Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(5) / Epizody(49)

Obsahy(1)

Šestice dospívajících táborníků je první, kdo má zažít nejneuvěřitelnější dobrodružné kempování na světě: Druhohorní tábor! Ale když INDOMINUS REX, geneticky vytvořený vrcholný predátor, uteče a způsobí poruchu všech systémů v Jurském světě, což způsobí řádění dinosaurů v parku, táborníci zjistí, že se musí spolehnout jen na sebe navzájem, pokud se vůbec chtějí dostat z ostrova Nublar a najít cestu domů. (TV Minimax)

(více)

Recenze uživatele Scalpelexis k tomuto seriálu (2)

Jurský svět: Křídový kemp (2020) 

[1. série] Problém seriálu je asi velmi úzké spektrum diváků - jsou jím malé děti, kterým již nebude vadit smrt lidí ve spárech či zubech dinosaurů. Ale zároveň ještě nesmí být moc důvtipné a duševně dospělé, aby odpustily relativně na hlavu padlé chování dětiček (jednou málem umřou, tak to půjdou zkusit znovu..a pak znovu..a ještě pro jistotu jednou, sebevrazi nestoudní) a nesmyslné fyzikálie typu úspěšný, dlouhý útěk zraněného před predátorem. Autoři rabují nápady z předchozích Jurských parků o 106 a vůbec se za to nestydí, takže se originalit mnoho nedočkáte, i když možná pocítíte mírnou nostalgii nad zmínkami některých jmen. Krom toho seriál slouží jako velká vyhlídková tůra přes všechna zákoutí ostrova a druhy dinosaurů. Komplet je to v CGI, kdy dinosauři vypadají mnohem lépe co jednoduchoučce namalované postavičky. Dal bych silnější 2*, ale přihmouřím oko na nejslabší 3*. ()

Série 2 (2021) (S02) 

Za mě osobně je druhý "kříďák" horší. Nejenže autorům už došla možná inspirace z původních Jurských parků, takže není kde krást nápady a spíš vaříme vodu, hlavně chování a uvažování postav se (nejen tím) začal posouvat do dimenzí čistě sebevražedných. Nemám někomu zlé, že si na prostředí samozřejmě zvyknou, ale míra ostražitosti a snaha o přežití uvadly na nepochopitelně nejnižší úroveň a tvůrci dělají z dinosaurů buďto krotké ovečky anebo ty nejneschopnější lovce v historii planety. Fyzika hadr, dětičky záhadně a úspěšně 15 minut utíkají před 10x větším predátorem a když už je má konečně před nosem, tak dinosaur přijde o všechny smysly a vždy promáchne. Jistě, je to show pro děti, ale zase takto natahovat meze bychom nemuseli ani jim, ne? Krom toho beze změny oproti 1. sérii. ()

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno