Reklama

Reklama

Cabin Fever

  • USA Cabin Fever (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Pětice vysokoškoláků se o svých posledních prázdninách vydá do opuštěného srubu v lesích. Poté, co potkají pár vyšinutých vesničanů, zjistí, že s místem plánovaných mejdanů není něco v pořádku. Pálí je pokožka, dělají se jim puchýře. Jednoho po druhém napadá masožravý virus. (Magic Box)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (318)

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Aj po tretom zhliadnutí u mňa tento film dokázal vyvolať zimomriavky aj smiech. Áno, scenár je suchý, ale to v žiadnom prípade nekazí atmosféru (hlavne v nočnej domácnosti). Čo by ste čakali od rozpočtu 1.5 mil.$? Pustiť cez noc, zapnúť sluchátka na vysoký stupeň, ponoriť myseľ do deja. And here we go.. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $1,5miliónaTržby USA $21,158,188Tržby Celosvetovo $30,553,394 ║ Eli, Eli, Eli, vidíš to niekedy keď chceš tak to aj za niečo stojí! Aj keď nič prevratné sa nekoná, aspoň sa to dá zniesť a príbeh nepôsobí otravne a nechutnosti sú v celku dobre spracované, dokonca tak že hrajú a zapadajú pre načrtnutý nakazený príbeh nejakou hnusnou otravou, blee. /40%/ ()

Reklama

Shaqualyck 

všechny recenze uživatele

Kdepak béčko, k vyjádření úrovně tohoto veledíla by mi nestačila ani celá abeceda. O "pušce na negry" už tu někde jistě byla řeč. Není divu, jde totiž o jediný opravdu povedený "joke", kterého se nám za tu slabou hodinku a půl dostane. Nebýt tohoto vtipného detailu, neváhal bych s odpadem ani na vteřinu. Pokud horor nedokáže za celou dobu ani jednou vyděsit (alespoň trošičku), je nutně něco špatně. A přitom se to zpočátku tvářilo docela slibně, tak ať mi nikdo nevykládá, že Eli Roth je talentovaný režisér :-( ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Byly časy, kdy Eli nebyl úplně v prdeli, aneb vítejte v Horečce srubové noci.. Hujer ze třídy Quentina Tarantina bezesporu zaslouží pochvalu za to, že nevraždí nějaký hillbilly v lacláčích, jehož sestra a matka jsou jedna a tatáž osoba, za originalitu některých scén (holení, osahávání pod dekou, harmonika) a taky za vynechání tradičních klišé šablon podobně laděných snímků, kdy první seznamovací půle je jen chozením kolem horké kaše za účelem budování nějakého vztahu na ose divák - ústřední charaktery. Tady kolem ní sice chodí taky, ale ta bohatá paleta vulgární mluvy, sobectví a buranismu mi přišla oproti jiným snímkům přirozenější. Co vám mám povídat, já měl vlastně celou dobu lehký úsměv na rtu a podpořil ho i scénář, který je místy primitivní jako výzbroj pygmejského bojovníka (kopí a tříštivé mango). A dejte už konečně někdo Dennisovi ty lívance! ()

Hellblazer 

všechny recenze uživatele

Vynikajúci horor, pri ktorom je vidieť že Eli Roth má horory naozaj rád a vykráda ich jeden za druhým ( jasná inšpirácia Evil Dead, The Texas Chainsaw Massacre, The Blair Witch Project... ) ale čo je dôležité, robí to s citom. Film ktorý vás v jednej minúte rozosmeje a hneď na to zhnusí ( je tu pár naozaj nechutných scén ako napríklad nepríjemná depilácia nôh ), prípadne oboje naraz. Pripomína ako môže byť horor hlúpy, nechutný a zároveň tak nádherný. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (20)

  • Film při rozpočtu 1,5 milionu dolarů vydělal 22 milionů dolarů. (Chatterer)
  • Joey Kern byl během natáčení vezen čtyřikrát do nemocnice. To kvůli čtyřem různým poraněním oka. (Chatterer)
  • Původně byl na natáčení pes jménem Jake, který hrál ve filmu Black Dog s Patrickem Swayzem, ale scény s ním se vystřihly, protože nenaháněl strach. (virus10)

Související novinky

Zemřel skladatel Angelo Badalamenti

Zemřel skladatel Angelo Badalamenti

13.12.2022

Svět filmové hudby přišel o jeden ze svých významných hlasů, ve věku pětaosmdesáti let totiž v neděli v New Jersey zemřel americký hudební skladatel Angelo Badalamenti. Informaci o úmrtí zveřejnili… (více)

Virová nákaza ve filmech

Virová nákaza ve filmech

15.03.2020

Momentální krizová situace reagující na probíhající šíření viru Covid-19 měla mimo jiné za následek i uzavření veškerých kinosálů, což pochopitelně vedlo k tomu, že distributoři začali rušit či… (více)

Reklama

Reklama