Reklama

Reklama

Skylines

Trailer 1

Obsahy(1)

Záhadný mimozemský vir začne ohrožovat lidstvo, a tým elitních vojáků proto musí do vesmíru vyřešit celou situaci jednou provždy. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (52)

Martrix 

všechny recenze uživatele

Ještě tak v polovině filmu jsem si říkal, že je to takové B+. Příběh úplně debilní nebyl, i když ten úvod, kdy se verbálně a flashbacky odvypráví děj prequelu, který nikdy nevznikl...chvilku jsem byl na vážkách, jestli mi něco neuteklo. No a od poloviny už to bylo poctivé B... závěr už tragický. Akční scény které nudí, "překvapivá" odhalení, která jste nečekali, protože vás nenapadlo, že tvůrci upadnou až tak hluboko... a navíc je celý film nesmyslně dlouhý. Přidejte si vypálené oči od modré barvy, kterou je tvořeno 60% záběrů a máte vcelku jasno, že jste právě vyplýtvali čas na poloodpad. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

Je to zbytečně dlouhý, ale stejně jako dvojku jsem si to užil. Líbí se mi, že tahle béčková sci-fi série se každým dílem rozšiřuje o zajímavé nápady kolem mimozemšťanů, které napadly naši Zemi. Posledních 20 minut jsem si užil dokonale a klidně bych si dal i 4 díl, akorát, že si neumím představit o čem by byla. Fajn béčko... tahle série mi vůbec nevadí. 5,5/10 ()

Reklama

ilemas odpad!

všechny recenze uživatele

Třetí pokračování už je čistý komiks, odpad. Tak jsem se těšil v duchu byť béčkového sci-fi, že se podíváme na jejich planetu po předchozí návštěvě kosmické lodi, ale co se z toho vyklubalo byla doslova hrůza. Přitom je to točené od jedničky po deseti letech, divák by očekával daleko víc. Lara (Rose) běhá v tričku po emzácké planetě samozřejmě pro nás s dýchatelným vzduchem aby pak po zničení planety vyskákala po troskách až do kosmické lodi, kde předvede svoje bojové umění. A jako zbytečná nádstavba ještě trocha trapného kung-fu boje ve stanovém táboře na Zemi. Od prvního Skyline se celá sci-fi trilogie zvrhla naprosto jiným směrem. Skyline 80%, Beyond Skyline 60 %, Skylines odpad. To nasere. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Prvé dva diely som nevidel, ale úvodná rapid montáž vám veľa vysvetlí. Na béčko celkom slušné triky, výprava, aj príbeh. Čiže niečo podobné, ako nejaký sci-fi netflixovský seriál. Film vyzerá dobre v celkoch a veľkých celkoch, v rámci možností samozrejme, keď už sme na Zemi a cudzej planéte tvárou tvár bojujúcim postavám, je to horšie. Najlepšie by ale aj tak celá táto béčková vesmírna sága vyzerala, ak by bola nakrútená v 80. rokoch. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Dost nuda ... a to vizuál je fakt dobrý ... asi až moc dobrý ... kouknul jsem na to hlavně kvůli Lindsey Morgan - působí jako moc fajn ýženská a schopná herečka ... ale radši jsem ji měl jako Raven v blbosti "The100" ... a kvůli Rhoně - nějak pohubla a už není sexy - vypadá jako hubená koza bez mlíka ... ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Generál v čase 01:21:00 cituje z hinduistického písma Bhagavadgíta: „Teď jsem se stal smrtí, ničitelem světů,“ stejně jako J. Robert Oppenheimer při testu atomové bomby Trinity v červenci 1945. (DJMaroko)

Reklama

Reklama