece jenom je to dobrá reklama :)

na příspěvěk reagoval erased

skinny

skinny (hodnocení, recenze)

rytir1

oh my little good :D jestliže na to půjdu, (nebo to někdy uvidím) určitě s titulkama, protože v češtině bych "božínku" asi nerozdejchala :D

na příspěvěk reagoval rytir1

skinny

skinny (hodnocení, recenze)

jsems zvědavá, jestli Anna bude furt říkat "božínku" a padne tam "vnitřní bohyněů :D jestliže ano, vyprsku smíchy :D kdo četl knihu, ví, o čem mluvím :D Božínku.....:D :D :D

na příspěvěk reagoval rytir1

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Mi Nü-Chai

Mi Nü-Chai (hodnocení, recenze)

Já bych ji brala, aspoň by člověk koukal dvě hodiny  na hezkou ženskou, co se nestydí, když už nic.

 

I když, na druhou stranu asi rozumím, proč vybrali zrovna takovou nevýraznou fuchtli - cílové divačky se s nijakým ksichtem identifikují snáze, než kdyby byla nějak zajímavá.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Související novinky

Kazmovi v kinech dochází šťáva

Kazmovi v kinech dochází šťáva

29.08.2023

Stejně, jako měl snímek ONEMANSHOW: The Movie bezprecedentní první víkend, má nyní i bezprecedentní propad. Ačkoliv tak novému snímku Kamila Bartošky aka Kazmy už nikdo nevezme rekordní český otvírák… (více)

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

21.08.2023

Snímek českého moderátora, baviče a influencera Kamila Bartošky alias Kazmy ONEMANSHOW: The Movie se stal nejúspěšnějším českým filmem v divácké návštěvnosti během premiérového víkendu při uvedení do… (více)

Twilight sága se vrací

Twilight sága se vrací

20.04.2023

Mysleli jste si, že nic horšího než remake Harryho Pottera v podobě televizního seriálu už nehrozí? Pak vězte, že studio Lionsgate čerstvě oznámilo také návrat Twilight ságy. Stmívání se pak rovněž… (více)

Reklama

Reklama