Reklama

Reklama

Policajt v Beverly Hills III

  • Česko Policajt z Beverly Hills III (více)
Trailer

Obsahy(1)

Axel Foley (Eddie Murphy) se vrací do Beverly Hills, aby tu v zábavním parku Wonderland zažil neskutečnou jízdu na horské dráze! Když Axel se starými kámoši Billym Rosewoodem (Judge Reinhold) a Sergem (Bronson Pinchot) za zády pronásledují zločince přes nejrůznější atrakce až do podzemního bludiště, rázem je z něj ta největší podívaná, Policajt v Beverly Hills III, to je "divoká a vtipná akční komedie", která vás chytne a nepustí! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

GOREGASM 

všechny recenze uživatele

John Landis vytáhl Eddieho Murphyho na výsluní a v tomto případě je i u jeho prvních hereckých držkopádů. Trojka s lehkostí této sérii nevlastní zahazuje vše, co předešlé díly vybudovaly a směšný příběh dotahuje k diváckému posměchu i Landisovo pojetí, který nejdříve udělá pitomce z herců a následně podobnou nálepku pleskne na čelo i svým divákům. Jak jinak chápat mnohé téměř parodické hlášky, za hranici snesitelnosti přetaženou akci, nebo alespoň z mého objektivně kritického pohledu totálně odpudivý a po americku kýčovitý Wonder World. Fuj. Lobotomicky nevtipné. 20% ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Třetí díl už vyloženě ztrácí dech a značně zaostává za dvěma předchozími. Ale i tak je stále dostatečně zábavný a neklesá v hodnocení až tak moc hluboko. Zábavní park je vskutku pěkný, humorných scén je tam taky docela dost. Co víc si přát? Kdo viděl jedničku i dvojku by měl tento díl zhlédnout už jen z povinosti. Není zas tak špatný, jak se zdá. 70% ()

Reklama

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

Misty by to mozna slo i na 2 hvezdy, protoze tak razantni zmena prostredi podle me nutna nebyla a i kdyz to neni vylozene chybou rezie nebo scenare, lunapark (alespon na me) proste z podstaty veci pusobi kycovite. Clovek ma z toho vzdy ten pocit "uz jsme jako tvurci nedokazali nic vymyslet, tak to vrznem do Disneylandu, protoze to musi divaci prece bastit". No opak je pravdou a je to vpodstate stejne jako v "Krokodyl Dundee v Los Angeles" (2001). Nastesti jsem se ale na par mistech docela zasmal, takze nekolik fajn momentu, kde je poznat, ze je to brano s nadhledem, tu stale je. A i kdyz uz tu neni Taggart, Rosewood je porad stejny pako a to je dulezity :) Jen je skoda, ze to neni zmineny Disneyland ale jakasi coververze :) Netusim, jestli nazev, postavicky i atrakce existuji, nebo byly vymysleny jen pro tento film (coz je pravdepodobnejsi), ale mne osobne slon Okie Dokie nebo strycek Dave fakt nic nerikaji :) Ale asi nechteli divaka rozptylovat licencovanymi nazvy atrakci, ktere by odkazovaly na jine filmy apod. Na druhou stranu se tu mihne "licencovany" George Lucas :), coz jsem moc nepochopil (jestli delal producenta nebo co, netusim), a take se vraci "teplej" Serge z prvniho dilu :) ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

V Detroitu, domovském místě detektiva Axela Foleyho (Eddie Murphy), je při napohled rutinním zásahu na lupiče aut, zabit Foleyho šéf, a všechny nitky ukazují do Beverly Hills. Axel neváhá, a rovnou tam vyráží. Za pomoci svého dávného přítele detektiva Rosewooda zjistí, že veškeré zlo vychází z největšího zábavního parku - Wonder World, který zločinci využívají jako záminku pro tisk falešných bankovek. A opět je Axel jediným, kdo zná pravdu, a protože mu nikdy nevěří, tak musí sám celý případ rozplést ... Na filmu je už znát zřetelný odklon Eddieho Murphyho od seriózních rolí ke komediím, ale tady ještě nejde o trapnou a infantilní zábavu. Naopak nutno říct, že jsem se docela dobře bavil - a asi z celé série nejvíc. Sice se režisér neubránil známým filmovým klišé (pět zločinců se samopaly proti jednomu hodnému s pistolkou, kdo koho sejme?), ale co už - to k tomuto typu filmu patří ... ()

Alojs 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdy za nezapomenutelnou střelbu z té mikrovlnko-rádiové pistole. Jinak nejslabší díl z celé trilogie. Což je dáno i diametrálně odlišným přístupem k látce. Třetí polda se odehrává na plácku pro děti a podle toho je i pojat - je pro celou rodinu (což bych si v případě minulých dílů netroufl tvrdit). Murphy je fajn, ale bohužel - něco tomu chybí. Jako jeden z mála bych uvítal čtyřku. Akčnější, drsnější a temnější. Přesto - nezbavenou klasického žvanění. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (13)

  • Ve scéně na atrakci, kdy Axel (Eddie Murphy) zachraňuje dvě děti, které se drží, aby nespadly, jde vidět, jak oběma vysí nohy ven. V čase 29:44 však visí nohy ven pouze jednomu a v čase 29:48 je klec prázdná úplně, načež hned v dalším záběru jsou obě děti zpět. (Pulos)
  • Rick Avery, který hraje Clinea, byl zároveň koordinátor kaskadérů. (M.B)

Související novinky

Zemřel herec John Saxon

Zemřel herec John Saxon

26.07.2020

Ve věku 83 let zemřel v sobotu v americkém státě Tennessee herecký veterán John Saxon. Podlehl zákeřnému zápalu plic, jak médiím potvrdila jeho žena Gloria Martel. Rodák z Brooklynu s italskými… (více)

Reklama

Reklama