Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (65)

plakát

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015) 

Opravdu zběsilá jízda, kde se neztácí čas zbytečnými plky. Druhá polovina ztrácí na dechu, ale i tak si film drží vysoce zběsilou úrověň. Projistotu jsem šel do kina hned dvakrát :-)

plakát

Socialistický Zombi Mord (2014) 

Skvělé! Klobouk dolů před tvůrci. Amatérský film za pár korun, který je mnohem lepší než mainstreemové filmy, kde se točí miliony. Motorová pila na elektřinu,nebo další vychytávky jako třeba stíhačky na konci, mi udělali nesmírnou radost. Děvčata jsou krásná, dal bych plný počet hvězd, kdyby do konce přežila i druhá pioýrka.

plakát

Velká šestka (2014) 

Eve z Wall-ho po třech dětech :-) Tak trošku od každého animáku trochu té inspirace. Každopádně hravé a vtipné, navíc s výborným záporákem. Superhrdinové teď frčí, nedá se nic dělat. Rozumím, že se autoři vydali touto cestou.

plakát

Červený trpaslík (1988) (seriál) 

Vzpomínám si, jak jsem na základní škole, pokaždé když jsem byl nemocný, koukal pořád dokola na Červeného trpaslíka. Pořád dokola myslím opravdu pořád dokola. Dodneška znám každou hlášku. Nejoblíbenější seriál.

plakát

Červený trpaslík - Série 10 (2012) (série) 

Již to není taková jízda jako některý z původních 52 dílů, který si kdykoliv pustím znovu a budu se výborně bavit.. Stejní herci, výborné hlášky, známé prostředí. Jsme zpátky na Červeném trpaslíku a já za to děkuji.

plakát

Defendor (2009) 

Když srovnám Defendora s Kick-ass a SUPER tak mi Defendor vychází jako nejslabší. S nejhorším záporákem, nejmíň zajímavou hrdinovou pomocnicí, a s koncem, který místo aby gradoval tak ztrácí... Woody Harrelson je ovšem jako bojovník za spravedlnost výborný.

plakát

Diplomacie (2014) 

Již dříve jsem si pokládal otázku, proč po sobě nacisti, při jejich pohrdání hodnotami, nelikvidovali rovnou celá města. Dostalo se mi odpovědi pomocí vybroušených dialogů. Film rekonstruuje opravdové historické události, což je mi sympatické. Jak místo, Paříž, tak čas, konec druhé světové války. Výběr herců ideální, jak nacistický generál, tak švédský elegán. Doporučuji

plakát

Kdo si vezme Barryho? (2014) 

Většinou nemám rád prdící komedie, ale tahle mi sedla. Prdí se hodně, ale ještě nejsou naházené zdi... Každý jsme jiný a Barry je bohužel blázen a showman. Hodně lidí zamrzne rozumově ve dvanácti a Barry měl to štestí, že s ním v těch dvanácti byla aspoň sranda. Rozmazlený třicetiltý frajer je podstatně horší :-) Dabing je taktéž dobrý, obzvláště "pičunda" je hodná zapamatování. S herci problém nemám, naopak přítelkyně je fajn, nemůže vypadat jako modelka a prdět u toho, to by nebylo ono. Tak nebuďte pičundy a na chvilku se uvolněte a užijte si to.

plakát

Invictus: Neporažený (2009) 

Clint Eastwood natočil krásné drama, spojení politiky se sportem se mi také moc líbilo. Ragby u nás sice moc obvyklý sport není, ale přesně pro tyto diváky Clint nezajíždí moc do hloubky hry a pravidel. A není nic jednodušího než si vybavit naše Nagano 1998. Krásné připomenutí Nelsona Mandely, jeho moudrosti a snahy o jednotnou Jižní Afriku. Morgan Freeman jako by mu z oka vypadl a není pro tuto roli vhodnějšího herce.