Reklama

Reklama

Cabin Fever

  • USA Cabin Fever: Reboot (pracovní název) (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Partia mladých ľudí z veľkomesta sa prichádza odreagovať a užiť si voľný týždeň do riedko osídlenej oblasti. Po prvom kontakte s miestnymi obyvateľmi zisťujú, že nie sú úplne prívetiví, ale ich chata sa, našťastie, nachádza na samote u jazera. Po príchode sa začínajú venovať relaxu a večer zorganizujú menšiu párty pri ohníku. Pridá sa k ním aj náhodný okoloidúci, ktorý im prinesie marihuanu. Vraj má ešte nejaké povinnosti, takže musí odísť, ale sľúbi, že sa o malú chvíľu vráti. Partia sa presunie do chaty, a keď sa ozve klopanie na dvere, majú všetci radosť z toho, že sa poriadne nadrogujú. Za dverami však stojí niekto úplne iný. Je to muž, ktorý sa doslova rozpadá a hnije zaživa a prosí partiu o pomoc. Partia tak zisťuje, že namiesto príjemného oddychu musí čeliť neznámemu vírusu, ktorý sa šíri nezastaviteľným tempom, a požiera všetko, čo mu príde do cesty. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (119)

sidzej 

všechny recenze uživatele

Dávam 3*. Je to remeselne zručne natočené a to mi v dnešnej dobe u hororu stačí k spokojnosti. Dobrá kamera, pekné exteriéry, kvalitné gore. Keby každá žánrovka dopadla aspoň takto bol by som spokojný. Že to má podpriemerných hercov a že sa jedná o remake doslova cez kopirák je už druhá vec. Má to svoje muchy ale na to aké sračky v tomto žánri za posledné roky vznikajú som aspoň za takúto úroveň vďačný. Amen. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Máš tam pojistku." ,,Aha, díky." ,,Ratatatatatatatata!!!" Přijde mi to spíše jako remake prvního dílu. Parta mladých lidí, nejprve se nakazí (viditelně) jedna z dívek, pak dojde na kolnu a objeví se nemocný pes.... V hodnocení budu milosrdný, jelikož jsem nic překvapujícího nečekal (kdo ano, musel lhát sám sobě). Stejný scénárista, stejný virus a parta mladých trávících dovolenou na chatě u jezera. Co by tak mohlo vzniknout asi jiného? Hvězdy dávám za lesy, jezero, břisknou hudbu (občas se valila jak pukající skály), kameru, krev a masakr, na který bylo třeba čekat, ale došlo na něj. A nesmí se zapomenout na pevná prsa, scénu ve vaně (jo, to holení nohou už jsem kdysi viděl...) a scénky s ohněm. Největším debilem je bezesporu Paul, když už jsme u ohně. Co uděláte, když vás trpící člověk požádá o zabití? Paul vám nejprve natrhne hubu rýčem a pak vás zapálí....řev hořící oběti byl strašlivý... Průměrná vyvražďovačka s pěknou přírodou a rozpadajícími se chudáky. Asi tak. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Takže kde začít. Za prvé film je neuvěřitelně zbytečný. Navíc původní film byl o hodně lacinější a při tom vypadal lépe. Brutalit bylo v originále víc a celkově mi tohle přišlo děsně laciné. DAlším problémem jsou postavy. Hlavní děcka jsou sice jakž takž a ten "geek" byl brutální a bavil mě. Nicméně zhulenec byl maximálně otravnej a trapnej. Eli Roth byl 100x lepší navíc proč tady neukázaly co se s ním stalo. Za druhé ta policajtka..... Ta policajtka byla asi nejhorší věcí z celého filmu. Scény s ní byly děsné. Gore tu je ale přišlo mi ho děsně málo a navíc nevyužité protože hodně scén není ani pořádně vidět. Co film ale udělalo dokonalým je hudba. Jedna z nejlepších soundtracků poslední doby, hudba která byla u scény uhoření neměla chybu a zavěrečný Theme byl dokonalost. Riepl má neskutečný talent. Film by dostal 2* ale díky luxusnímu soundtracku(který ale nemůžu celý sehnat) dávám 3*. S odřenýma ušima. ()

Magika82 

všechny recenze uživatele

Nu, snaha o záchranu naprosto zdecomovaného druhého dílu zde byla. A přes množství hloupostí a pro mne nekomediálních prvků ( a to černý humor miluji), se přesto povedlo uplácat jakési komorní představení či spíše inscenaci, kde se nám vrací ona známá 300× zrychlená "práce" zřejmě bakterie Streptococcus pyogenes, jenž je jedním z původců nekrotizující fasciitidy. Dále nakažený muž, pes, chata v krásné přírodě, a zcela idiocií trpící místní obyvatelé. Oproti druhému dílu, jak již jsem zmínila, jest tato inscenace za lepší Dostatečnou, či horší Dobrou, jak se komu zlíbí. 40% a tedy dvě hvězdy. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Píše to v komentáři skoro každý a bohužel je to tak, neskutečný festival, přehlídka, schůzka, setkání a snad všechny možné druhy shromáždění demence v jednom filmu.Něco tak stupidního sem neviděl roky, tolik brutálních kiksů v logice a chování postav...to je masakr.Malý výčet pro zasmání.Borec chodí po lese a střílí si z pušky, náhodou postřelí rozpadajícího se bezďáka a v klidu odběhne, nikomu nic neřekne pohoda.Bezďák se přimotá k chatě a chce ukrást auto, tak vyběhnu a začnu to auto celý rozbíjet pálkou, načež ho celý roztřílím na sračky a bezďáka upálím.Když mi onemocní kamarádka prostě jí hodim do kůlny a když jí chci dorazit po všem, co si vytrpěla, prostě jí místo pořádné rány z milosti raději za živa upálím....sem policajtka, přijdu k chatě kde je celý auto na sračky a od krve, ale jen hodně podivně balím fešnýho klučíka a v klidu odjedu do prdele.To je jen něco málo totální scénáristické retardace kterou si po těch dvou měsících od projekce vybavuju.Proč teda ale 3 hvězdičky?Protože sme se s mladou upřímně a fakt kurva hodně natlemili a to gore je taky slušně výživný.Cabin Fever je tak enormě stupidní ve všech ohledech, že to prostě musí být úmysl tvůrců, protože jestli cokoliv z toho mysleli vážně, amerika má větší problém...než sme si mysleli.40%. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (4)

  • Na začátku filmu, při jízdě skupinky hlavních hrdinů, hraje hudba z legendárního hororu Osvícení (1980). (Nikolas__)
  • Vo finálnej scéne má dievča v izbe pri prezeraní fotiek fľašu s etiketou Willard Springs. Tam sa odohrával dej filmu. (Real Tom Hardy)
  • Film sa natáčal v americkom štáte Oregon. (Jello Biafra)

Reklama

Reklama