Reklama

Reklama

She-Hulk: Neuvěřitelná právnička

(seriál)
  • USA She-Hulk: Attorney at Law (více)
Trailer 1
USA, 2022, 5 h 9 min (Minutáž: 31–38 min)

Tvůrci:

Jessica Gao

Režie:

Kat Coiro, Anu Valia

Předloha:

Stan Lee (komiks)

Hudba:

Amie Doherty

Hrají:

Tatiana Maslany, Mark Ruffalo, Tim Roth, Jameela Jamil, Josh Segarra, Ginger Gonzaga, Renée Elise Goldsberry, Benedict Wong, Charlie Cox (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(9)

V seriálu She-Hulk: Neuvěřitelná právnička od Marvel Studios musí Jennifer Waltersová – advokátka zaměřující se na právní případy spojené se superlidmi – žít komplikovaným životem single ženy po třicítce, která je náhodou také zelená, dvoumetrová a supersilná obryně. (Disney+)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (212)

Nevka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Těžký bizár. Takhle to dopadá, když se snažíte o parodii, ale nepochopíte její základní pravidla. Většina epizod kvůli tomu nezvládá být vtipná, nemá nosnou příběhovou linku a je prostě špatná. Tvůrci se sice na konci snaží tvrdit, že to není chyba, ale vlastnost, jenže tahle obhajoba je chatrná a před většinou fanoušků jednoduše neobstojí. Hlavně od čtvrté epizody to jde s kvalitou „neuvěřitelně" dolů - „haha Hulk" reference, protože jsem stejný humorník jako scénáristé She-Hulk. Což je brutální problém. Pár výjimek se zde sice najde, protože se občas nějaká snaha o proboření čtvrté stěny podaří, ale meh... S přehledem nejhorší show od Marvelu. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Je tu dosť hojná skupinka mužského osadenstva, ktorá proste nevie akceptovať, že sa jedná prevažne o dámsky seriál z prostredia "nudnej" súdnej siene. Nevedia akceptovať, že seriál She-Hulk nie je ako doteraz všetky filmy a seriály zo sveta Marvelu - a to pre mužov. Áno a píše to 33 ročný chlap. Prvé dve časti ma dostali, Jennifer je rozkošná, strašne zlatá no a She-Hulk je supersexi. Áno, nepochopiteľne CGI vyzerá príšerne. Aj samotný Hulk z roku 2003 s Ericom Banaom vyzeral graficky lepšie. No a čo? Za to nemôžeme odsúdiť celý seriál. Že vám vadí, že Jen rozpráva do kamery a že tým ničia celý Marvel svet, poukazujú na to, že sú to všetko iba filmy a seriály a nie realita a vo finále to už totálne po tejto stránke zaklincovali? No a čo? Mňa to veľmi bavilo, znova zopakujem, že Jen aj She-Hulk sú horúce a ihneď som si ich obľúbil a keby sme si mohli do obľúbených seriálov KONEČNE priradiť neobmedzený počet, tak by som si tam She-Hulk: Attorney at Law okamžite pridal. Hodnotenie: Epizódy 1,2,8 ***** / 3,4,5,6,7,9 **** ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Typově je ten seriál absolutně mimo cokoliv co bych za normálních okolností sledoval nebo by mě bavilo. Marvel bohužel do svých experimentů začal zahrnovat žánry, které nemám rád nebo se jim vyhýbám. Plus místy mizerný, místy zajímavý pokus (finále) o prolomení čtvrté stěny. Aby K.E.V.I.N. udržel zájem procpal do vedlejších postav Hulka, Abominationa, Wonga a Daredevila. Křečovité scénáře vychází sice z komiksu, ale z těch které cíleně v podstatě nečtu. Nevyrovnané triky pak kazí i celkový dojem ze sledování, ale upřímně, kdyby byl děj zajímavější asi bych jim to i odpustil. Nebýt hvězdného hereckého hostování již etablovaných postav byla by to mizérie. Tatiana Maslany není špatná, ale postava Hulkovy sestřenice nemá moc co nabídnout a tak pouze klouže po módních trendech. ()

Klajnik odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já natolik nesnáším Marvel (potažmo Disney), že jsem tímto úpadkem nadšen. Jelikož to vždy byla bezhodnotná barevná atrakce pro nerdy, normies a děcka tvořená podle továrního schématu, tak nelze říci, že teď je to jiné. Je to furt stejné hovno - jen teď poněkud řidší a smradlavější. Disney si se svými fanoušky prostě vytírá prdel a to vidím moc rád! O něco méně radši jsem viděl She-Hulk twerkující s Cardi B. První díl jsem si pustil s kámošem z prdele, ale něco tak odpudivě stupidního, odfláklýho a nevkusnýho se jen tak nevidí. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Tatiana Maslany je kupodivu príjemná a funkčná zložka. Keď je len Jen. She Hulk totiž kupodivu nie je hrdinka, je to len alterego. Prezentované seriálom ako jeden aspekt osobnosti. Nie ako bytosť s krízou. Vnútorné konflikty sú totiž vyslovene vzťahové a pracovné. Takže o superhrdinskom seriály nemôže byť ani reč. A je jedno, že tu máme Wonga, Hulka alebo Daredevila. Postavy Emila, Brucea sú absolútne iné, ako boli prezentované vo filmoch. Sú karikatúrou samých seba. Superhrdinský žáner slúžil kedysi k tomu, aby nám pripomenul hodnoty. Niesol v sebe prvky mýtu a ikonickosti. A áno boli aj seriály, ktoré tento koncept narúšali, ale She Hulk je odrazom doby. Snaží sa byť feministický, ani-Petersonovský, uvedomelý, vtipný, netradičný, pričom ani jedna z postáv skutočne nerezonuje, neexistuje v kontexte tej uvedomelosti a vtipu, až na tú Jen. Kľudne to mohol byť seriál o babe čo má problémy so vzťahmi a očividne s Incelami. Vtedy by to bolo za tri. Ale za to príšerné finále, nemôžem dať viac. Marvel je očividne politický, nevtipný a nezaujímavý. Aby postavy, ktorých príchody na scénu kedysi spôsobovali zimomriavky pôsobili v dnešných seriáloch smiešne a smutno...Neverím že príde ešte film alebo seriál, ktorý znova zaujme a bude iní. Úpadok, ktorý zamrzí o to viac, že to potenciál malo. ()

Galerie (85)

Zajímavosti (48)

Související novinky

Daredevila čeká reset, změní se toho ale víc

Daredevila čeká reset, změní se toho ale víc

12.10.2023

The Hollywood Reporter včera přišel s obřím exkluzivním pohledem na současný stav televizní produkce studia Marvel, a pakliže máte jen trochu rádi komiksová dobrodružství okolo Iron Mana a spol.,… (více)

Tajná invaze má pomalý start

Tajná invaze má pomalý start

30.06.2023

Minulý týden si na streamovací službě Disney+ odbyl premiéru nový marvelovský seriál Tajná invaze. V ní se navrátivší se Nick Fury s tváří Samuela L. Jacksona snaží konfrontovat tajnou skupinu… (více)

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Nová řada Daredevila potvrzena

Nová řada Daredevila potvrzena

20.05.2022

Na Disney+ oficiálně dorazí nová řada seriálu Daredevil. Informoval o tom server Variety, který tvrdí, že scenáristé Matt Corman a Chris Ord (Covert Affairs) byli zaúkolování napsat scénář a budou… (více)

Reklama

Reklama