Reklama

Reklama

Ztracena v pustině

  • USA And Soon the Darkness (více)
Trailer
Krimi / Thriller / Mysteriózní / Horor
USA / Argentina / Francie, 2010, 91 min

Čerstvé dvacátnice Ellie a Stephanie se odpojí od svého cyklistického družstva, aby si projely Argentinu na vlastní pěst - Ellie prahne po úchvatných přírodních scenériích, dobrodružství a zábavě, kdežto Stephanie hodlá uzavřít jednu neúspěšnou kapitolu ve svém romantickém životě. V malém městečku Alemana na ně číhá mnoho nástrah, čehož si však Ellie pohlcená flirtováním s místním pobudou Chuchem ani nevšimne. Dalšího dne zmeškají dívky autobus zpátky do civilizace - a po hádce se rozhodnou jít si každá po svém. Hned nato však Ellie zmizí - a Stephanie ji musí najít, než se setmí a naplní se její nejhorší obavy... (Canal+ Action)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (150)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tento film ide po stopách iných podobne zameraných filmov ale v tomto prípade tu skoro nič nevychádza.Nielenže sa rozbieha kurevsky pomalí,lebo najmenej 30 minút vidíme dve naivné pizdy sa pretĺkať Argentínou.Potom aj keď sa film trocha rozbehne tak padá na totálne blbom a gýčovitom scenári.Ani herecké prejavy neoslnili.Aj kamerovo to bolo totálne zaostalé.Nielenže je to predvídateľné ale aj primitívne natočené.A koniec bol tiež celkom zaostalí. ()

Mirokukii 

všechny recenze uživatele

Jako celek to nepůsobí až tak hrozivě. Je tu ovšem pár zvratů a dialogů, které mě bohužel bolely. Trochu větší spád, koukalo by se na to mnohem lépe, a nelogičnosti by byly zapomenuty. Děvčata herecky velmi překvapily, a pohled na ně byl jak jinak velmi příjemný. A Karl Urban? To je zde prostě obrovský omyl a hrůza. ()

Reklama

Yardak 

všechny recenze uživatele

Dvě pěkné holky, argentinská příroda a ve vedlejší roli Karl Urban, člověk by si řekl, že to bude hodně dobré! Jenže film je bohužel srážen dosti nezajímavým dějem (pořádně se to rozjede až v posledních 20 minutách), ale pozor - objeví se tam i pár "ne-cliche" scén (což v tomto žánru oceňuji) a ještě jedno velké plus to má, neboť mě to 100 minut nečekaně bavilo! Karle po Star Treku a Redu takové role fakt brát nemusíš - přemýšlej příště! :o) Argentiský "hostel" bez krvavých scén má ode mě 60 %. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Vztah je pro tebe, když znáš jeho příjmení." Tak se nám dvě americké slepice vydaly hledat zábavu do argentinské divočiny a jelikož přitom skvěle vypadaly, tak si každá svou hvězdu zaslouží. Jestli tu zábavu našly, tak jim to přeju, protože já jsem to trošku odzíval ve společnosti, která není příliš tolerantní k ruce v trenýrkách během sledování filmu. Takže za mne to byla zábava jak na pohřbu, příroda okoukaná jak migrant v Malmö a děj šokující jako syreček v Olomouci. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Vidieť to v kine, som otrávený. Ako DVDčkové béčko prijateľná výplň večera, ak teda máte radi zeleň, juhoamerickú divočinu a dáte si to na plátne. Rejža nezvláda logiku chovania postáv, a napríklad v scéne schovávania sa za stĺpy ani triviálne zákonistosti perspektívy obrazu a strihu. A Karl Urban je tu doslova päsťou na oko. Tak príšerne obsadenú a toporne zahranú rolu som nevidel niekoľko rokov dozadu. Našťastie, Odette a Amber, ktoré sú nielen pekné, ale prekvapivo aj hrajú, to celé tak nejak zachraňujú. Lepšie 2*. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama