Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V neotřele odlehčeném duchu, díky kterému se film „LEGO® příběh" stal celosvětovým fenoménem, se dočkal vlastního filmového dobrodružství přirozený vůdce celého ansámblu – LEGO Batman. Ale v Gothamu se chystají velké změny, a pokud chce zabránit tomu, aby moc ve městě převzal Joker, který nemá za lubem nic dobrého, Batman bude možná nucen přehodnotit svůj pohled na svou dosud fungující jednočlennou skupinu občanské bdělosti a sebeobrany a snažit se spolupracovat i s ostatními a možná, ale opravdu jen možná, naučit se trochu uvolnit a získat nadhled. (Freeman Ent.)

(více)

Diskuze

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Tak tohle se opravdu nepovedlo. Sem tam dobrý vtípek, sem tam dojemná scéna, ale celkově je to hroznej guláš co v některých částech... vlastně pořád... tlačí až moc na pilu. Všeho je vždycky o dost víc než by mělo být. Na jedno podívání neurazí, ale už asi nikdy více. 3* 50%

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

Nice try. Myslím něco, co není zároveň společné skoro všem filmům.

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

Dnes jsem byl v kině na Mlčení a Lego Batmanovi. Myslel jsem, že ty filmy těžko mohly být odlišnější, ale jednu společnou věc přece jen mají. Uhodne to někdo?:)

Za 24 hodin sem dám řešení.

na příspěvěk reagoval packa

DaViD´82

DaViD´82 (hodnocení, recenze)

Starletka

Což nemusí, ale zrovna tento Batman (stejně jako veškerá Kino i televizní Lego produkce) pro malé děti určený dost je (což neznamená, že tam není dost materiálu i pro dospělácký doprovod), ale zase dělat z toho něco, co to není, je nesmysl.

peter316

peter316 (hodnocení, recenze)

Bol som včera a za mňa ako fanúšika batmana spokojnosť, tak veľa narážok a easter eggov na iné filmy som už dlho nevidel a humor určite viac pre dospelých než pre deti.

Starletka

Starletka (hodnocení, recenze)

Bylo to boží :) Obzvlášť fanoušci Batmana si přijdou na své, ale určitě to pobaví i diváky Batmanem nepolíbené. Akorát nevím jak moc se můžou chytat děti, když většina humoru pramení z popkulturních narážek. Dneska se v sále smáli vesměs jen dospělí.

BR23

BR23 (hodnocení, recenze)

mm13

zatial to tak vyzerá že na začiatku to začalo hodnotit zopár blbečkov a další sa k nim iba popridávali ( komplex ovce ), ale už sa to vylepšuje naštastie. 

Sloth26

Sloth26 (hodnocení, recenze)

Film by mohl běžet na poloviční rychlost. Občas jsem očima nestíhal pobrat celý záběr. Navíc se ty záběry tak rychle měnily, že mi z toho šla hlava kolem. 2D projekce s titulky.

Starletka

Starletka (hodnocení, recenze)

mm13

"můj malý andílek se na tom nudil ergo je to blbost, protože všechny animované filmy musí být přece primárně určeny pro malé děti"

Já se na to třeba těším, už jenom kvůli Robinovi, jeho slipánkům a Harley :)

na příspěvěk reagoval DaViD´82

Anderton

Anderton (hodnocení, recenze)

Znova sa pýtam, prečo sa nedá hodnotiť film, ktorý už mal na Slovensku predpremiéru? Mohol by niekto s vedenia csfd nad tým popremýšľať?

na příspěvěk reagoval RedAK

Uživatel BR23 smazal svůj příspěvek.

RedAK

RedAK (hodnocení, recenze)

BR23

Mě nejvíc fascinovalo, že tam dali i NEGRO® figurky, aby byl film multikulti korektní. 

na příspěvěk reagoval BR23

BR23

BR23 (hodnocení, recenze)

super hudba (z Mad maxu- zbesilá jazda(?) myslím že to bola a ak nie tak velmi podobné) len jednu vec by som tam doplnil čo tam nebolo a to výskyt Emeta z Lego príbehu.  

BR23

BR23 (hodnocení, recenze)

nj, a velké plus a silno si polepšili tým že tam dali fakt skoro každého a viacero svetov a konečne tam dali ""britské roboty""- Dálekov a Voldemorta. mega. plus dej, niekde kde dej ani nečakáte tak tam je celkom solídny dej ktorý sa vážne pohne krok vpred. :) ja viem že dabing niekoho bolí ale je to dosť rýchle tak ako sa aj dalo čakať a titulky a sledovať aj obraz asi nebudete stíhať až tak dobre, preto dabing ak neviete po anglicky vážne dobre. 

na příspěvěk reagoval RedAK

BR23

BR23 (hodnocení, recenze)

tak akože išiel som nato s tým že to bude asi trapárna ale prekvapivo prekvapilo. :)  ked idete na animovaný film z lega a čakáte že to bude slabšia verzia lego príbehu pre deti, ale ono sa z toho vykľuje fakt ppči zaujímavý film, doják/ dráma. akože za mna 9/10 a prečo sa nedá ešte hodnotit? ja viem že to tu už milion ludí spomínalo tak ale pridám sa :D 

Castrator

Castrator (hodnocení, recenze)

RAFT

To je dneska, tři uživatelé psali o tom, že film viděli, 4. 2., respektive jeden to psal po půlnoci, z toho jsem vyvodil, že film viděl, i když premiéra je uvedena až na 9. 2. a v programu kin je to už dnes, jak píšeš. Ani hodnocení není otevřené. Je to všechno nějaké divné, matrix si zase zahrává asi.

na příspěvěk reagoval RAFT, drake31

RAFT

RAFT (hodnocení, recenze)

RedAK

o proti lego příběhu je tento animák horší, měl sem sto chutí jít ze sálu pryč.

Uživatel RAFT smazal svůj příspěvek.

Castrator

Castrator (hodnocení, recenze)

RedAK

Aha. Podle žádného hodnocení jsem se mylně domníval, že to u nás ještě nepromítali.

Na ut to je, dokonce s podpisem nějakého blba, ale to bude asi vtípek.

na příspěvěk reagoval RAFT

Castrator

Castrator (hodnocení, recenze)

RedAK

Byl jsi na projekci pro vyvolené, zaletěl sis do zahraničí, nebo mi to radši napíšeš do pošty?;-)

na příspěvěk reagoval RedAK

RedAK

RedAK (hodnocení, recenze)

Castrator

Jo. A jak mě jednička totálně bavila i napotřetí, takhle stupidní nevtipná hovadina mě srala už od první minuty.  

na příspěvěk reagoval Castrator

drake31

drake31 (hodnocení, recenze)

RAFT

Ja osobne som sa bavil viacej pri tomto filme než pri Lego Movie - a to Lego Movie zbožňujem.

 

Mám pocit, že každý fanúšik Batmana si tento film užije, rovnako ako každý fanúšik DC univerza.

Související novinky

Sci-fi Chrise Pratta míří na Amazon

Sci-fi Chrise Pratta míří na Amazon

08.04.2021

Další špatná zpráva pro letní sezónu v kinech – sci-fi blockbuster The Tomorrow War s Chrisem Prattem totiž po dohodě zamíří na streamovací službu Prime Video od Amazonu. Snímek původně zaštiťovalo… (více)

LEGO našlo nový domov

LEGO našlo nový domov

21.12.2019

Přestože série LEGO filmů odstartovala pod hlavičkou studia Warner Bros., společnost LEGO Group nyní hledá nový domov, který se jí nejspíš už dokonce i podařilo vyjednat. Série animovaných filmů… (více)

Batman a Nightwing mají režiséry

Batman a Nightwing mají režiséry

24.02.2017

Nová sólovka Batmana, jíž nedávno (režijně) opustil Ben Affleck, nakonec ulovila Matta Reevese (Úsvit planety opic). Studio Warner Bros. potvrdilo, že Reeves opravdu usedne za kameru, a Affleck dal… (více)

Lego Robin dostal pasující hlas

Lego Robin dostal pasující hlas

17.07.2015

Z loňského Lego příběhu se vyklubal takový hit, že studio Warner Bros. okamžitě rozjelo nový filmový vesmír. V září 2017 tak uvidíme celovečerák Lego Ninjago, v květnu 2018 regulérní pokračování Lego… (více)

Reklama

Reklama