Reklama

Reklama

Kukuřičné děti: Přízrak města

  • Česko Kukuřičné děti 3: Sklizeň ve městě (více)
Trailer

Obsahy(1)

Temné vize Stephena Kinga v nejbrutálnějším díle celé série! Eli a Joshua Porterovi, pocházející z Gatlinu, mají krušné dětství. Po smrti svého otce jsou nuceni přesídlit do Chicaga k adoptivním rodičům. Zatímco starší Joshua se poměrně rychle začlení do víru velkoměsta, mladší Eli nezapomíná na své Gatlinské kořeny a začíná ovlivňovat městské děti. V opuštěném skladišti pěstuje kukuřici a připravuje se na návrat démona. Jediný, kdo má dostatek vědomostí a sil na zastavení Eliho řádění, je jeho starší bratr. Odváží se však riskovat smrt svého sourozence? (Řitka video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nebylo to tak spatny jak jsem cekal. Je pravda, ze ten prcek, kterej mel bejt hlavni zaporak, se spis nez nakej satanovo kamos chova jako rozmazlenej zmrd a zaverecny souboj s "tim co chodi mezi radky" me spis pobavil nez vystrasil, ale na druhou stranu urcitou atmosferu to melo. A i kdyz to ma docela spatny triky, tak nektery smrti byli celkem vychytany a kde jinde najdete jako zabijaka kukurici. Nemuzu srovnavat s minulejma dilama ty sem nevidel, ale me se to docela libilo. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

To co se mi moc líbilo byl ten dýňovej vražednej strašák,efekty se povedly natočit,ale celkově je to ukecaná nuda. Závěr se mi líbil,ale těch pár věcí mi nedovolí dát víc než jednu hvězdičku. Je pravda,že i špatnýmu filmu dokážu dát vysoký hodnocení,ale musí mít z něj aspoň dobrej pocit,že semnou něco udělal,tady jen efekty. ()

Reklama

Paldini 

všechny recenze uživatele

Horrory podobného typu stojí a padají s charismatem hlavního záporáka. A tady to až tak dobře nevyšlo. Malý agronom a ekologický terorista Eli je jen trapné zuřící zapšklé nestárnoucí dítě. Škoda, že se ani moc nepovedl mnohoslibující krvavý závěr. Přece jenom, použít pro animace krvavých jatek postavičky barbín a igráčků horrorové atmosféře moc nepomůže. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

No tak se nám děcka z Gatlinu přestěhovaly do města a to byl docela dobrý nápad... Sice jsem čekal mnohem větší masakr, přece jenom město je o dost větší, než nějaká vesnička v úplné prdeli světa a pobíhá tam tak mnohem více teenagerů zralých ke sklizni, ale co už... Sklizeň ve městě je béčko jako stehno, takže jako takovému mu nelze moc co vytknout, ale přestavitel Eliho, mě štval celý film... Choval se jako malý rozmazlený parchant a tvářil se, jako by měl už dlouhou dobu zácpu... Jinak je vše víceméně průměrné... Včetně konce... I když ten červ (nebo co to je), je hodně legrační, tak to zase vynahrazujou hodně výživné jatka docela velké skupinky mladých... Takže jsem se nakonec toho očekávaného masakru dočkal.... ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Celkem jsem se bál že to bude blbost, ale zas tak strašné to nebylo. Nejvíc mě ve filmu vytáčel ten kluk co hral záporáka. Spíše než démonický zloun to byl nanicovatý rozmazlený spratek. Děj je samozřejmě hloupoučký. No ale u podobných "hororů" stejně nic převratného nečekám. Důležitější jsou akce a zástupy mrtvých. Obojího bylo celkem dost. Smrti byly nápadité a i finálový souboj mezi hodnými děckami a "tim který chodí mezi řádky" byl zajímavý. jen zamrzí že z tajemné postavy, o které se v prvních dvou dílech jen mluví, udělají takové neduživé monstrum. Bylo to moje první seznámení ze sérií Children of the Corn a po následném zážitku si zkusím obstarat i další díly. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Kukuričná biblia je v skutočnosti kniha Stephena Kinga "Nočná zmena" (Night Shift) so zamenenou tvrdou väzbou. (beso74)

Reklama

Reklama