Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sedmnáctiletý flákač Anton (Devon Sawa), který by mohl být vyhlášen nejlínějším a nezbytečnějším Američanem, se vydá navštívit své stejně hloupé, líné a neužitečné kamarády Micka (Seth Green) a Pnuba (Elden Henson). U nich se při sledování televize dozví o několika záhadných vraždách, ke kterým došlo v jejich městečku Bolan. Přestože jim to zrovna příliš dobře nemyslí, uvědomí si, že za vraždy by mohl být zodpovědný Anton. Nebo lépe řečeno, jeho pravá ruka, která se rozhodla žít vlastním životem a projevily se u ní značně morbidní sklony. Zatímco se Anton pustí do boje se svou vraždící končetinou, která hodlá v zabíjení pokračovat, Debi (Vivica A. Foxová) se vydává napříč celou zemí po stopách podezřelých událostí, které ji zavedou až do severní Kalifornie a městečka Bolan. Síly dobra a zla stanou tváří v tvář v našlápnuté komedii Ruka zabiják. (HBO GO)

(více)

Recenze (184)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Celkem koukatelná zhulená hororová podívaná, v níž Flender rozvedl jedenz klasických motivů z Evil Dead. Škoda první poloviny filmu, která se táhla víc, než je zdrávo. Nicméně po vzkříšení Greena a Hensona to nabralo správnej směr a úsměv mi z tváře nezmizel, ačkoliv že bych se válel smíchy také říct nemůžu. 60% ()

wipeout 

všechny recenze uživatele

Tak toto mi [plne vyrazilo dych. Perfektná komédia len s málo zaváhaniami sa len tak ľahko nevidí a stáva sa druhom ohrozeným. No a v tomto momente prichádza na scénu Idle hands, ktorý znovu oživuje ducha Braindeadu síce v omnoho decentnejšom kabáte ale podstata zostala. Výborná zábava pri ktorej človek veľmi ľahko pozabudne a dokáže sa povzniesť nad absurditou a triviálnosťou ba až stupiditou príbehu. Potreťom vzhliadnutí to je za 3,5* slabých to predchádzajúce hodnotenie bolo možno ovplzvnene množstvom promile v rkvi. ()

Reklama

Tuty 

všechny recenze uživatele

No strašná úchylárna, ale v hodně koukatelném slova smyslu. Svým nadhledem a absurditou mi to v lecčems připomělo Rodriguezovu Fakultu, tohle má ale ještě větší koule, hlavně ještě více vtipu (CO BLÁZNÍŠ? BEJT NA ŽIVU, TAK UŽ JE DÁVNO PO SMRTI!) Jako bonus ve filmu hraje neokoukaná Jessica Alba, její vztah k Antonovi je sice trochu šlapkoidní, ale to rádi přehlédneme. Naprostá spokojenost! Tedy, na 80% určitě. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

V Idle hands se objeví tváře, které už nějakou tu dobu potkáváme - a to především spíše v béčkovější produkci. Na konci si poslechneme The Offspring, ale hlavně.. hlavně je to odpočinková úchylárna, při které se buď odreagujete, nebo vám neřekne vůbec nic. A tu nálepku 'horor' bych raději strhnul, opravdu tady autoři nepomýšleli nás postrašit. Příjemným bonbonkem je pak Jessica Alba v hlavní ženské 'roli' .. ta mě ovšem překvapila, protože v současné době mi nepřijde nijak zvlášť atraktivní, ovšem tehdá v '99.. HMM!! :P ()

Pedross800 

všechny recenze uživatele

Tož to, že jedna ruka netleská i když jinak je to sranda veliká už vím. Avšak tahle hororová taškařice odhalila i její další a mnohem sofistikovanější využití. Není na škodu, když si ta ruka postaví svou hlavu a na svého majitele se vybodne. Vono kdo by neměl ve svém okolí někoho, komu by s chutí a rád nevrazil flašku do hlavy či ho rovnou té hlavy kompletně zbavil a přitom měl alibi, to né já, to ta ruka smyslů a mé kontroly zbavená . I ti rodiče někdy lezou pěkně na nervy, potud výborné. Průser nastane ve chvíli, kdy se objeví sexy Jessica a dokonce s ní skončíte v posteli a na rozdíl od vašeho mozku i čistě pudového chtíče, ta ruka netouží po jejích ladných křivkách, ale jen po jejím krku a krvi. To už jednoho nasere a musí s tím něco udělat. A jelikož když je potřeba i levačka poslouží dobře, amputace se jeví jako přijatelná volba, přece jen je to Alba! Že ta useknutá ručka se i tak ukáže jako opravdu emancipovaná krvelačná mrcha je už věc jiná. Vono vidět skalpované The Offspring ale taky není k zahození a ještě si u této archaické libůstky člověk uvědomí, kde asi začala Jessica Albína cvičit své později tak proslavené sexy tanečky :-) ()

Galerie (27)

Zajímavosti (20)

  • Když Anton sestupuje po schodech, všimněme si jeho inhalátoru na krku. V kuchyni totiž inhalátoru chybí trubička, která se při použití strká do pusy. Když usedá na gauč, trubička tam opět je (Stocki)
  • Když Mick krmí “hlavu“ Pnuba, počet sýrových křupek v křesle kolem jeho hlavy se mění a zároveň jsou jinak v křesle rozmístěny. (Stocki)
  • Trailer obsahuje i scénu, ve které Mick a Pnub odcházejí po schodech do nebes. Tato scéna byla součástí alternativního konce filmu, nakonec byla ale vystřižena. Alternativní závěr má kolem šesti a půl minut a vidět ho můžeme v bonusech na DVD. (Stocki)

Reklama

Reklama