Reklama

Reklama

V nepříliš vzdálené budoucnosti dohlíží na dodržování pořádku mechanické policejní jednotky. Nyní se jim ale lidé začínají bránit. Když dojde k odcizení a přeprogramování jednoho z policejních droidů, stane se robot jménem Chappie vůbec prvním robotem se schopností samostatného myšlení a cítění. Jak se jeho existence stává v očích mocných stále větší hrozbou pro celé lidstvo, nezastaví se tito před ničím, aby vynutili zachování statu quo a zajistili, aby byl Chappie současně i posledním robotem svého druhu. (Falcon)

(více)

Diskuze

Vondrs

Vondrs (hodnocení, recenze)

tenhle film má parádní potenciál jen kdyby ho nepodkopávaly amatérsky vystupující vidláci (Die antwoort) který to celý ženou úplně levím směrem než kterým by to mohlo i při stávající přiběhové lince směřovat

Leno

Leno (hodnocení, recenze)

Zjednodušená verzia ghost in the shell ( pôvodného , nie ten hraný film ) s pridanými komediálnymi prvkami. 

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

Mam to za sebou, ale teda mizeria a bieda extremna pokracuju ... dialogy sa nedali pocuvat, hruza .... koment co najskor 

 

PS : jak, to, ze tato srajda ma stale 65 ? 

Uživatel konvicce smazal svůj příspěvek.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

qxkamo

qxkamo (hodnocení, recenze)

Film je kontroverzny v tom, ze sa v nas snazi vzbudit emocie prave na nespravnej strane barikady.

konvicce

konvicce (hodnocení, recenze)

Bluntman

Protože je to konstatování faktu, stejně jako když řeknu,  že jsi tu jen všem pro smích, zvláště pak tvé komentáře. Po verbalovo druhé nejvtipnější.

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Proč konvicce za takové projevy ("Yo-Landi Visser je ultimátní kunda ať táhne zpátky do afriky roztahovat negrům.") ještě nedali ban?

na příspěvěk reagoval konvicce

konvicce

konvicce (hodnocení, recenze)

jsem rád že ta sračka jde dolů

 

Chtěl jsem na ten film jít do kina, ale když jsem zjistil, že tam hraje ta nechutná kunda a zároveň sex bomba pro pedofilii, s upískaným hlasem, řekl jsem si ne. Yo-Landi Visser je ultimátní kunda ať táhne zpátky do afriky roztahovat negrům.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Spiker01

Spiker01 (hodnocení, recenze)

A myslim, že by zvládl i Predátora...nebo crossover s Vetřelcem, kterej by fakt byl pamětihodnej a ne aby se někdo styděl, že vůbec něco takového vzniklo..

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Spiker01

Jo Conan by měl bejt spíš oldschol. Přemejšlel jsem komu ho dát, když ten Verhoeven padnul. Ze starý školy mě napadli Harlin nebo Mc Tiernan, ty by to podle mě zpracovali odpovídajícím způsobem. Blomkamp je spíš vizionář. Uvidíme co ten Vetřelec a uvidíme hlavně kolik příležitostí dostane, když mu bude komerční publikum ukazovat pořád takovýho fakáče. Nevím přesně jak si Chappie vedl finančně, ale vím, že to žádnej zázrak nebyl.

Spiker01

Spiker01 (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Souhlas, s Vetřelcema to mám stejně, akorát pro mě dvojka asi nejlepší :)

A to s tim Terminátorem, no to by bylo rozhodně zajímavé :) Přemýšlel jsem z akčních klasik, co se bude vracet bych mu svěřil a kromě Vetřelce jsem Conana zavrhl, na to si myslim Blomkamp neni stavěnej ale Terminátor by jistě v jeho podání stál za to..

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

tak ty si ten film neviděl a už si hodnotil a když už si ho viděl, tak ve španělském kino ripu, takže bejt tebou drží hubu, nemáš právo mít na to svůj názor 

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Jo a taky měli Blomkampovi dát režii pátýho Terminátora místo toho seriálovýho břídila kterej spunktoval leda tak hru o trůny a tchoře.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Spiker01

Má potenciál a svůj charakteristický styl. Jeho filmy poznáš mezi desítkami jiných. To už se mezi dnešními režiséry moc nevidí. Co se Vetřelce týče, tak abych ho jenom nehanil tak asi takhle 1 mě nikdy nebavila utahaná nuda o ničem. dvojka je celkem v pohodě, ale určitě to zase není až tak brutální kult a je zbytečně dlouhá. Trojka je pro mě absolutně best i když ji všichni odsoudili, čtyřka je totální shit. Jako bylo by co zlepšit, prospěl by pokus o nějakej novej styl, pojmout to jinak... Věřím, že Neil by si do toho ani tentokrát nenechal kecat a udělal by si to po svém.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Spiker01

Spiker01

Spiker01 (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Poslyš, nebudeš tomo věřit, ale ztotožňuji se s každou větou, cos napsal :)

Hlavně s Vetřelcem, což pro mě nebyla nikdy série, kterou bych extra miloval, ale hlavně mam rád všecky tři jeho Jihoarfrický filmy a zajímá mě další tvorba..

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

A.L.E.S.

A.L.E.S. (hodnocení, recenze)

Deryll

Díky, díky :-). Sice jsem vystudoval techniku, ale v tom filmu já vidím dost velké filozofické zamyšlení. Ale někomu je to asi proti srsti a možná, jak jsem už napsal, v tom vidím možná trochu víc než ostatní.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

není co řešit, robot je retard, postavy sou retardované a nesympatické, akce je fajn, ale je až ke konci, všechno zachraňuje Jackman, který má ale několik na hlavu postavených scén, takže výsledek uspěte někdo tu sebranku 

A.L.E.S.

A.L.E.S. (hodnocení, recenze)

duckman

Téměř celý film je široký pojem. O tom učení to je ale přece taky, ten robot se pořád učí. Dělá chyby stejně jako člověk. Jako ty. Česky píšeš od doby, co ses naučil psát a stejně tam máš spoustu chyb. Vidím to prostě jinak. Líbí se mi ten proces učení a tvorby "osobnosti", projev, jak chce stroj zůstat naživu a bojí se umřít, líbí se mi jeho nevyzrálý smysl pro pravdu, spravedlnost a dodržení slibu.

na příspěvěk reagoval Deryll

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

A.L.E.S.

O tom ja jsem ale vubec nemluvíil. navic si myslim, ze v dobe takhle vyspele umele inteligence, se tato nauci vsechno asi tak behem 5ms nikoli 5 dni, ja jsem psal o tom, ze bylo pro me bylo smutny sledovat infantilni vylevy toho robota  temer cely film, jinymi slovy se vubec nechoval jako robt ale jako neco od Walta Disneyho.

na příspěvěk reagoval A.L.E.S.

A.L.E.S.

A.L.E.S. (hodnocení, recenze)

DAVIDKREJZA

Ty jsi prostě typický malý Čech, který si zakládá svou osobnost na urážkách ostatních. Když někoho napadnou hrátky s análním kolíkem, další může jít na film s názvem Chappie. Myslím, že si nemáme co vyčítat.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

A.L.E.S.

A.L.E.S. (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Je to jen můj pocit, nebo to hromada lidí nepochopila? Kdyby byl film kratší, zařadil bych jej do seriálu Krajní meze. Dost dílů tam má parádní myšlenky a na příkladech sci-fi nám ukazuje, jaké lidstvo je. Ale zdejší diskutující si z toho hlavu nedělají a budou se rozplývat nad názvem filmu a dětinsky jej opakovat do zblbnutí.

A.L.E.S.

A.L.E.S. (hodnocení, recenze)

duckman

Nepochopils, ale nevadí. Třeba příště. Co se týká toho jeho chování, přijde mi naprosto v pořádku. Je to jen odlišný pohled na to, jakým způsobem a jak rychle se robot učí. Je to umělá inteligence, která dokáže vstřebávat podněty rychleji než člověk. Co je na tom zarážejícího? Když se robot za pět dní chová jako pětiletý, to je celkem úspěch. Přesně tak si to představuju já a napsal/natočil bych to úplně stejně. Řekni, jak by sis s tím poradil ty. Rád bych znal tvůj návrh.

na příspěvěk reagoval duckman

Uživatel A.L.E.S. smazal svůj příspěvek.

A.L.E.S.

A.L.E.S. (hodnocení, recenze)

Mukade

Když ty a ostatní se na to díváte jako na film, ale zkus se do těch Chappieho myšlenek ponořit a najít v nich nějaký smysl. Zvládneš to?

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

DAVIDKREJZA

Zle si si to vysvetlil. Vpráveže nás otec vôbec neznásilňoval a preto si s kľudom môžeme užiť film. Ale je mi ľúto, čo sa ti stalo a rozhodneme by sme si z takých ľudí nemali robiť  srandu.

na příspěvěk reagoval DAVIDKREJZA

Mukade

Mukade (hodnocení, recenze)

ináč tu na tom plagáte Čapí kuká ako puk, oči dokorán, ústa ešte do väčších korán xD

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

ČapíČapíČapí - tentorkat uz to bylo krapet pres caru, mozna jsem byl pouze nepozorna anebo nedosttecne vnimavy, ale vubec mi to neprislo jako thriller spis jako neco od Walta.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Jebejte si do toho dál. Dneska jsem se konečně dostal k druhýmu shlédnutí a je to pořád totální bomba. Blomkamp by si do toho i nadále neměl nechat kecat, protože jeho styl je naprosto charakteristický a poznáte ho mezi desítkami filmů. Já mu fandím a taky začínám bejt zvědavej co předvede s tím Vetřelcem, což je osobně série která mě nikdy moc nebrala a dá se na ní podle mě lecos vylepšit. Režiséři z charakteristickým stylem vymírají a nahrazují je mrzáci točící přeefektovaný blockbustery pro masy. Co se Neila týče tak District 9 bomba, Elysium taky dobrý, jenom mi vadila ta vyklepaná kamera, Chappie totální bomba. Ještě jeden povedenej film a tenhle týpek bude atakovat moji topku.

na příspěvěk reagoval A.L.E.S., Spiker01

Spiker01

Spiker01 (hodnocení, recenze)

duckman

Ano ten vývoj postavy (tedy Chappieho)je unáhlený (tayk mi to chvílemi vadilo), ale holt to není seriál :3

Související novinky

Neill Blomkamp a návrat RoboCopa

Neill Blomkamp a návrat RoboCopa

13.07.2018

Tak nakonec ne Vetřelec, ale RoboCop. Režisér Neill Blomkamp se zapsal do paměti všech fanoušků sci-fi s povedeným District 9, po něm přišlo nevýrazné Elysium a nakonec Chappie. Mezitím ale dlouhé… (více)

Noví X-Meni hledají režiséra

Noví X-Meni hledají režiséra

23.02.2017

Simon Kinberg patří mezi největší dříče současného Hollywoodu. Scenárista Sherlocka Holmese nebo posledních dvou filmů s X-Meny je zároveň producentem Chappieho, Popelky, Marťana nebo Deadpoola, a… (více)

Marvel ulovil Sigourney Weaver

Marvel ulovil Sigourney Weaver

09.10.2016

Na Netflixu právě debutoval Luke Cage a 17. března 2017 nás čeká Iron Fist, čímž se nám představí všichni čtyři Defenders. Televizní kolegové Avengers, mezi něž patří ještě Daredevil a Jessica Jones,… (více)

TOP filmy 2015 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP filmy 2015 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

30.12.2015

V letošním přehledu nej filmů, které viděli naši top uživatelé v roce 2015, jsme dali prostor i filmům s jiným rokem výroby/uvedení než 2015. Anketu vyhrál postapokalyptický akčňák Šílený Max:… (více)

Reklama

Reklama