Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (1 072)

plakát

Případ Stodolovi (2024) (seriál) 

Za ten bulvární poslední díl musím snížit hodnocení. Jinak se jedná o kvalitní zpracování, jak jsem u Mirka Vaňury zvyklý (viz jeho podcast Kriminálka). Jen je škoda, že to jsou Stodolovi. Velice profláklý případ. I tak se objevily i nové věci. V zásadě jsou moje výtky obdobné jako u seriálu Devadesátky.

plakát

Gentlemani (2024) (seriál) 

1. série: slabší 4 hvězdy (nebo možná lepší 3 hvězdy). Seriál se začne lámat, jak tu už mnozí napsali, někde v půlce. U mě to bylo po epizodě s náckem a s cikány. Pak si tvůrci uvědomili, že to musí nějak ukončit a v ten okamžik to začne slábnout. Jinak zpracování za mě super.

plakát

Erin Brockovich (2000) 

Nedosahuje to kvalit jiných soudních dramat či bojů Davida z Goliášem.

plakát

Nic ve zlým (2023) 

Slabsi 3 hvezdy. Film nevi co chce byt, jestli komedie (par dobrych vtipu tam je) nebo socialni drama. Ze zacatku mi prisla Jennifer botoxove napuchla.

plakát

Madoff: Monstrum z Wall Street (2023) (seriál) 

Za mě skvěle zpracovaný dokument o tomto ksindlovi. Nepřišlo mi, že by to bylo zbytečně roztažené (jako u jiných Netflix dokumentů), ale naopak to slušně odsýpalo. Výtku bych asi mířil k tomu, že se víc nesoustředilo na opravdové oběti, které ztratili úplně všechno.

plakát

Sexuální výchova (2019) (seriál) 

Nakonec po shlédnutí celého seriálu musím snížit hodnocení a to pouze z důvodů 4. série, která by se mohla označit jako freakshow a rozhodně by se neztratila v seriálu American Horror Story. 4. série je také příklad retardovaného scénáře a děje, kdy se z vysoka sere na charaktery jednotlivých postav i tím, čím si prošli. Zároveň je škoda, že několik osvědčených postav z předešlých sérií, tu bylo vyškrtnuto. V zásadě ale lze čtvrtou sezónu tohoto seriálu ignorovat a nechat seriál ukončit předešlou třetí sezónou. Jinak první a druhá série nastavily vysokou laťku a třetí důstojně pokračuje.

plakát

American Crime Story (2016) (seriál) 

1. série: za mě perfektní rekonstrukce celého soudního procesu. 90 %. 2. série: o Versace se tam moc nedozvíme, resp. je to spíš o životě jeho vraha. Než jsem se na to naladil, tak mi to trvalo tak 2-3 díly. I to retrospektivní vyprávění mi taky začalo sedět až po 3. díle. Pak už ale za mě velká spokojenost. 80 %.

plakát

Matematika zločinu (2023) (seriál) 

Více by tomu slušela filmová podoba (cca 1:40 hod.). Takhle je to zbytečně rozvleklé. Ale jinak povedený počin.

plakát

Král Tulsy (2022) (seriál) 

1. série - taková seriálová jednohubka. Za to, že nedávám horší hodnocení, může jen Sylvester Stallone. Ten si to tady dává slušně.

plakát

Nesmrtelný (2019) 

Jako fanouška seriálu mě film velice potěšil.

Časové pásmo bylo změněno