Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americký snímek je inspirovaný neuvěřitelným skutečným příběhem rodiny Beamových. Když se Christy (Jennifer Garner) dozví, že její desetiletá dcerka Anna (Kylie Rogers) trpí vzácnou a nevyléčitelnou nemocí, začne bojovat za její uzdravení a urputně se snaží najít řešení. Poté, co Anna přežije děsivou nehodu, se bezprostředně po dramatickém pokusu o její záchranu stane zázrak, který vyrazí dech lékařským specialistům, stmelí celou rodinu a inspiruje jejich komunitu. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (111)

brumbrum 

všechny recenze uživatele

Hehe, super film :-D! A jasne jak facka, ze ometakom sa pacit NEBUDE :---))! Az na tomto fore som si uvedomil, ze pustat podobny typ filmov umyselne slepym ateistom, je ako posielat cloveka so stuplami v usiach na koncert - strata casu! Takze, zakladna otazka nie je, o com je film, alebo ci je dobry; otazka je, ci potencialny divak pozna Boha, alebo Ho aspon hlada - tym film totiz netreba vobec vysvetlovat: je super, ako kopa veci, ktore nejeden z nas v zivote osobne prezil. No a ti ostatni: neminajte cas tymto filmom a dalej hviezdickujte "romanticke komedie" ;o). Cest praci, 5*! ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Film má v podstate veľmi jednoduché jadro. Točí sa okolo choroby malého dievčatka, ktoré má ojedinelú a zvláštnu poruchu trávenia potravín, ktorá je smrteľná. Jennifer Garner má už dávno za sebou časy kedy si obliekala oblek sexi elektry a v tomto filme na mňa pôsobila nanajvýš rušivo. Celý silný príbeh išiel bokom a uvoľnil miesto viere a tomu ako viera dokáže robiť zázraky. Celý príbeh išiel do kytek za dve minúty a to tým že dievčatko sa zázrakom uzdravilo a mohli si žiť ako šťastná rodina bez jediného vysvetlenia. 48% ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Přemýšlela jsem kolik mám dát filmu hvězdiček, ale když to porovnám s filmem Nebe existuje, který je vlastně natočený na stejných principech, tak se mi oba filmy líbili stejně. Krásný a smutný příběh se zajímavým koncem. U filmu jsem si poplakal, jelikož mě to v některých scénách vážně dojalo, ale bylo to na mně až moc náboženské. ()

Luicy 

všechny recenze uživatele

Jestli mám být upřímná, tak tyhle filmy moc nemusím, ale jsem si jistá, že zažraní křesťané na to budou určitě koukat s otevřenou hubou a rozplývat se nad dokonalostí toho šéfíka tam nahoře. Víra je dobrá věc, avšak nic se podle mě nemá přehánět. Bohužel to tady nevyšlo a celé se to zvrhlo v jednu velkou modlící šaskárnu. Pro příšte by mohli méně tlačit na pilu a možná by vznikl i nějaký přijatelný film s křesťanskou tematikou. ()

yakoob 

všechny recenze uživatele

Ajaj...Určitě to šlo podat lépe (či spíše jinak)...Myslím, že filmy s křesťanskou tématikou jsou opravdu jen pro povzbuzení ostatní křesťanů...A nehledejme v nich příležitost ke změně smýšlení ne-křesťanů, protože filmové médium takovou moc prostě nemá...To záleží úplně na někom jiném, zda tomu (nebo Mu) uvěří...I když v tomto filmu jde spíše o to, zda člověk dokáže příjmout zázrak uzdravení a svědectví o nebi (nebo co ta holčina vlastně viděla-vnímala)...Pokud to nepříjme, ano, bude to jen agitka...Souseda bych na tento film určitě nepozval...Je to kruté, ale je to tak...Světlem a solí pro tento svět není super duper křesťanský film, ale my sami... ()

Galerie (25)

Zajímavosti (9)

  • Natáčanie začalo v Atlante v štáte Georgia, v júli 2015. Skončilo v auguste toho istého roku. (Arsenal83)
  • Doktoři používají termín spontánní remise (spontaneous remission). Je to termín pro vysvětlení něčeho, co nejde vysvětlit ani moderní medicínou. Jedná se o vymizení příznaků poruchy či nemoci, aniž by došlo k specifické léčbě. (Jamal)
  • V každej sekvencii, kde sa stane zázrak alebo sa práve má stať, je viditeľný motýľ. (Arsenal83)

Reklama

Reklama