Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Náš kamarád Paddington se už šťastně usadil s rodinou Brownových a je oblíbeným členem místní komunity. Aby mohl koupit ten nejlepší dárek ke 100. narozeninám jeho tety Lucy, začne pracovat. Cesta za dobrodružstvím začne, když je tento dárek ukraden... (Vertical Entertainment)

Videa (10)

Trailer 6

Recenze (208)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Moc jsem se na pokračování Paddingtona těšila, vždyť, kdo by neměl rád to chlupaté a až moc příliš vstřícné stvoření? Jednička se mi moc líbila, byl to ten typický anglický humor, který miluji a celkově ten film byl krásně roztomilý, ale pokračování už se mi tolik nelíbilo, přišlo mi to až moc dlouhé na rodinný film, takže jsem se malinko nudilo a všimla jsem si, že děti v sále to taky nebavilo, jelikož neustále utíkali někam jinam, takže délku filmu považuji za velké mínus filmu a také už mi to nepřišlo tolik vtipné. Jednička je prostě lepší. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Rozkošný medvídek Paddington je zpátky i se svým úchylným outfitem a tentokrát zamířil o výkonnostní stupeň nahoru ale jen o malý fous. Jednička byla trochu po anglicku studená ale nějakým způsobem dokázala pobavit celou rodinu, dvojka díky bohu trochu přitlačila na humoru, že se člověk i od srdce nahlas zasměje, např. při medvídkově výstupu v kadeřnictví jsem se hodně zasmál, škoda, že těchto roztomilých scén není ve filmu víc. Ve vězení vymění medvídek svůj úchylácký mundúr za jiný úchylácký mundúr a děj se zbytečně zastaví. Toho dobrodružství by Paddingtonovi slušelo víc. Čtvrtá hvězda je hlavně za Hugha Granta, který si svého jeblého záporáka pekelně užívá. Kdyby tvůrci přidali na akčnějším námětu a přidali víc roztomilých scén, byl by ten film dokonalej, takhle lepší průměr pro celou rodinu. Jen ten jeho debilní klobouk asi nikdy nevydejchám.70%. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

No lepší než první díl to fakt není. Tady jsem se moc nepobavil a většinu času nudil. Upřímně, jediné funkční scény jsou ty ve vězení. Pak teda ještě ten závěr, to je tak všechno. Jinak ale ten příběh nic extra. Pár věcí tam je zajímavých, ale ne moc. I ty 3* to ode mě má jen tak tak. Jediná povedená scéna byla proměna věznice (to byla dada...). Paddington je sice pořád sympatický, ale postavy kolem něj (až na toho kuchaře z vězení), jsou takové nijaké, ne moc rozvedené a to by některé měli být dost důležité. Je to škoda, slaboučké 3* ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

I když jsem si myslel, že to na první film nemůže dosáhnout, příběh byl celkově docela zajímavý a hezky bláznivý, a navíc se zde objevují postavy, které jsou prostě skvělé, především pak proto, jak se je podařilo zahrát skvělým britským nebo irským hercům. Místy je to prostě krása pohledět, je to zábavné, ale i dojemné, pokud je to potřeba. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Celá zápletka by vystačila zhruba na 10 minut tady je, ale roztažená na 103 minut. Už první díl nebyl žádné terno a tady je to samé. O hereckých výkonech se ani nevyjadřuji záporák by si z fleku mohl zahrát v Ulici takový trapák by tam pasoval a ostatní na tom nejsou o nic lépe například holka co nenávidí muže, protože se s ní rozešel kluk (Really?) nebo kluk co si hraje na jakéhosi pseudorapera nebo co to mělo být . O logice , scénáři a humoru se ani nevyjadřuji (jakýkoliv díl Scary Movie je vtipnější než tady tohle ) navíc útěk z vězení nápadně připomíná útěk z vězení z filmu Já Padouch 3. a hudební čísla z vězení zase film Mupeti . 40 procent ()

Galerie (101)

Zajímavosti (16)

  • Celosvětová premiéra proběhla 5. listopadu 2017 v Londýně. (Varan)
  • Film mal ísť do distribúcie na území Spojených Štátov pod hlavičkou Weinstein Company a Dimension Films, ale po obvineniach zo sexuálneho zneužívania proti zakladateľovi Harveyho Weinsteina, sa spoločnosti Heyday Films a StudioCanal začali obzerať po ďalšom americkom distribútorovi. Verili, že film pre deti by nemal byť spojený s Weinsteinovým škandálom. (Scraffy)
  • Michael Bond, tvorca Paddingtona, zomrel 6 mesiacov pred premiérou filmu vo veku 91 rokov, v posledný deň natáčania. (Astonko)

Související novinky

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Reklama

Reklama