Reklama

Reklama

Vánoční crazy komedie. Pátý díl úspěšné série se značkou Kameňák opět sleduje neskutečné karamboly kolem starosty Pepana, který tentokrát opravdu nemá klidný adventní čas. Zdá se, že Kameňákov neproslaví, protože nepřející občanští aktivisté mu zhatili plán – postavit obří skokanský můstek na nedaleké hoře Říp. A to si přímluvu obstaral osobně u samotného pana prezidenta! Zázraky se však dějí, zvláště o Vánocích, a prezident ve finále jako vždy překvapí. Než ale dospějeme k happyendu, u kterého se dojme celý Kameňákov i celé lidstvo, zažijeme během čtyř adventních týdnů typický kameňákovský mumraj. (Indigo Film)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (285)

mzss1 

všechny recenze uživatele

|60%| Shlédnuto v kině. Původní trilogii mám moc rád. Prostě taková bláznivá Troškovina. Ta trilogie je složená ze skvělých vtipů. Nechápu proč to má tolik odpůrců, no, nevadí. Čtvrtý díl už nebyl veden Troškou, tak jsem byl zklamán, na průměr a slabé 3 hvězdy jsem to teda nakonec dal. Tenhle pátý díl není o moc lepší jak čtvrtý, možná je víc normálnější. Čtvrtý byl špatný v tom, že měl ohrané a zkopírované vtipy. Zato, tento Vánoční Kamenák si na nic nehrál, ikdyž vtipy moc nefungovali, ale zasmál jsem se o něco více. Herecká sestava je furt dobrá, ikdyž to není už ono. Další díly bych už radši vynechal. Ale na zabití a odreagování večera to nebylo úplně nejhorší. Lepší průměr. ()

anitae 

všechny recenze uživatele

Někdy mám prostě chuť na něco co s filmovým uměním nemá nic společného. Film jsem pustila s tím, že to bude katastrofa. Děj nula, pár pokažených vtipů, několik celkem povedených, zas tak trapné to nebylo a celkem rychle to uteklo. Účel vyčistit hlavu to splnilo, a furt mi přijde podobný počin lepší než nekonečné seriály na Nově. ()

Reklama

Bozvav odpad!

všechny recenze uživatele

Příšerná Bučková co neumí zpívat ani jako náš kocour, tupý vtipy, vulgární a oplzlé scénky, dialogy pod bodem mrazu. Je to sračka a odpad v jednom. Jinak to nazvat nelze. Udivuje mne, co jsou naši herci schopni absolvovat za peníze. Duševní a místy i fyzická prostituce českých rádoby celebrit je bezbřehá. ()

Ryuuhei odpad!

všechny recenze uživatele

Vrchol trapnosti. Mám rád první Kameňák, i vlastně zbylé díly trilogie. Čtyřka byla sice už špatná, ale pořád měla sem tam dobrou hlášku. Ale Vánoční Kameňák? Naprostá tragédie. Výběr hlášek byl tentokrát uvařený z vody. Něco se sice dalo zkoušnout, ale jinak to byla trapnost na trapnosti. A příběh? Perverze na perverzi, jako by na ostatní věci už nezbylo místo a mělo zrovna tohle být tím hlavním tahákem. Sám jsem se po celou dobu cítil neskutečně trapně jen tím, že jsem to sledoval, respektive měl to zapnuté, ale pracoval si přitom na svých věcech. Hlavně, ať už další Kameňáky netočí! Nicméně jo, jedinou dobrou věc z toho vytáhnu - závěrečnou skladbu. Alkohol nepiju, ale chytlo mě to natolik, že jsem se nachytal, jak si pozpěvuju refrén a i teď si ji občas v hlavě přehrávám. 12% ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

"Vánoční úklid je zbytečná věc, vždyť i ježíšek se narodil ve chlívku. Tak ať se u nás cítí jak doma" :o) Dal jsem si tu práci a vyrazil do kina a musím říct, že já v posledních třech dílech v kvalitě nepoznal rozdíl. Ohrané fóry, žádná velká kinematografie, ale to se tady celkem čeká... Takže slabé dvě, když jsou ty vánoce :-) i za Justina Bobra. ()

Galerie (153)

Zajímavosti (7)

  • V záběrech na dům starého Pepana (Václav Vydra) - je jasně viděž, že jde o umělý sníh. Tvůrci filmu si nedali ani práci s tím, aby poprášili sněhem i několik vedlejších domů. Stejná chyba se sněhem je ve scéně z náměstí, kde je očividně  uřízlá sněhová vrstva, která z ničeho nic končí a za ní je naprosto čisté prostředí náměstí. (ČSFD)
  • Po závěrečných titulcích se ještě objeví jedna scéna. (ČSFD)

Reklama

Reklama