Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(5) / Epizody(49)

Obsahy(1)

Šestice dospívajících táborníků je první, kdo má zažít nejneuvěřitelnější dobrodružné kempování na světě: Druhohorní tábor! Ale když INDOMINUS REX, geneticky vytvořený vrcholný predátor, uteče a způsobí poruchu všech systémů v Jurském světě, což způsobí řádění dinosaurů v parku, táborníci zjistí, že se musí spolehnout jen na sebe navzájem, pokud se vůbec chtějí dostat z ostrova Nublar a najít cestu domů. (TV Minimax)

(více)

Recenze uživatele Hyperbolic k tomuto seriálu (2)

Série 1 (2020) (S01) 

Začátek sice pomalejší, ale od druhé půlky série skoro plnohodnotný příspěvek k Jurskému světu. V podstatě mi to připadá jako ekvivalent Transformers Prime v Jurském univerzu. Na postavy se dalo zvyknout (samozřejmě nejsem cílová skupina a semtam to bylo trošku jednoduché/obcházející zákony přírody), ale hlavní zde byli dinosauři, jejich animace a "chase scenes" a lekačky byly výborné. Za výběr hlavního záporáka jako carnotaura "Tora" se vůbec nezlobím. Vrchol byla možná scéna v laguně s obrovským mosasaurem, kdybych to viděl jako dítě, tak mám asi docela trauma. ()

Série 2 (2021) (S02) 

Docela zajímavý survival příběh ztracených táborníků na ostrově dinosaurů. Hlavní hrdinové dostávají pomalé, avšak důležité, charakterové vývoje a po úvodní první sérii mi už začínají přirůstat k srdci. Parciální nahrazení antagonistů-dinosaurů lidmi trošku zamrzelo, ale po chvíli mi bylo jasné že ty zlé karikatury skončí v břiše nějakého masožravce a nebyl jsem zklamán. Hlavními dino-baddies zde byla skupinka baryonyxů, kteří vypadaly krásně děsivě. ()

Reklama

Reklama