Reklama

Reklama

Ztraceni na Everestu

(TV film)
  • USA Lost on Everest

Obsahy(1)

8. července 1924 se britští průzkumníci George Mallory a Andrew Irvine ztratili v závratné výšce Mount Everestu, pouhých 250 metrů od vrcholu. Předpokládá se, že Irvine měl tehdy s sebou kameru. Nález tohoto filmu by mohl přepsat historii. Tým elitních horolezců má nyní nové informace o poloze Irvinova těla a zároveň šanci vyřešit jednu z největších záhad Mount Everestu. (National Geographic)

(více)

Recenze (4)

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Tým horolezců se vydává na výpravu s cílem najít jiné (mrtvé) horolezce a sami při tom neumřít. Je to dost krátké na to, aby to začlo nudit, navíc záběry Himalájí z dronů jsou hodně cool, samozřejmě se stačí i rýpnout do toho jaká se z Everestu stala masovka...ale zároveň tady tak nějak chybí něco, kvůli čemu bych na tohle neměl zapomenout. 6/10 ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Namiesto dokumentu, ktorý by riešil hlavnú tému hľadania Irvenea, šlo skôr o sebaprezentáciu ďalšieho výstupu na vrchol. Stopáž sa zdala vzhľadom na cieľ krátka, nakoniec bola aj tak pridlhá, pretože nevyriešila skoro nič. ()

Reklama

Abes 

všechny recenze uživatele

Výkonostně toho chlapci mnoho nepředvedli. To samé se dá říct o obsahu. Informací k tématu možného výstupu ve dvacátých letech mohlo být více. Zbytečný záznam, který hravě přebíje prohlídka fotografií v místní galerii - snímky které ovšem nejsou obsahem filmu. Trochu podraz takže já si ho dovolím také a hodnotím výhradně výsledek zpětného přepisování dějin. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama