Reklama

Reklama

S láskou, Rosie

  • Velká Británie Love, Rosie (více)
Trailer 3

Vědecké výzkumy tvrdí, že pokud se lidi znají jako malé děti, něco jim brání, aby se do sebe jako dospělí zamilovali. Rosie a Alex, hrdinové romantické komedie S láskou, Rosie, se znají už od školky. V době prvních lásek a sexu svoje zážitky s patřičnými detaily samozřejmě probírají, tomu druhému to ale není vždy úplně po chuti. Proč? Ať je to jak chce, Rosie zůstává v Dublinu, zatímco Alex jede na Univerzitu do Bostonu. Mezi nimi stojí oceán a v průběhu života i jiné vztahy, aféry, dokonce jiná manželství, závazky a děti. Na oba čekají méně i více bláznivé a zábavné momenty, občas se potkají a spadnou spolu do bazénu a zase vplují zpět do svých životů. Rosie se dokonce povede dohodit ztepilou blondýnu Alexovi za ženu . . .no to by si asi nejradši nafackovala. (Bontonfilm)

(více)

Videa (9)

Trailer 3

Recenze (494)

BMW12 

všechny recenze uživatele

Zajímavé herecké obsazení (Lily Collins, Sam Claflin), ovšem scénáristická katastrofa. Sám jsem překvapen, že to bylo takhle špatné, ale ten příběh byl o ničem. Ze začátku to sice bylo zajímavé, ale jakmile se Rosie narodilo dítě, tak šel celý příběh do háje a vlastně mě už ani nezajímalo jak to celé dopadne. Oceňuji však soudtrack, který byl velice dobrý. Naopak velkou kritiku si zaslouží český dabing, já jsem příznivcem dabingu, ovšem u tohoto snímku to byla opravdu katastrofa. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Přesně ten film, u kterého vás zajímá, co přijde za pět minut, co za půl hodiny a jak to celé nakonec skončí. I když je patrné, že dobře. Ve výsledku to však nehezky dře. Až příliš se tu totiž sází na oslí můstky a náhody. Ti dva se měli rádi pořád, ať už byli ve škole, na hřišti nebo ve stanu. Lásku však popírali. A budou popírat i desítky minut na plátně, ve filmu pak několik let plných přešlapů, omylů, nepochopení a nevydařených vztahů. On jde za svým studentským snem, také ona se na prestižní školu dostane, jenže jeden zaseknutý kondom udělá své. A se zoufalstvím v duši sleduje jeho zásadní životní kroky, aby si za nějakou dobu role vyměnily. Když se jejich cesty v dospělosti neprotnou poprvé, chápeme to, držíme palce, že to vyjde napodruhé, jenže i tehdy něco stojí v cestě. Když už je to počtvrté, začíná to dost otravovat. A body jdou chtě nechtě dolů. Knížka je prý hodně tlustá, osudovost se ovšem z filmu postupně vytrácí, extrémní ukvapenost při výběru partnerů je do očí bijící. Romantika neromantika, srdce nesrdce, chtělo to větší péči. Lily Collins a Sam Claflin jsou naštěstí nesmírně sympatickou dvojkou. Stejně jako hudba, dialogy, barvy, vtipné momenty, britská angličtina.. ale čtyři nedám!! ()

Reklama

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

“I’ve realized that no matter where you are, or what you’re doing, or who you’re with, I will always, honestly, truly, completely, love you.” Nevěděla jsem, co od tohohle filmu čekat, takže jsem nečekala nic a možná o to víc jsem byla nadšená. Film vám sice teoreticky nenabídne nic nového a sem tam se objeví obrovské klišé, ale vůbec to tu nevadí. Mělo to vtip, výborné herecké obsazení, skvělý soundtrack a rozhodně jsem se nenudila. Naprosto nejlepší plot twist na konci filmu se skrýval za naprosto obyčejnou větou "Promiňte, nepotkali jsme se už někde?" A nejlepší kamarádka neustále rozhazující kondomy tomu dodala třešničku na dortu. Vyjímečně kouzelný film. 5* ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Prvých 15 minút je fakt k neprežitiu, najhoršie je, že dnes, keď si človek sadne k akože "romantickej" komédii, musí sa prebrodiť tým balastom kurvenia sa, hovorenia si, ako treba bezbreho multišukať, no a v tom frmole sa stane no, že ti ostane v kunde kondóm... Dosť hnus a s romantikou ani zábavou to nemá nič. Zvyšok je o ľuďoch, ktorí nevedia o svojich pocitoch rozprávať ani skoro polstoročia a za to polstoročie sa ani veľmi nezmenia, takže Forever Young tu dostáva inú dimenziu. Navyše Rosie a jej správanie je sympatická ako zvon do hajzla. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Romantickým filmům neholduji a na tento ukázal náhodný los. Jinak bych zhlédnutí jistě ještě hodně dlouho odkládal. Jednalo se extrémně klišoidní a naprosto předvídatelnou záležitost, která ovšem byla poměrně vkusná, vtipná, na ústřední dvojici se dalo dívat, aniž by člověk dostal chuť zhnusením spáchat sebevraždu a především jsem měl během sledování velmi příjemný doprovod. Navíc má snímek extrémně svižný spád, takže se nestane, že by divák uvízl na místě, topil se ve vatě a naříkal nudou. V rámci žánru bych tento film zařadil bez debat k tomu povedenějšímu a rozhodně ne proto, že musím. 😶 [66 %] ()

Galerie (66)

Zajímavosti (13)

  • Celosvětová premiéra proběhla 6. října 2014 v Londýně. (BMW12)
  • Scéna, kde Rosie (Lily Collins) a Alex (Sam Claflin) leží spolu s dítětem na posteli u Rosie v pokoji, nebyla původně plánována. Malá Katie na place usla, a tak u ní hlavní aktéři zůstali, dokud se neprobere. Na to se režisér rozhodl improvizovat a vsunout tento moment do filmu. (veru_needy)

Reklama

Reklama