Reklama

Reklama

Neporazitelný: Návrat krále

  • USA Boyka: Undisputed IV (více)
Trailer 1

VOD (1)

Ve čtvrtém filmu série Undisputed se Scott Adkins znovu vrací jako Yuri Boyka. Jde od souboje k souboji  a snaží se dostat na turnaj evropské ligy bojových umění. Avšak nešťastná náhoda a smrt v ringu ho přinutí zamyslet se, jestli to, čemu věnoval celý svůj život, stojí vůbec za zmínku. Když zjistí, že manželka muže, kterého nešťastnou náhodou usmrtil, je v problémech, rozhodne se bojovat v sérii nevyhratelných zápasů, aby ji zachránil... Bojovou choreografii připravil Tim Man, který spolupracoval se Scottem Adkinsem i ve filmu Ninja 2: Pomsta. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (186)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Bez Boyky a jeho fightů by to byl film plný klišé, což mimo těch fightů je. Kdybych byl dlouhodobej zapálenej fanoušek do Boyky, možná bych měl vetší radost z jeho comebacku, proto taky chápu zdejší hodnocení nadšenců, ale jelikož jsem čerstvý fanda, co viděl Undisputed až ted, tak hodnotím očima nováčka. Příběh je prostě strašně debilní a předvidatelnej. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Ty nepoznáš legendu, když tě praští do ksichtu?" To já ho hned poznal - Бойка to byl. Kdyby ale do ksichtu praštil mě, tak by se mu pěst rozdrolila na prach … nebo bych si vyndával nos ze sleziny. Těžko říct, co je blíže k pravdě, takže se vraťme k filmu. Ten má sympaticky jednoduchý scénář, poměrně dost nepříjemnou zachraňovanou osobu, nepříliš věrohodné bilancování s Bohem a dost končetin, které může Бойка rozlámat. A láme je prvoligově, což mě vždycky baví, takže si pojďme hromadně zakřičet s davem: Бойка! Бойка! Бойка! ()

Reklama

stuntmanMIKE 

všechny recenze uživatele

Jooooj vzdy som rad, ked film prekona moje ocakavania. A tento to dokazal. Uprimne a nekriticky poviem, ze Adkinsa rad nemam. Je to pre mna homo picus, ktory nema charizmu a herecky talent. Jedina jedna postava, s ktorou som nemal problem je prave Jurko Bojko. Neviem ci to je tym ucesom, briadkou alebo hviezdami na ramenach, ale tu mu to drsne ruske hovado zerem. A tu sme sa prave dostali do problemu. Pretoze ako som sa z popisu dozvedel, tak to moje oblubene drsne ruske hovado sa chystalo pretransformovat na nejakeho Social justice warriora, ktory ide zachranovat zensku a fakanov nebo co ?! no skoro som sa posral. Tak chlap co sedi v base za vrazdy...podla tetovani je Vor v zakone...a ja neviem co a oni takto ? No nie... siel som do toho filmu s velmi malou dusickou a o to viac ma prekvapkal. Bojka sa naozaj zmenil, ale je to zakomponovane do deja tak, ze som bol ochotny pristupit na ich hru. Dokonca som bol miestami aj milo prekvapeny, ze dialogy maju hlavu a patu a tak nejak to cele dava zmysel. Jedine co ma sralo bolo chovanie ten ruskej cuzy, ktora sa uz tradicne od dobroty chovala jak pica. Takze po tejto "dramatickej" stranke som spokojny. No... a co je to najpodstatnejsie - na vsetko to co som napisal vyssie sa mozme vysrat. A aj keby to vsetko nebolo, tak aj tak dam minimalne tri. Dovod ? Lebo je to kurva arenovka, ze ? No a to uz je tradicne Fiorentinom zvladnute na jednotku. Hru na to ci su tieto Adkinsove kudrlinkove piruety, salticka, baletne skokokopy a ine natrhnigule prvky realisticke a fyzicky mozne, respektive ucinne v boji sa hram s miestnymi karate tigrami, ktori maju vdaka takymto filmom neochvejny pocit, ze ustoja v bitke 30 ran po hube od namakaneho chlapa, po nejednej diskusii, takze to tu rozoberat nejdem. Musim, ale uznat, ze je to proste efektne. Dobre sa na to pozeralo, je to natocene ozaj pekne, ziadne posrane strihy, roztrasene kamery alebo tma. A o to ide nie ? Takze nemam viac co dodat. ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

uff, tak to bylo něco.. čtvrtý Boyka má scénář, herecké výkony i hudbu jako z italské telenovely a nebýt tedy stále atraktivních soubojů a relativně sympatického Scotta Adkinse, což jsou jediné dva důvody, proč se na tenhle paskvil v rámci mezí vlastně celkem dobře dívá, bylo by to s mým hodnocením o dost horší.. takhle tedy hodně shovívavé 3* ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Boyka je po šesti let opět tady - a je to až překvapivě povedený návrat! Příběh je tu samozřejmě zase spíš jen z nutnosti, ale konečně se podařilo titulního hrdinu alespoň maličko polidštit. Do příchodu čtyřky to bylo vlastně jen strašně cool "zvíře", kdežto tentokrát otevřeně zpytuje svědomí a své protivníky nekompromisně posílá k zemi pouze z donucení a pod záštitou "vznešených" cílů. Nejdůležitější ale je, že kvalita (a i množství) soubojů je v podstatě na úplně stejné úrovni jako posledně! Cokoliv, co zde jakkoliv souvisí s jejich choreografií a způsobem snímání, je i na současné poměry akčních filmů naprosto, ale opravdu naprosto špičkové! Čtvrtý Neporazitelný podle očekávání nabízí fantasticky promakaná bojová komba (a rozhodně nejen v podání Adkinse!), která je pro velké fandy béčkových mlátiček vskutku značná potěcha sledovat. Rozmanitost soupeřů je sice skromnější než minule (hodně chybí někdo se specifickým bojovým stylem, jako byl Lateef Crowder), na druhou stranu tu máme např. menší ozvláštnění v podobě bitky "2 proti 1". A finální rival, jímž je děsivý dvoumetrový obr (popravdě mi o něco trefnější přijde slovo "obluda"), to je opravdu něco. Někoho takového bych si vážně nechtěl znepřátelit. ;-) 70 % ()

Galerie (51)

Zajímavosti (12)

  • Dátum narodenia 17. jún 1976 z falošného pasu Yuriho Boyky sa zhoduje so skutočným dátumom narodenia jeho predstaviteľa Scotta Adkinsa. (m.a.t.o.)
  • Vo filme si mal pôvodne zahrať Nathan Jones, no nabitý pracovný rozvrh mu to nedovolil. Nahradil ho Martyn Ford. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama