Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Nová várka vojáků 1. motostřelecké divize se musí vydat na zoufalou misi a pokusit se o záchranu čety, která uvízla v bagdádských slumech. (National Geographic)

Diskuze

Falconica

Falconica (hodnocení, recenze)

tomik1976

Asi jsem slepá, ale místo propagace vidim jen faktický převyprávění zážitků a myšlenek několika lidí a neskromné nahlédnutí na obě strany téže mince. Například šestý díl je skoro celý příběhem člověka, který se vrátil z Iráku jako mrzák a stal se hlasem hnutí veteránů proti válce. Takže...WTF? Škody napáchané USA v Iráku jsou tam docela otevřeně a neskromně komentované. Akorát že to neni příběh viděný z politického nadhledu, ale prostě příběh několika chlapů v jednotce, kteří..ano..."kupodivu" šli do armády s ideologickými myšlenkami a jejich země na ně potom skoro zapomněla.

tomik1976

tomik1976 (hodnocení, recenze)

Typický seriál obyčejné televize(National Geographic-proč?-Netflix by to zvádl mnohem lépe!!).Nudné záběry manželek,které pořád něco neustále řeší.Vojenských záběrů tu mnoho není,až v posledních dílech se tu trochu bojuje,ale jinak takový cajdák na nedělní odpoledne.Takto si nepředstavuji poctu padlým vojákům,kteří padli za něco,čemu možná jen trochu věřili.Typický americký patriotismus a montování se do všeho.Jak je jejich země skvělá a oni tam všichni jsou dobrovolně v boji za mír.V zemi,kde by je radši všichni poslali do prdele(tedy domů). To raději 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi .Tam cítíte tu dravost,beznaděj,ale tohle je fakt nuda k nedělní kávě!

na příspěvěk reagoval Falconica

Reklama

Reklama