Reklama

Reklama

Day of the Dead: Bloodline

  • Austrálie Day of the Dead: Bloodline (více)
Trailer

Studentka medicíny Zoe (Sophie Skelton) se stará o svého pacienta Maxe (Johnathon Schaech), který je zvláštní nejen kvůli své krvi, kterou Zoe zkoumá, ale i proto, že je jí naprosto posedlý. Během studentského večírku se Max pokusí Zoe znásilnit a je napaden oživlou mrtvolou. Max se Zoe nechce vzdát i přesto, že již není člověkem, ale krvelačným monstrem. (Lucccy.N)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (63)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Určitá návaznost na snímek „Den mrtvých“ je v hororu „Day of the Dead: Bloodline“, ale nejedná se o něco, nad čím by měli fanoušci jásat. Určitý nápad zde je, ale nakonec se to utápí v celkem standardním zombie balastu, což pomalu přestává fungovat. Medicinský nápad zde je, postavy mají zajímavé chování, masky nejsou špatné, ale nějak to celé stejně vyznívá do ztracena. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem to mnohem lepší dle traileru, ale přesto na jedno podívání mě film neurazil. Masky jsou podařené a gore chuťovka, vše ostatní nestojí moc za zmínku. Průměrné herecké výkony, obyčejný klišoidní příběh a ve středě filmu tempo výrazně poleví. Dlouho jsem však žádné zombie neviděl, takže budu k filmu štědřejší.60% ()

Reklama

Miseet 

všechny recenze uživatele

Zombíci? "No zkusím to", řekla jsem si. A, nebavilo mě to, ale přesně to jsem očekávala. Velký plus za masky a za gore, to nemělo chybu. Ale scénář moc promyšlený teda nebyl. Klasický zombie film, ve kterém nechyběla akce. Divný týpek se zamiluje, stane se z něj zombík (který byl teda, mimochodem, dost nechutný), a stále je zamilovaný, holka do které je zamilovaný chce najít lék na zombieismus (jestli je to slovo), a přesně k tomu využívá jeho, toť vše. Po druhé bych si to určitě nepustila. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Remake, ktory si z originalu zobral hlavnu premisu, ale v jednotlivostiach si ide svojou vlastnou cestou, co vidim ako plus. Dalsim kladom je kvalitna technicka stranka a stavnate gore sceny. Z hereckeho obsadenia ma zaujala nadherna Lorina Kamburova. Bohuzial tu nehra hlavnu ulohu a jej postava je rychlo odpratana z cesty. Hlavnu ulohu hra ina pipina. Tiez nie je skareda, ale jej herecky prejav je rovnako ochotnicko amatersky ako u ostatnych hercov. V originale ma postavy srali svojimi charaktermi, ale boli skvele napisane, zahrane a bolo fascinujuce sledovat ako dopadnu. V remaku som ziadnej postave neveril ich predpisane charaktery a po polhodine mi bolo uplne jedno kto prezije. Nestratil sa len Johnathon Schaech ako zamilovany zombie. Skoda, ze nedoslo na sex s hlavnou pipinou. Aspon niecim originalnym by tento film do zanru prispel. Niekoho mozno aspon potesi v zanri netypicky happyend. Mna celkom sklamal. Totalne vyhladenie by mi sedelo viac. Takze nenarocny fanda zanru snad bude celkom spokojny, ale ja som sa po polhodine zacal strasne nudit. 4/10. ()

Yoshitsune odpad!

všechny recenze uživatele

Sem velice zklamán, bylo mi jasné, že tohle nepřekoná Romerův Den mrtvých, ale že to bude až tak špatné, to je tedy smutné. A né nemluvím tady o maskách či brutalitě, která byť místy působí laciněji, tak se to snaží dobře maskovat. Mluvím tady o tom, že v Dni mrtvých byla dusná atmosféra, která s každou přibývající minutou, byla víc a víc tíživější a znepokojivější, kde všem přítomným, tekly nervy a schylovalo se k něčemu hrozivému. Navíc hlavní hrdinka Zoe, je blbka která záměrně ohrožuje celý komplex, jen proto aby našla lék, který možná bude fungovat a druhým blbem je rádoby generál Miguel, který ji dovolí aby si z něho Zoe dělal rohožku. Nemluvě o tom, že jakákoliv akce je naprosto o ničem, a hlavní ultra zombík je v pořadí již třetí blb, který sice mluví a má superschopnosti, tak přesto přese všechno, tak závěrečný "souboj" s ním je velice úsměvný. Nečekal sem nic, a přesto mně to zklamalo. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama