Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (359)

plakát

Rudý přízrak (2020) 

A Adolf? Adolf poslal nás! Máte pro mě tank? Teda zdá se mi, že máme o jeden tank míň! Ne, máte dva navíc! - Osm ještě hroznějších, aneb Tenkrát v sauně!

plakát

Zlatý transport (2022) 

Místy trochu groteska jak s Chaplinem nebo Lupino Lane. Jako obvykle v norském filmu to má úžasné exteriéry.

plakát

Equalizer 3: Poslední kapitola (2023) 

Jaký je rozdíl mezi anglickou a sicilskou zdravotní pojišťovnou? Anglická, na základě údajů o úmrtnosti obyvatelstva v předcházejícím období, dokáže předpovědět úmrtnost v období následujícím. Sicilská pojišťovna a Robert McCall znají i jména!

plakát

Bastard (2023) 

Rozhodnutí natočit film o počátcích pěstování brambor v Dánsku bylo sázkou do loterie. Naštěstí režisér získal asi jediného herce, který takovou roli zvládne bez toho, aby vážené diváky unudil k smrti, čímž vytvořil uvěřitelné historické drama s charismatickým hlavním hrdinou, excelentním záporákem a uměřenou pointou. Výborně!

plakát

Rivalové (2013) 

Skvěle natočený moto akčňák. Oba hlavní představitelé zahráli své role výborně!

plakát

Chata v horách (2012) 

Už jsem to na csfd někde psal, že hororová monstra mám rád jedno po druhém, ne všechna najednou. Asi 20 minut před koncem se O2TV vypnula a nešla nahodit zpět, zřejmě vycítila moje rozpaky z tohoto díla!

plakát

Vymítač ďábla: Znamení víry (2023) 

Natruc všem kritikům přidávám pátou hvězdu, i když čtyři by bohatě stačily. Pravdou je, že do závěrečného vymítání mohl scénárista dodat víc nápadů, i když "vyberte jednu z nás" byl dobrý. Originál je napínavější, ale ani tak se nejedná o akční film, nelze to vyčítat ani Believerovi. Tubular Bells do závěrečných titulků a účast Ellen Burstyn a Lindy Blair jsou třešničky na dortu. Je zajímavé, že několik tehdejších kandidátek na jejich role je již po smrti, ale ony dvě si na pokračování počkaly. Možná je tam chtěl mít!

plakát

Kapitán (2017) 

je to pravda odvěká, šaty dělaj člověka, kdo v hadrech čeká na štěstí, ten se načeká!

plakát

Přízrak (1987) (TV film) 

Kromě pohledného pozadí Ivanky Vávrové celkem není na co koukat!

plakát

Indiana Jones a nástroj osudu (2023) 

Před čtyřiceti lety jsem viděl jedničku v letním kině v Kadani. Co mám říct o díle posledním? Je to dost dlouhé, je to dost složité, ale je to Indiana, i přes vyšší věk v dobré formě, takový jak ho máme rádi.