Reklama

Reklama

Návštěvníci 3: Revoluce

  • Francie Les Visiteurs : La révolution (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Středověký rytíř Godefroy de Montmirail a jeho oddaný sluha Jacquouille jsou chyceni v labyrintu času, který je nakonec vyplivne do vzrušující doby epochálních dějinných změn a převratů. Do doby Velké francouzské revoluce. Kromě nepochopitelných pořádků musí oba čelit i svým potomkům. Extravagantní a zhýralí aristokraté v linii rytíře Godefroye to mají v revoluční době trošku nahnuté a potřebují se dostat z Francie pryč. Zatímco z pradětí sluhy Jacquouille La Fripouille jsou nadšení revolucionáři a mají v plánu zabavit jejich hrad i veškeré bohatství. Doba nevratných sociálních kotrmelců by zamotala hlavu leckomu a klasicky uspořádaná dvojka ze středověku „pán a kmán" to bude mít dvojnásobně těžké. Tolik situačních gagů, šílených situací, dialogů a hlášek už žádná jiná revoluce nezažije. A slavný tyran Robespierre si bude přát, aby tyhle dva magory nikdy nepotkal. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (219)

schizmo odpad!

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nepochopil, jak se koncept Návštěvníků mohl stát bezmála kultovním. Nikdy jsem jsem ten film neměl rád a nevěděl jsem, co na něm ostatní vidí, protože nepřinášel nic zábavného a jeho takzvaný humor mi nepřipadal vtipný. Každý další díl byl ještě horší a méně zábavný až byla natočena Revoluce. No to je vám panečku kundárna! Tady došla absurdnost svého vrcholu, hodnocení "odpad" nedávám téměř nikdy, ale tady je to zaslouženě! Mor na vaše francouzský kamery! ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Já jsem měl celkem náladu a chuť na ten Návštěvníkovský humor. Dost scén s Renem a Clavierem jsem vzal za vděk a pobavily mě. Clavier to prostě zabijí a opět je pro mě velkým pozitivem i dabing pana Meduny, v jehož podání je vtipné snad všechno.. Určitě by mi ovšem nevadilo kdyby mělo hlavní duo více prostoru a vedlejší postavy naopak méně. Drtivá většina z nich je absolutně nezajímavá, nudná, jenom blbě žvání a zdržuje. Toho kecaní je prostě nějak moc i na poměry této série. Děj je pochopitelně na vedlejší koleji a často jsem se v něm spíš ztrácel. Nejspíš by prospělo vědět o francouzské revoluci víc než pouhé základy z učebnic, ale tak mi to nepříjde dostatečně nosná doba pro tuto sérii. Když se návštěvnící na posledních pět minut dostanou do období 2.světové války slibuje to velký potenciál a rychlý otevřelý konec naštve. Ano, herci už jsou staří, ale kdyby se to natočilo včas , klidně bych si čtvrté Návštěvníky o náckách dal. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

S Návštěvníky jsem si prožil dětství a tak jsem se na tuto oficiální trojku hodně těšil. O to více rostlo mé nadšení, když jsem zjistil, že většinu filmu točili v České republice a dokonce i v okolí Mladé Boleslavi. A na filmu je to taky sakra znát. Lokace tady tvůrci využili na dva tisíce procent. V tomhle jsou kvality filmu hodně na vysoké úrovni. Horší už je to s námětem, který postrádá logiku už od druhého dílu, takže je dobré, když ani nad tímto nebudete nijak zvlášť přemýšlet. Jenže ono to zase tak nejde, protože tu tvůrci poměrně solidně naráží na francouzskou revoluci a tak, pokud neznáte dějiny, nebudete se tu zase tak moc chytat. Já jsem si film chtěl užít a tak jsem v průběhu filmu googloval a hledal spojitosti, což by u filmu neměl být standard a což je možná i důvod, proč tu tak strašně dostává na prdel. Ono to ale není jenom tou nedostatečnou informovaností. On i ten humor, věřím, není pro každého. Tvůrci si mohli odpustit celou řadu solidních nechutností, které se směle vyrovnají Klubu sráčů a mohli se víc zaměřit na samotné bláznovství zbylých postav, které Francouzům očividně jde. Takhle se musím přiznat, že třetí díl není špatným filmem, ale má celou řadu scén, které byste klidně vynechali. Kdyby tvůrci k filmu přibalili nějakého francouzského historika, taky by to asi v lecčems pomohlo. ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Trestuhodné! Nikoli americký remake, ale toto je ostuda a propadák. Trojka Návštěvníků je jeden velký bizár a promarněná šance. Nezbývá mi nic jiného, než kroutit hlavou a nechápavě se ptát: "Proč?" Proč tam byla skvadra protivných aristokratů, kteří jednak nebyli vtipní, ale ani netáhli děj dál? A proč to vlastně žádný děj vůbec nemělo? Proč tu byly postavy, které sice dostaly hodně prostoru, aby byly úplně zbytečné? Celý film se odehrál jen v několika málo kulisách, kde se jen ječelo, tlachalo a nic! Já doufal, že se dočkáme bláznivé komedie, kde Godfrua se Žakujem zaútočí na Bastilu a budou se snažit dosadit na trůn krále, jak slibovali ze začátku. Ale nestalo se tak, film se absolutně nepochopitelně zasekl v Paříži v jednom domě a tady zůstal. Poslední výlet v čase byl nejenom neoriginální, ale hlavně absolutně nevtipný. A abych se u Návštěvníků zasmál jen 4,5 krát a drtivá většina vtipů sázela jen na opakující se provařený recept: "smrdíš, smrdí, smrdíme", je opravdu velmi trestuhodné. Poiré s Clavierem byli při vymýšlení prostě úplně bezradní a film neměl ani grády, ani humor. Opravdu bych nikdy nevěřil, že přijde film, který bude ještě horší a nudnější než americký remake, za který se Poiré tak styděl.....v případě téhle trojky už by se neměl červenat za ušima jako rak, teď by měl nedostatkem kyslíku zmodrat jako avatar..........prosím, už netočte žádný další díl! ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Za mě zbytečné pokračování po tolika letech. Když to nenatočili za dva až tři roky, tak se do toho neměli pouštět. Musí se jim ale nechat, že vymysleli super vysvětlení, že herci tolik zestráli. Líbí se mi take fakt, že se konečně ocitáme v jiné době a ne jen v té moderní, nám všem známou. Ale bohužel i tak film nemá co originálního nabídnout. Jsem ráda, že oba herci se vrátili do svých ikonických rolí, ale bohužel mě Návštěvníci nikdy bavit nebudou. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v České republice. Francouzské filmové hvězdy Jean Reno (Godefroy) a Christian Clavier (Jacquouille) tu strávili během natáčení filmu celkem měsíc a půl. První klapka padla 13. dubna 2015 na jihomoravském hradě Pernštejn. Natáčelo se na Jižní Moravě v Kutné Hoře a okolí, v Praze a na několika zámcích ve Středních Čechách. Poté se francouzský i český štáb přesunul do Belgie. (Zdroj: Bontonfilm)
  • Hudbu do filmu nahrál Český národní symfonický orchestr. (Zdroj: Bontonfilm)

Reklama

Reklama